You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mpoufos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2005
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Μεγαλη κουβεντα ειπες μαγκα.Αν γαμιουντε λεει! Ξεκολιαζοντε οχι μονο γαμιουντε αν και πολλες απο τις ελληνιδες το δινουν στον γκομενο γιατι τον αντρα ξερετε τωρα τον σεβοντε και φοβουντε μηπως τις πουνε και πουτανες.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ερασιτεχνικο;
Επισκέπτης
ωραιο πουτσο εχεις φιλε
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
στρακι....ωραιο πουτσο εχεις φιλε
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Cock, πόσο τον πουλάς τον "καλόγερο"; Είναι βαρύ το παλτό και μου έχει σπάσει όλες τις κρεμάστρες.
Αυτός ο καλόγερος ο δικός σου δεν φαίνεται να λυγάει με τίποτα, φίλε.
Αν γαμιουντε λεει! Ξεκολιαζοντε οχι μονο γαμιουντε αν και πολλες απο τις ελληνιδες το δινουν στον γκομενο γιατι τον αντρα ξερετε τωρα τον σεβοντε και φοβουντε μηπως τις πουνε και πουτανες.
λοιπον.τα ειχα με μια ελληνιδα μια εποχη και τον επαιρνε κανονικα απο τον κωλο, και οσο τον επαιρνε φωναζε στο κρεβατι..
"ποσο πουτανα νοιωθω...καρφωσε με...σκισε με.. μια πουτανα ειμαι.."
μετα απο 2 χρονια σχεσης μου λεει..και αυτο το ..(πρωκτικο)..δεν ηθελε να το πει γιατι ντρεποταν και καλα..
"αυτο μου λεει πρεπει να σταματησει. το θεωρω ανηθικο και δεν μου αρεσει καθολου¨"
αυτο οταν η σχεση πηγαινε σε κατι ποιο σοβαρο.. ;)
ειπα να της πω.."οταν τον επαιρνες..και φωναζες ειμαι πουτανα , γαμα με ποιο δυνατα¨" τοτε δεν ησουν ανηθικη?
τωρα το θυμηθηκες?
δεν ειπα τιποτα. της ειπα οκ. αφου δεν θελεις αλλο,σεβαστο.
και μου λεει. -"ναι αλλα εγω ξερω οτι σου αρεσει.εισαι σιγουρος οτι δεν θα το αναζητησεις αλλου? αυτο με ενδιαφερει."
της λεω, κανενα προβλημα.
2 μερες μετα την απατησα.
βρηκα αλλη κοπελα.
λοιπον.τα ειχα με μια ελληνιδα μια εποχη και τον επαιρνε κανονικα απο τον κωλο, και οσο τον επαιρνε φωναζε στο κρεβατι..
"ποσο πουτανα νοιωθω...καρφωσε με...σκισε με.. μια πουτανα ειμαι.."
μετα απο 2 χρονια σχεσης μου λεει..και αυτο το ..(πρωκτικο)..δεν ηθελε να το πει γιατι ντρεποταν και καλα..
"αυτο μου λεει πρεπει να σταματησει. το θεωρω ανηθικο και δεν μου αρεσει καθολου¨"
αυτο οταν η σχεση πηγαινε σε κατι ποιο σοβαρο.. ;)
ειπα να της πω.."οταν τον επαιρνες..και φωναζες ειμαι πουτανα , γαμα με ποιο δυνατα¨" τοτε δεν ησουν ανηθικη?
τωρα το θυμηθηκες?
δεν ειπα τιποτα. της ειπα οκ. αφου δεν θελεις αλλο,σεβαστο.
και μου λεει. -"ναι αλλα εγω ξερω οτι σου αρεσει.εισαι σιγουρος οτι δεν θα το αναζητησεις αλλου? αυτο με ενδιαφερει."
της λεω, κανενα προβλημα.
2 μερες μετα την απατησα.
βρηκα αλλη κοπελα.
Cock, πόσο τον πουλάς τον "καλόγερο"; Είναι βαρύ το παλτό και μου έχει σπάσει όλες τις κρεμάστρες.
Αυτός ο καλόγερος ο δικός σου δεν φαίνεται να λυγάει με τίποτα, φίλε.
χτες απο τον κωλο γαμισα την γυναικα μου
Πρωτη φορά;;;;;;;;;; ή λόγο εορτής ;)
οχι τον κωλο της τον εχω κανει σαν mounι
οπώτε καθε μερα γιορτη
Να μια επιστημονική απάντηση στο ερωτημα
3xw_sapia_x3ria
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Την καλυτερη επιλογη εκανες .Πολυυυ σωστοστ!! Εμενα η δικια μου που δε κανει τιποτα απολυτως τι πρεπει να κανω ? Να την κρεμασω ?2 μερες μετα την απατησα.Βρηκα αλλη κοπελα.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
νομίζω μια καλή αφορμή είναι όταν θα έχει περίοδο.Την καλυτερη επιλογη εκανες .Πολυυυ σωστοστ!! Εμενα η δικια μου που δε κανει τιποτα απολυτως τι πρεπει να κανω ? Να την κρεμασω ?
προφανώς θα σου πει όχι.... και τότε της λες ότι "το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι"
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 20