R3D_STABILO
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2012
- Like
- 77
- Πόντοι
- 0
Θεωρώ πως δύσκολα δίνουν κώλο ακόμα είναι ταμπού για πολλές εκει έξω
Μπα μη το λες... ξέρω περίπτωση που δίνει κώλο αλλά δεν δίνει πιπα... Είναι που θα τύχεις.Γενικα δυσκολα δίνεται, πρεπει η αλλη να σε γουσταρει αρκετα και να ψαχνεται γενικα, να μην μενει στα τετριμμενα στο σεξ.
Μπα μη το λες... ξέρω περίπτωση που δίνει κώλο αλλά δεν δίνει πιπα... Είναι που θα τύχεις.
ισχυει ΑΠΟΛΥΤΑ!!! Στα φοιτητικά μου χρόνια ..Θυμάμαι μία κοπελιά...Παιδιά...η κοπέλα άξιζε review σε στησίματα για κώλο....στον έκανε λάστιχο..Αλλά δεν ΗΞΕΡΕ ΚΑΝ να πάρει μια πίπα, και ούτε πολυπάλευε να μάθει...
Απορώ ρε ΦΙΛΕ πώς είναι δυνατόν μία γυναίκα να μην κάνει πίπες... Κια δεν μιλάμε για λόγους θρησκείας κλπ
Δεν γουσταρει μαλλον να την πηγαινουν πιπα κωλο.Μπα μη το λες... ξέρω περίπτωση που δίνει κώλο αλλά δεν δίνει πιπα... Είναι που θα τύχεις.
Τωρα βεβαια περαν της πλακας αυτο δεν ειναι φυσιολογικο.Κατι δεν παει καλα στο κεφαλι της.Μπα μη το λες... ξέρω περίπτωση που δίνει κώλο αλλά δεν δίνει πιπα... Είναι που θα τύχεις.
ποσο δικιο εχεις..η κλασσικη παραμυθα που λενε σχεδον ολες τον δινουν ομως εκει που θελουνΕγω εχω παρει το 95% απο τις γκονενες και γυναικες που ειχα και κλασικα ολες μου ελεγαν οτι ειμαι ο πρωτος που τον δινουν συχνα. Ολες απλα το ειχαν δικιμασει απλα. Παραμυθι φουλ ου γκομενες. Ολες παρθενες. Χαχαχαχα
Τωρα βεβαια περαν της πλακας αυτο δεν ειναι φυσιολογικο.Κατι δεν παει καλα στο κεφαλι της.
Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Δεν ξέρω, ίσως είναι και η ιδέα μου, ίσως και και να υπερβάλλω. Δεν θέλω να φανώ αρνητικός απέναντι στο άλλο φύλο αλλά γενικά τελευταία παρατηρώ μια αύξηση σε αυτές που δεν πάνε καλά.
Αν έχει μπει στον κώλο της πρώτα μπορεί να σιχαίνεταιΑπορώ ρε ΦΙΛΕ πώς είναι δυνατόν μία γυναίκα να μην κάνει πίπες... Κια δεν μιλάμε για λόγους θρησκείας κλπ
Δεν εννοώ φίλε αυτό. Εννοω να μην κάνει καθόλου πίπες. Ούτε στα προκαταρκτικά ρε.Αν έχει μπει στον κώλο της πρώτα μπορεί να σιχαίνεται
Αβυσσος η ψυχή της γυναίκας.Δεν εννοώ φίλε αυτό. Εννοω να μην κάνει καθόλου πίπες. Ούτε στα προκαταρκτικά ρε.