καλησπερα παιδια εγω απο δικη μου εμπειρία οι περισσότερες δίνουν κωλαράκι άπλα πρέπει να τις φτιάξεις και λίγο να καυλωσουν και μετα βαρας φερτε............
ισχυει ΑΠΟΛΥΤΑ!!! Στα φοιτητικά μου χρόνια ..Θυμάμαι μία κοπελιά...Παιδιά...η κοπέλα άξιζε review σε στησίματα για κώλο....στον έκανε λάστιχο..Αλλά δεν ΗΞΕΡΕ ΚΑΝ να πάρει μια πίπα, και ούτε πολυπάλευε να μάθει...
Εγω εχω παρει το 95% απο τις γκονενες και γυναικες που ειχα και κλασικα ολες μου ελεγαν οτι ειμαι ο πρωτος που τον δινουν συχνα. Ολες απλα το ειχαν δικιμασει απλα. Παραμυθι φουλ ου γκομενες. Ολες παρθενες. Χαχαχαχα
ισχυει ΑΠΟΛΥΤΑ!!! Στα φοιτητικά μου χρόνια ..Θυμάμαι μία κοπελιά...Παιδιά...η κοπέλα άξιζε review σε στησίματα για κώλο....στον έκανε λάστιχο..Αλλά δεν ΗΞΕΡΕ ΚΑΝ να πάρει μια πίπα, και ούτε πολυπάλευε να μάθει...
Τι να σου πω φιλε μου... Και εγώ απορούσα.. και δεν μου έχει τύχει 1 φορά, αλλά δύο τρεις (και όχι απαραίτητα σε νεαρή ηλικία) . Να παραθέσω και το εξής. Παρτακιας γυναίκα φίλε. ΤΗν νοιάζει να πάρει ηδονή και όχι να προσφέρει.
Εγω εχω παρει το 95% απο τις γκονενες και γυναικες που ειχα και κλασικα ολες μου ελεγαν οτι ειμαι ο πρωτος που τον δινουν συχνα. Ολες απλα το ειχαν δικιμασει απλα. Παραμυθι φουλ ου γκομενες. Ολες παρθενες. Χαχαχαχα
Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Δεν ξέρω, ίσως είναι και η ιδέα μου, ίσως και και να υπερβάλλω. Δεν θέλω να φανώ αρνητικός απέναντι στο άλλο φύλο αλλά γενικά τελευταία παρατηρώ μια αύξηση σε αυτές που δεν πάνε καλά.
Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Δεν ξέρω, ίσως είναι και η ιδέα μου, ίσως και και να υπερβάλλω. Δεν θέλω να φανώ αρνητικός απέναντι στο άλλο φύλο αλλά γενικά τελευταία παρατηρώ μια αύξηση σε αυτές που δεν πάνε καλά.
1) Οι μικρούλες
2) Οι σιτεμένες
2) Οι παχουλές/άσχημες
3) Οι κοντές
4) Οι χαζούλες (αυτές που πιστεύουν ότι είμαστε ερωτευμένοι με τις παπαριές που τις λέμε)
5) Οι πραγματικά ερωτευμένες μαζί μας (για να μη μας χάσουν)
6) Οι πονηρές (μας προσφέρουν ορθάνοιχτα τον κώλο τους από νωρίς - κάνοντας μας να πιστεύουμε ότι θα είναι έτσι για πάντα) για/μέχρι να μας τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί
7) Οι καταπιεσμένες και οι ανασφαλείς παντρεμένες με απωθημένα
8) Οι χωρισμένες
9) Οι ανώμαλες/διεστραμμένες με το πολύ γλυκό αγγελικό baby-face προσωπάκι (συνήθως νεαρής ηλικίας - αυτές "οι παρθένες" που δεν σου πάει με τίποτα το μυαλό πόσο ξεκωλιάρες είναι)