Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 149 7,7%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 790 41,1%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 543 28,2%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 262 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.923

jason155

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2016
Κριτικές
37
Like
5.329
Πόντοι
5.391
πιστεύω ότι ο λόγος που δεν με γεμιζουν σεξουαλικα τα εσκορτακια που δεν τους σφηνωνω τον κωλο , είναι ότι εκτος σπορ δεν κωλοσφηνωσα ποτε μου δικη μου γκόμενά , είτε σχέση κανονικη είτε περιστασιακή.

πάντα το είχα τρελό άχτι αλλά το 90% ούτε να το σκεφτούν δεν ήθελαν. και με μια γενικά ανώμαλη που τραβήξουν πριν μια 10ετια περίπου, που ψηνόταν, δεν τα είχα καταφέρει, δεν μπορώ κιόλας να βλέπω την άλλη να πονάει, με ξεκαυλωνει.

πλέον που απέχω από σχέσεις και τέτοια μια 5ετια σχεδόν, έχω να πω ότι απ όσα ακούω δεξιά και αριστερά από φίλες κτλ, άμα δεν είναι η γκόμενά σεξουαλικα απελευθερωμενη, κωλο δίνει μόνο για να χαρεί ο γκομενος

γι αυτό προτιμάμε οσες εσκορταρες τον βάζουν και μονες τους αβιαστα στον πάτο τους.

να σου σαλιωνει το καυλι και να τον βάζει μόνη της στον κωλο της μια και εξω στο ριβερσ καου, αξία ανεκτίμητη παίκτες.

CoupleNP

Ανώτατος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2019
Κριτικές
64
Like
3.342
Πόντοι
11.330
Εσκορτακια οσα και αν εχω παρει και δοκιμασει καμοα δεν βγαζει τη καυλα της δικια μου σε κωλογαμησι.

Την εχω ξεπατωσει, απο τα 25 της τρια χρονια τωρα και χορτασμο δεν εχει οταν ειναι να τη γαμησω απο κωλο, ακομα και μονη της για να με φτιαξεο ολο βιντεο με βυσματα και αντικειμενα στο κωλο της βαζει και μαλακιζεται περιμένοντας.

Απο γκονενα οταν εχουμε παρει παίζει και φιστινγκ αλλα οχι απο μενα,δυσκολευεται εκει.

Koun

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2023
Like
25
Πόντοι
0
Μια μονο δεχτηκε με επιμονη δικη μου αλλα μονο το κεφαλι μπηκε και μετα στοπ γιατι πονουσε πολυ. Ολες οι αλλες ουτε κατα διανοια.

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.746
Πόντοι
1.056
Μια μονο δεχτηκε με επιμονη δικη μου αλλα μονο το κεφαλι μπηκε και μετα στοπ γιατι πονουσε πολυ. Ολες οι αλλες ουτε κατα διανοια.
Και γιατί δεν συνεχισες μόνο με το κεφάλι?

nasoskds

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
7
Πόντοι
0
Η δικια μου παντος ναι. Αλλα καθε γορα το παιζει δυσκολη....

matakiasm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
551
Πόντοι
301
Πρώτη φορά που πήρα κωλαράκι ήταν σε ένα μπουρδέλο στη Φυλής όταν ήμουν φανταράκι ... η κοπέλα είχε και το παιδί της μαζί με την τσατσά και μου λέει "Αγόρι αν μου δώσεις και άλλο 50αρικο θα έχεις κώλο μουνί κώλο μουνι" τρελάθηκα και το έσκασα. Έκτοτε κυνηγούσα την απόλαυση χωρίς πολλές επιτυχίες, όμως τελικά το βρήκα σε ένα γκομενάκι και σχετικά γρήγορα και ήμουν κωλόφαρδος(!!) της άρεσε!!! και πολλές φορές το ζητούσε και η ίδια. Μόλις της έλεγα ότι θα της πάρω το κωλαράκι υγραινόταν και γούσταρε. Σας εύχομαι να σας τύχει και σε σας! Άλλη απόλαυση

assofmaria

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2023
Like
212
Πόντοι
20
Από ότι διαβάζω, οι καιροί έχουν αλλάξει. Όταν ήμουν σε ενεργή ηλικία, οι περισσότερες σε άφηναν να της πάρεις από πίσω. Όχι, με την καρδιά τους πάντα, αλλά σε άφηναν. Δυστυχώς, βλέπω ότι αυτό δεν ισχύει πλέον.
Είναι λυπηρό γιατί το πρωκτικό είναι η πεμπτουσία της ηδονής. Ευχαριστιέσαι τόσο σωματικά, όσο και εγκεφαλικά. Όσοι έχετε την δυνατότητα, επιδιώξτε το με κάθε τρόπο, ιδίως από τις κοπέλες που έχετε σχέση. Υποσχεθείτε ότι χρειαστεί, κάντε και λίγο τον μαλάκα. Θα αποζημιωθείτε...

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
Κολο πάντα με προφιλακτικο γιατί παραμονεύουν πολλές ασθένειες ...Τώρα αν μια γκομενα γουσταρει να σου τον δώσει,αργα η γρήγορα θα σε οδηγήσει αυτή...
1683987798072.png

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Ιεραποστολικό πρωκτικό με γλύψιμο δακτύλων ποδιών Η απόλαυση ..... και να βλέπεις το ζότι στο πρόσωπο της γυναίκας !!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.885
Πόντοι
9.297
Ιεραποστολικό πρωκτικό με γλύψιμο δακτύλων ποδιών Η απόλαυση ..... και να βλέπεις το ζότι στο πρόσωπο της γυναίκας !!!
Αρκεί να έχει μια ελάχιστη φυσικη κατάσταση γιατί αλλιως μόνο στάση πτώματος θα μπορεί να κάνει....

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Από ότι διαβάζω, οι καιροί έχουν αλλάξει. Όταν ήμουν σε ενεργή ηλικία, οι περισσότερες σε άφηναν να της πάρεις από πίσω. Όχι, με την καρδιά τους πάντα, αλλά σε άφηναν. Δυστυχώς, βλέπω ότι αυτό δεν ισχύει πλέον.
Είναι λυπηρό γιατί το πρωκτικό είναι η πεμπτουσία της ηδονής. Ευχαριστιέσαι τόσο σωματικά, όσο και εγκεφαλικά. Όσοι έχετε την δυνατότητα, επιδιώξτε το με κάθε τρόπο, ιδίως από τις κοπέλες που έχετε σχέση. Υποσχεθείτε ότι χρειαστεί, κάντε και λίγο τον μαλάκα. Θα αποζημιωθείτε...
Αν και άργησα να δω το σχόλιο σου, θα απαντήσω. Δεν ξέρω τι ηλικία είσαι, αλλά εγώ που ήμουν έφηβος και φοιτητής την δεκαετία του 80, θα συμφωνήσω ότι αυτό τότε συνέβαινε πολύ συχνά. Ο λόγος ήταν απλός........ πολλές ήθελαν να πηδηχτούν, αλλά όχι να ξεπαρθενιαστουν. Όσο και αν ακούγεται οπισθοδρομικό, ίσχυε τότε........ στην επαρχία (χωριά και μικρές πόλεις, που όλοι γνωρίζονται) έπρεπε να είσαι παρθένα, διαφορετικά ήσουν η πουτάνα του χωριού και δεν είχες καλή τύχη (καλό γάμο). Μιλάμε για εποχές που κάποιοι γονείς, δεν έστελναν τις κόρες τους να σπουδάσουν, για να μην πηδιούνται ή κάποιοι άλλοι έστελναν την μάνα της οικογένειας μαζί με το κορίτσι, εκεί που σπούδαζε, για να την προσέχει!!!!! Άλλος λόγος ήταν ότι μπορούσε να σε ψάξει η μάνα σου ή να σε πάει σε γυναικολόγο!!!!!! Ναι το έχω ακούσει και αυτό!!!!! Πάντα μιλάμε για επαρχία. Στην Αθήνα τα πράγματα ήταν πιο χαλαρά από τότε.

Σήμερα βέβαια τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά..... βασικά έχουν γίνει ίσιωμα και μπορεί αν ζητήσεις κώλο , να ακούσεις ακόμα και αυτό "έχω ένα φίλο γκέι, να σου δώσω το τηλέφωνο του να γαμισεις κώλο όσο θες"!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom