Νέα

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γαμιούνται απ' τον κώλο οι Ελληνίδες και πόσο συχνά?

• Ποτέ (τι πράγματα είναι αυτά)

Ψήφοι: 149 7,8%
  • Μια φορά (έτυχε)

Ψήφοι: 179 9,3%
  • Πότε-πότε (άμα καυλώσει)

Ψήφοι: 788 41,1%
  • Συχνά (της αρέσει)

Ψήφοι: 541 28,2%
  • Πάντα (τρελαίνεται)

Ψήφοι: 260 13,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.917

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ναι.. ο ψευτοπουριτανισμος ειναι βασικο χαρακτηριστικο της ελλεηνιδας που σεβεται τον εαυτο της.
δεν λεω οτι μπερδεψαν το μουνι με τον κωλο αλλα λιγες ειναι αυτες που δεν το κανουν.

οπως και του αντρα που θελει να πιστευει οτι ειναι ο τρίτος γκόμενος της άλλης!
και που αμα του πει οτι ειναι ο 15ος θακοψει λασπη γιατι η "κοπελα δεν ηταν για σπιτι"

ο ενας ειναι συμπλήρωμα του άλλου.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
οπως και του αντρα που θελει να πιστευει οτι ειναι ο τρίτος γκόμενος της άλλης!
και που αμα του πει οτι ειναι ο 15ος θακοψει λασπη γιατι η "κοπελα δεν ηταν για σπιτι"

ο ενας ειναι συμπλήρωμα του άλλου.
μόνο εγώ θα ήθελα η γυναίκα μου να έχει πάει με πολλούς?  :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ναι.. ο ψευτοπουριτανισμος ειναι βασικο χαρακτηριστικο της ελλεηνιδας που σεβεται τον εαυτο της.
δεν λεω οτι μπερδεψαν το μουνι με τον κωλο αλλα λιγες ειναι αυτες που δεν το κανουν.

Οχι φιλαρακι αν θες να τα πεις σωστα και αγια να μιλησεις για τον πουριτανισμο ολων. Αυτων που μας μεγαλωσαν και θελουν τις κορες αμολυντες ενω αυτοι εκαναν αισχη, των μαναδων που λενε στο γυιοκα να παρει καλο κοριτσι, των αδελφων που δεν θελουν η αδελφουλα να πηδιεται και να τους κοροιδευουν οι φιλοι και του δικου σου που μολις δεις κοπελιτσα σεξυ σκεφτεσαι οτι ειναι καριολιτσα γιαυτο και τα βυζακια οξω.. και αν γαμιεται απο τον κωλο οτι ειναι ξεκωλιδου... αντε γιατι θα παρω φορα και θα γινει εδω μεσα τεξας χαχααχαχαχ (σημερα εχω πιει μοσιον καταλαβαινετε...)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οχι φιλαρακι αν θες να τα πεις σωστα και αγια να μιλησεις για τον πουριτανισμο ολων. Αυτων που μας μεγαλωσαν και θελουν τις κορες αμολυντες ενω αυτοι εκαναν αισχη, των μαναδων που λενε στο γυιοκα να παρει καλο κοριτσι, των αδελφων που δεν θελουν η αδελφουλα να πηδιεται και να τους κοροιδευουν οι φιλοι και του δικου σου που μολις δεις κοπελιτσα σεξυ σκεφτεσαι οτι ειναι καριολιτσα γιαυτο και τα βυζακια οξω.. και αν γαμιεται απο τον κωλο οτι ειναι ξεκωλιδου... αντε γιατι θα παρω φορα και θα γινει εδω μεσα τεξας χαχααχαχαχ (σημερα εχω πιει μοσιον καταλαβαινετε...)
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ανάλυσε είναι.... Η προστακτική δεν παίρνει αύξηση..... :grin:

Τι να σου αναλύσω? Όπως σε όλα δεν είναι δικό σας θέμα από που θα τον φάτε κι αν. Δικό μας είναι στο αν θα σας πείσουμε να σας "από πίσ(ω)ουμε". Απλά πράματα... :sunglasses:
το διορθωσα.
κι οταν το εγραφα δεν μου καθοταν κατι καλα! :P

ειναι και δικο μας θεμα φιλτατε.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
το διορθωσα.
κι οταν το εγραφα δεν μου καθοταν κατι καλα! :P

ειναι και δικο μας θεμα φιλτατε.

Σαφώς και είναι.....

Αλλά να... όπως και να το κάνουμε..... παίζει μεγάλο ρόλο το πως θα ζητηθεί/απαιτηθεί πώς θα γίνει το τουμπάρισμα βρε αδερφή!

Με νοείς μη μακρυγορούμε... :grin:

εντιτ: υπάρχει και το μind fuck που έλεγε κι ο πλε επροχθές.... μην το ξεχνάμε...

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
κόψιμο;

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Σαφώς και είναι.....

Αλλά να... όπως και να το κάνουμε..... παίζει μεγάλο ρόλο το πως θα ζητηθεί/απαιτηθεί πώς θα γίνει το τουμπάρισμα βρε αδερφή!

σε νοω βρε αδερφε!!

(αεροβολακηηηηηηηηηηηηη {ναι ναι ακομα γελαω})

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Σαφώς και είναι.....

Δε το ζητας, το κανεις να συμβει... Αν φτασεις στο σημειο να ζητησεις το οτιδηποτε απο γυναικα, τοχεις χασει το παιχνιδι.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Δε το ζητας, το κανεις να συμβει... Αν φτασεις στο σημειο να ζητησεις το οτιδηποτε απο γυναικα, τοχεις χασει το παιχνιδι.
ε αποτι καταλαβα εννοει το ζητας=το φερνεις σε εκεινο το σημειο ωστε να συμβει.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Το "ζητάω" μεταφράζεται ποικιλοτρόπως....

Δεν εννοώ φυσικά: "Καρδούλα μου θα με αφήσεις να σου γαμήσω τον κώλο σήμερα που έχει και πανσέληνο?"

Μέχρι στιγμής πάντως στα του κώλου καλά μου πάει το παιχνίδι. Αν στραβώσει θα ανησυχήσω.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
σε νοω βρε αδερφε!!

(αεροβολακηηηηηηηηηηηηη {ναι ναι ακομα γελαω})

Που έχει εξαφανιστεί αυτός ο μπόγιας?

Ή μήπως.... κλωνόβρίσκεται κλωνοκάπου κλωνοανάμεσά μας......???? :cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom