Από κωλο μόνο απο μικροτσουτσουνους τον παίρνουν , και όσες είναι πηγάδια από μουνι που δεν νιώθουν Χριστο
Αν είναι κι ο κώλος πηγάδι τι κάνουν;
Από κωλο μόνο απο μικροτσουτσουνους τον παίρνουν , και όσες είναι πηγάδια από μουνι που δεν νιώθουν Χριστο
Μάλλον ειναι καιρός να αλλάξεις φίλες. Αυτές σου λένε ψέματα...και μόνο που το συζητάτε σημαίνει ότι την ψάχνετε.Εχω κάνει άπειρες ειλικρινείς συζητήσεις για το θέμα του πρωκτικού σεξ με τις φίλες μου και μπορώ να πω ότι ΣΕ ΚΑΜΊΑ δεν αρέσει. Κάποιες το κάνουν όμως. Γιατί; Γιατί ο σύντροφός τους επιμένει σε αυτό και φοβουμενες να τον χάσουν υποκύπτουν . Σε αυτή την περίπτωση οι προικισμένοι γενναιόδωρα απο την φύση άντρες ειναι αδικημένοι. Πιο δύσκολα θα υποχωρήσει η γυναίκα.Ποιο είναι το πρόβλημα; Ο πόνος . Το δοκίμασαν και δεν τους άρεσε. Οι γυναίκες που έμαθαν να το απολαμβάνουν είναι εξαιρέσεις.
αν τον θεωρουν μαγκα και τον εχουν ψηλα μια χαρα θα τον φανε...απλα σε πρηζουν προσεκτικα,πολυ σαλιο,σιγα σιγα κλπΕγώ επιμένω όσο πιο εύκολα αποκτά κάποιος πρόσβαση εκεί τόσο πιο μικρό τον έχει . Προσωπικά όσες γκομενιτσες έχω γνωρίσει ήταν κάθετες ταραζόντουσαν στην ερώτηση αν θέλουν να δοκιμάσουν .
Τώρα γαμιούνται απ’ τον κώλο κι οι υπουργοί της κυβέρνησης της Ν.Δ.
Δεν είναι κακό.
Ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης ως ο πρώτος ανοιχτά γκέι υφυπουργός της Ελλάδας
εμ εδώ κολλάει το κωλος που έμαθε να κλάνει παντα πρου θέλει να κάνει και το κωλος κουνιστός μουνος ανοιχτόςυπάρχουν παντρεμένες που δεν τον δίνουν στον άντρα τους και ο γκόμενος τις έχει κάνει πηγάδι πάντως
Δεν είναι κακό.
Δεν είναι κακό.
το πας πολυ αργα και το χωνεις με δοσεις οσες φορες χρειαστειτι γινεται οταν η γκομενα εχει τοσο μικρη τρυπουλα που ποναει ακομα και με το μικρο δαχτυλακι ?? με λιπαντικο και πολυ χάϊδεμα εννοειτε
Στην αρχή ολες έτσι το έχουν μετα από μερικούς μήνες δουλειάς μπαίνουν και τρένα!!!τι γινεται οταν η γκομενα εχει τοσο μικρη τρυπουλα που ποναει ακομα και με το μικρο δαχτυλακι ?? με λιπαντικο και πολυ χάϊδεμα εννοειτε
τι γινεται οταν η γκομενα εχει τοσο μικρη τρυπουλα που ποναει ακομα και με το μικρο δαχτυλακι ?? με λιπαντικο και πολυ χάϊδεμα εννοειτε