Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 149 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 788 41,1%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 542 28,2%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 261 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.919

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Απορώ ρε ΦΙΛΕ πώς είναι δυνατόν μία γυναίκα να μην κάνει πίπες... Κια δεν μιλάμε για λόγους θρησκείας κλπ

Μου ειχε τυχει παλαιοτερα, οταν ημουν νεαρος με συνομηλικη μου. Της ειχε περασει σαν κατι το "υποτιμητικο" επειδη συνεχεια ακουγε να βριζονται και να λενε "παρε μου μια πιπα ρε μαλακα!!!" κτλπ..
Το γλυφομουνι της το ηθελε βεβαια... Εκει δεν ειχε προβλημα.

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Από τον κώλο γαμιούνται οι εξής Ελλεηνίδες:

1) Οι μικρούλες
2) Οι σιτεμένες
2) Οι παχουλές/άσχημες
3) Οι κοντές
4) Οι χαζούλες (αυτές που πιστεύουν ότι είμαστε ερωτευμένοι με τις παπαριές που τις λέμε)
5) Οι πραγματικά ερωτευμένες μαζί μας (για να μη μας χάσουν)
6) Οι πονηρές (μας προσφέρουν ορθάνοιχτα τον κώλο τους από νωρίς - κάνοντας μας να πιστεύουμε ότι θα είναι έτσι για πάντα) για/μέχρι να μας τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί
7) Οι καταπιεσμένες και οι ανασφαλείς παντρεμένες με απωθημένα
8) Οι χωρισμένες
9) Οι ανώμαλες/διεστραμμένες με το πολύ γλυκό αγγελικό baby-face προσωπάκι (συνήθως νεαρής ηλικίας - αυτές "οι παρθένες" που δεν σου πάει με τίποτα το μυαλό πόσο ξεκωλιάρες είναι)

Ξέχασες και εκκείνες που όντως το γουστάρουν και τους προσφέρει ηδονή.

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
μου φαινεται σε τρωει και σενα ο κωλος σου.κατσε ησυχα παιδακι μου.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.502
Πόντοι
456
Με σαλιο -λαδι και υπομονη ο κωλος γινετε μουνι !!  Υπαρχουν πολλες !!! που χυνουν μονο οταν τον εχουν μεσα στον κωλο τους. και κατι αλλο , Οποιος τον κωλο δεν γαμει στραβος παει στον Αδη !!!!

KaularosGR

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
0
Απο όσες ειχα μονο η τελευταία μακροχρόνια σχέση μου εδωσε κωλαρακι και μάλιστα μετα απο πολλα χρονια! Άλλη αίσθηση, δεν εχω λόγια, έπαθα σοκ! Την πονάει ομως απο οτι λεει και πλέον μου το παίζει δύσκολη και δεν το δίνει!

Xrononaytis1979

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2019
Like
114
Πόντοι
1

1) Οι μικρούλες
2) Οι σιτεμένες
2) Οι παχουλές/άσχημες
3) Οι κοντές
4) Οι χαζούλες (αυτές που πιστεύουν ότι είμαστε ερωτευμένοι με τις παπαριές που τις λέμε)
6) Οι πονηρές (μας προσφέρουν ορθάνοιχτα τον κώλο τους από νωρίς - κάνοντας μας να πιστεύουμε ότι θα είναι έτσι για πάντα) για/μέχρι να μας τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί
8) Οι χωρισμένες
9) Οι ανώμαλες/διεστραμμένες με το πολύ γλυκό αγγελικό baby-face προσωπάκι (συνήθως νεαρής ηλικίας - αυτές "οι παρθένες" που δεν σου πάει με τίποτα το μυαλό πόσο ξεκωλιάρες είναι)

συμφωνω σε ολα αυτα , εισαι μεγαλος δασκαλος  , μου χε τυχει σε μια 45 48 εκει γυρω bbw οχι πολυ , χωρισμενη κιολας μου λει σημερα θα κανουμε κατι πιο ετσι πικαντικο ελα μου λει βαλε μου χερι πισω λιγο ... βαλε το καυλι σου τωρα γλουτς και μπηκε εχυσα μεσα στη κωλοτρυπιδα της .

aggeliki.deny

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2019
Like
4
Πόντοι
0
οχι δεν μας αρεσει...εκτος αν ειναι κανας πιτσιρικας ομορφος γυμνασμενος...κορμαρα...οχι αντρες πατσαβουρες...

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
Με σαλιο -λαδι και υπομονη ο κωλος γινετε μουνι !!  Υπαρχουν πολλες !!! που χυνουν μονο οταν τον εχουν μεσα στον κωλο τους. και κατι αλλο , Οποιος τον κωλο δεν γαμει στραβος παει στον Αδη !!!!

:respect:  :rockon: :rockon: :rockon:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.399
Πόντοι
3.936
Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;
Α.. μπα  καθόλου..  :cheesy:

Συνημμένα

• 3mpouk.jpg
    3mpouk.jpg
    71,3 KB · Εμφανίσεις: 129

tthanoss

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
1
Ο ΚΩΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΗΓΑΔΙ ,ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΔΕ ΓΑΜΕΙ ΣΤΡΑΒΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Ο ΚΩΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΗΓΑΔΙ ,ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΔΕ ΓΑΜΕΙ ΣΤΡΑΒΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ.

Δεν έχει νόημα αυτό που έγραψες
Ο κώλος, είναι ΌΑΣΗ
και το Μουνί, πηγάδι,
κι όποιος τον Κώλο δεν γαμεί,
τυφλός πάει στον Άδη

Xrononaytis1979

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2019
Like
114
Πόντοι
1
Αναλογως την ηλικιας αλλο 25 35 και αλλο 55 αναλογως τα τα γουστα του καθενως και εαν δεν εχει σχεση ποτε η αλλη ...

Θυμαμε κατι φοιτιτριες θυμαμε στο ζωγραφου παλια πωπω απο επαρχια οχι ολες ψοφανε για κωλο καναμε λιγο κατασταση μου λει θελω να με παρεις απο παντου μου χυμηξε :)

Μερικες φορες ειναι και οι παντρεμες 42 43 46 ετων εκει γυρω πωπω εκει γαμιουνται αδρα απο τον κωλο

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
141
Πόντοι
1
Μια χαρά δίνουν κώλο,απλα θέλει και τρόπο από εμάς αλλά και εκείνες να αισθάνονται καθάρες.Αν είναι έτοιμες,όλα καλά!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

1) Οι μικρούλες
2) Οι σιτεμένες
2) Οι παχουλές/άσχημες
3) Οι κοντές
8) Οι χωρισμένες

:hi:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
οχι δεν μας αρεσει...εκτος αν ειναι κανας πιτσιρικας ομορφος γυμνασμενος...κορμαρα...οχι αντρες πατσαβουρες...

Δεν πείθεις... εσένα μπορεί να μην σου αρέσει αλλά το επιχείρημά σου είναι άκυρο: όταν σε γαμάει από τον κώλο στα 4 δεν τον βλέπεις, απλά νιώθεις πούτσα! Κι αν νομίζεις ότι πάντα ένας πιτσιρικάς όμορφος γυμνασμένος με κορμάρα έχει καλύτερο εργαλείο από έναν γέρο πλαδαρό τότε αυτός είναι ο λόγος που δεν σου αρέσει! :cheesy:

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
Αρχικα να σου πω οτι δεν με ενδιαφερει αν καποια γκομενα το δινει ή οχι. Προτιμω μουνι.

Ερωτηση: Αν σου το εδινε, θα εκανες χρηση;

Θεωρεις οτι δεν το εχει κανει ποτε στο παρελθον;
Tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????ε αυτο δεν το περιμενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom