να μάθεις αγαπητή...καθότιν το μουνί του μέλλοντος είναι ο κώλος ..όπως έλεγαν και οι σοφοί γέροντες.Θέλω να μαθω αναλ δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ και δεν ξέρω πως πραγματικά με ταλαιπωρεί
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.781
- Πόντοι
- 3.506
Τέτοιος κώλος και να μένει αγάμητος, αμαρτία είναι!Θέλω να μαθω αναλ δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ και δεν ξέρω πως πραγματικά με ταλαιπωρεί
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.519
- Πόντοι
- 11.956
Κλείσε μαζί μου έναν ραντεβού να σου πω να σου δείξω ...θα περιμένω προσωπικό μηνυμα ...και θα τα βρούμε στην τιμή ...αν και μεγάλη βδομάδα για σένα θα κάνω εξαίρεση γιατί είδα τις φωτογραφίες σου και είσαι μουναρα ...πρόσωπο δεν ξέρω .!!!!!!Πως θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για μια κοπέλα που δεν το έχει ξανά δοκιμάσει , πως να ξεκινήσει δλδ
αν σε ενδιαφέρει πραγματικά στείλε ένα οκ pm για οδηγίες και δεν θα το μετανιώσειςΘέλω να μαθω αναλ δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ και δεν ξέρω πως πραγματικά με ταλαιπωρεί
The1
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.705
- Πόντοι
- 1.446
Θα στο πω με μια παραδοσιακή μαντινάδα...Πως θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για μια κοπέλα που δεν το έχει ξανά δοκιμάσει , πως να ξεκινήσει δλδ
Έλα μικρή μου κοπελιά...
που αγαπάς τα σύκα...
να σου φυτέψω μια συκιά...
στου κωλου σου την τρύπα...
... να κρέμονται δύο σύκα...
;))
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 730
- Πόντοι
- 86
Να αναφερω για δυο πολυχρονες παραλληλες σχεσεις, κοντινης ηλικιας, κοινωνικου επιπεδου και μορφοσης κυριες, Ελληνιδες. Η μια με τιποτα, μονο λιγο δακτυλακι εξω εξω και γλυψιμο. Η αλλη μου κρατα μουτρα αν δεν το κανω καθε φορα που κανουμε σεξ. Λεω για αυτες τις δυο που τις γνωριζω πανω απο 30 χρονια
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.519
- Πόντοι
- 11.956
Κατά καιρούς στο νήμα εμφανιζόταν κανά κλώνος....εεεε συγνώμη κάποια γυναίκα και μας έλεγε τις εμπειρίες της ...μάλλον όλοι έχουν πάει στο χωριό και δεν έχει καλό σήμα εκεί η θα τους τελείωσαν τα δεδομένα και δεν έχουν λεφτά για κάρτα χαχαχα
Με φωναξες;Κατά καιρούς στο νήμα εμφανιζόταν κανά κλώνος....εεεε συγνώμη κάποια γυναίκα και μας έλεγε τις εμπειρίες της ...μάλλον όλοι έχουν πάει στο χωριό και δεν έχει καλό σήμα εκεί η θα τους τελείωσαν τα δεδομένα και δεν έχουν λεφτά για κάρτα χαχαχα
Τι θες να μάθεις;
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.519
- Πόντοι
- 11.956
Που είσαι Αθήνα ?Με φωναξες;
Τι θες να μάθεις;
Επαρχία είμαιΠου είσαι Αθήνα ?
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.519
- Πόντοι
- 11.956
Ωραία ...έχεις καλό σήμα άρα θα περνάς και καλάΕπαρχία είμαι
Ωραία ...έχεις καλό σήμα άρα θα περνάς και καλά
Καλό σήμα δεν έχω, αλλά καλά περνάω.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.519
- Πόντοι
- 11.956
Διάβασα λίγο στο προφίλ σου τα μηνύματα σου ...οκ λες ότι σου αρέσει το χτυπάς εσύ ...σίγουρα θα δίνεις κώλο εάν γουστάρεις άρα εάν είσαι αληθινή το ποσταρισμα δεν ήταν για σένα ...και κάτι τελευταίο εάν δίνεις κώλο σου αρέσει ...εάν ο άλλος ξέρει τι να κάνει η καλύτερα μουνι και φουλ καύλα ...η και τα δύο ταυτόχροναΚαλό σήμα δεν έχω, αλλά καλά περνάω.
Αν ο άλλος ΞΕΡΕΙ τι να κάνει κ πώς να το κάνει στον κώλο μου, τότε τον δίνω με χαρά, γιατί ξέρω ότι θα το ευχαριστηθω κ εγώ.Διάβασα λίγο στο προφίλ σου τα μηνύματα σου ...οκ λες ότι σου αρέσει το χτυπάς εσύ ...σίγουρα θα δίνεις κώλο εάν γουστάρεις άρα εάν είσαι αληθινή το ποσταρισμα δεν ήταν για σένα ...και κάτι τελευταίο εάν δίνεις κώλο σου αρέσει ...εάν ο άλλος ξέρει τι να κάνει η καλύτερα μουνι και φουλ καύλα ...η και τα δύο ταυτόχρονα
Αν θέλεις όμως να μου εξηγήσεις τι εννοείς "ταυτόχρονα" γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι κατάλαβα.
nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.567
- Πόντοι
- 456
Ολοι ξερουμε τι πρεπει να κανουμε και πως να το κανουμε.Αν ο άλλος ΞΕΡΕΙ τι να κάνει κ πώς να το κάνει στον κώλο μου, τότε τον δίνω με χαρά, γιατί ξέρω ότι θα το ευχαριστηθω κ εγώ.
Αν θέλεις όμως να μου εξηγήσεις τι εννοείς "ταυτόχρονα" γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι κατάλαβα.
Χαχαχαχα...Ολοι ξερουμε τι πρεπει να κανουμε και πως να το κανουμε.
Μην παίρνεις κ όρκο.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.519
- Πόντοι
- 11.956
Ταυτόχρονα κώλο μουνιΑν ο άλλος ΞΕΡΕΙ τι να κάνει κ πώς να το κάνει στον κώλο μου, τότε τον δίνω με χαρά, γιατί ξέρω ότι θα το ευχαριστηθω κ εγώ.
Αν στη μία τρύπα βρίσκονται δάχτυλα ή δονητης ναι, σε φάση που είμαι φουλ καυλωνενη.Ταυτόχρονα κώλο μουνι
Αν μιλάμε για τρίο, οπότε δύο πουτσες, τότε δεν είναι το φόρτε μου.
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
δεν καταλαβα τι ακριβως θες να πεις, πως σε ταλαιπωρει αφου δεν το εχεις δοκιμασει;Θέλω να μαθω αναλ δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ και δεν ξέρω πως πραγματικά με ταλαιπωρεί
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 21