Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 149 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 788 41,1%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 541 28,2%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 260 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.917

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Παλαια διαθηκη Ελεινών και ελεεινίδων

Γενεσις των αναφερθέντων κατηγοριών

Αγαπήτα τέκνα μου, σίγουρα  όλοι θα ενθυμεισθε από τα παιδικά σας χρονακια ορισμένα πραγματακια.

Η γενεσις του Ελλεεινα

κωστακή μου, οταν θα μεγαλώσεις θα γίνεις ,ενας αντρακλας που θα γαμας και θα δερνεις, θα τρεχουν όλες για το πουλακι σου. Ο Κωστάκης μεγαλώνει, πηγιανει στα μπουρδελακια, μεχρι που ανδρώνεται...(λόγια που σίγουρα έχετε ακούσει ολοι, ολιγον τι τροποποιοημένα)

Η γενεσις της Ελλεεινιδος(αρχαοπρεπης κατάληξη)

Μαρια μου , όταν μεγαλωσεις θα γινεις μια γυναικαρα, που θα τους τυραννας όλους  κια θα τρεχουν ολοί πίσω από το μουνακι σου..

ΕΓΕΝΕΤΟ η γενεσις, που σε συνδυασμό με την υποκρισια , αλλα και τις επιβληθεισες ενοχες που οφειλουμε να  εχουμε με το αν το σεξ είναι αμαρτία ή οχι .

Το απέτελεσμα ξενερωτοι ελλεινες κια Ελλεινιδες που δεν ευχαριστιονται τίποτα.... και μεμψιμοιρουν και γκρινιαζουν..

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
οπως και του αντρα που θελει να πιστευει οτι ειναι ο τρίτος γκόμενος της άλλης!
και που αμα του πει οτι ειναι ο 15ος θακοψει λασπη γιατι η "κοπελα δεν ηταν για σπιτι"

ο ενας ειναι συμπλήρωμα του άλλου.
Μιλας για εθελοντες μαλακες.. μου ειναι αδιαφοροι.
Και στο κατω κατω αν μπερδευομουν και ηθελα "κοπελα για σπιτι" θα ηθελα να ειμαι ο 15ος.. θα εχει ξεδωσει η αλλη και δεν θα πληρωνω τα σπασμενα

Οχι φιλαρακι αν θες να τα πεις σωστα και αγια να μιλησεις για τον πουριτανισμο ολων. Αυτων που μας μεγαλωσαν και θελουν τις κορες αμολυντες ενω αυτοι εκαναν αισχη, των μαναδων που λενε στο γυιοκα να παρει καλο κοριτσι, των αδελφων που δεν θελουν η αδελφουλα να πηδιεται και να τους κοροιδευουν οι φιλοι και του δικου σου που μολις δεις κοπελιτσα σεξυ σκεφτεσαι οτι ειναι καριολιτσα γιαυτο και τα βυζακια οξω.. και αν γαμιεται απο τον κωλο οτι ειναι ξεκωλιδου... αντε γιατι θα παρω φορα και θα γινει εδω μεσα τεξας χαχααχαχαχ (σημερα εχω πιει μοσιον καταλαβαινετε...)

baby.. σωστα τα λεω παντα, αγια ποτε. Αυτοι που μας μεγαλωσαν, μας μεγαλωσαν και τελος. Παρε την σκυταλη και αλλαξε οτι δεν σου κανει.
Στην αδερφη μου λεω οταν πηδιεται να προσεχει.
Κοπελιτσα σεξυ με τα βυζακια εξω, δεν ειναι καριολιτσα.. ειναι καυλα.
Αν γαμιεται απο τον κωλο κιολας, θελω να την γνωρισω.
Αλλο?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Που έχει εξαφανιστεί αυτός ο μπόγιας?

Ή μήπως.... κλωνόβρίσκεται κλωνοκάπου κλωνοανάμεσά μας......???? :cool2:
ψαχνω να βρω εκεινο το ποστ που λες οτι θα πηγαινει στο περιπτερο και θα ειναι ενας απο πισω του με το σκυλι του και θα του φωναξει αεροβολακηηηη
γραφω και γελαω!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Το άβατάρ σου δίνει κώλο????

αχχααχχαχαχαχαα
πολυ καλη ερωτηση...για μυημενους στην τσοντα....ως ειδικος σου απαντω οτι

ναι ....η εβα εχει δωσει και κωλο εσχατως αλλα με πολυ λαδακι..... :2funny:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
μου λειψε και μένα ο μπαγασάκος

Είμαστε μαζόχες τελικά.....

Θα κυνηγάει τίποτα αδέσποτα σε κανά νησί του Αιγαίου.... Μακάρι να τον πάρουν στο κυνήγι και να επιστρέψει θυμωμένος κι αποφασισμένος για νέα ρεζιλίκια! :rockon: :rockon: :rockon:

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
Το "ζητάω" μεταφράζεται ποικιλοτρόπως....

Δεν εννοώ φυσικά: "Καρδούλα μου θα με αφήσεις να σου γαμήσω τον κώλο σήμερα που έχει και πανσέληνο?"

Μέχρι στιγμής πάντως στα του κώλου καλά μου πάει το παιχνίδι. Αν στραβώσει θα ανησυχήσω.

Και καλά θα κάνεις να ανησυχήσεις. 'Ολες δίνουν κώλο. Απλά τον δίνουν εκεί που θέλουν. Οπότε αν μία στο αρνηθεί υπάρχει πρόβλημα.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Παλαια διαθηκη Ελεινών και ελεεινίδων

Γενεσις των αναφερθέντων κατηγοριών

Αγαπήτα τέκνα μου, σίγουρα  όλοι θα ενθυμεισθε από τα παιδικά σας χρονακια ορισμένα πραγματακια.

Η γενεσις του Ελλεεινα

κωστακή μου, οταν θα μεγαλώσεις θα γίνεις ,ενας αντρακλας που θα γαμας και θα δερνεις, θα τρεχουν όλες για το πουλακι σου. Ο Κωστάκης μεγαλώνει, πηγιανει στα μπουρδελακια, μεχρι που ανδρώνεται...(λόγια που σίγουρα έχετε ακούσει ολοι, ολιγον τι τροποποιοημένα)

Η γενεσις της Ελλεεινιδος(αρχαοπρεπης κατάληξη)

Μαρια μου , όταν μεγαλωσεις θα γινεις μια γυναικαρα, που θα τους τυραννας όλους  κια θα τρεχουν ολοί πίσω από το μουνακι σου..

ΕΓΕΝΕΤΟ η γενεσις, που σε συνδυασμό με την υποκρισια , αλλα και τις επιβληθεισες ενοχες που οφειλουμε να  εχουμε με το αν το σεξ είναι αμαρτία ή οχι .

Το απέτελεσμα ξενερωτοι ελλεινες κια Ελλεινιδες που δεν ευχαριστιονται τίποτα.... και μεμψιμοιρουν και γκρινιαζουν..

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281

Ντοκουμέντα υπάρχουν??????

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

αγαπη το σωστο στην υπογραφη σου ειναι jacta. :-*

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Μιλας για εθελοντες μαλακες.. μου ειναι αδιαφοροι.
Και στο κατω κατω αν μπερδευομουν και ηθελα "κοπελα για σπιτι" θα ηθελα να ειμαι ο 15ος.. θα εχει ξεδωσει η αλλη και δεν θα πληρωνω τα σπασμενα

baby.. σωστα τα λεω παντα, αγια ποτε. Αυτοι που μας μεγαλωσαν, μας μεγαλωσαν και τελος. Παρε την σκυταλη και αλλαξε οτι δεν σου κανει.
Στην αδερφη μου λεω οταν πηδιεται να προσεχει.
Κοπελιτσα σεξυ με τα βυζακια εξω, δεν ειναι καριολιτσα.. ειναι καυλα.
Αν γαμιεται απο τον κωλο κιολας, θελω να την γνωρισω.
Αλλο?

Αντρε μπραβο μπειμπυ γιατι θα αρχιζα τα μπινελικια ... χαχαχαχαχχα

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
Α και κάτι ακόμη......Όπως έγραψα και παραπάνω όλες δίνουν αλλά μόνο εκεί που θέλουν. Αλλά μην ψάχνετε να βρείτε την μαγική συνταγή πως. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Αλλοιώς θα βγάζαμε ένα βιβλίο να περιγράφουμε τον τρόπο. Κάθε μία ως ξεχωριστή οντότητα από την πιο αγνή μέχρι την πιο πουτάνα, θέλει τον δικό της τρόπο.

Η μαγκιά δεν είναι λοιπόν να αναρωτηθείς ΑΝ δίνει αλλά με ποιόν τρόπο θα τον πάρεις ΕΣΥ. Και φυσικά, όπως σε όλα στην ζωή αύτη την ρημάδα....Ο ΕΥΡΩΝ ΑΜΟΙΦΘΗΣΕΤΑΙ.

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
φυσικα....αλλα μην περιμενεις να σου δωσω και λινκ τωρα....παω για υπνο....ψαξε την φιλμογραφια της και θα δεις ;)

Και με μία φωτό ( που σίγουρα έχεις) δεν χαλιέμαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom