Νέα

Γαμιέται ο ΟΤΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα flyeron
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Σχεδόν δύο μήνες χρειάζεται για μία μεταφορά τηλεφώνου και ADSL σύνδεσης. Γαμιέται ο ΟΤΕ. Αν διαβάζει κανένας ΟΤΕτζης ας τους πει υπηρεσιακά ότι γαμιούνται. Αγανάκτησα. Να πα να γαμηθούν.

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
γαμιεται η ευδαπ.εχουν να στειλουν λογαριασμο 4 μηνες και θα μας ερθει να πληρωσουμε τα μαλλιοκεφαλα μας.τους πουστηδες!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
ΟΤΕ όπως λέμε πΟΤΕ ε  ???

kapws

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για τη ΔΕΗ τιποτε ρε παιδιά ?    :cheesy:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Σχεδόν δύο μήνες χρειάζεται για μία μεταφορά τηλεφώνου και ADSL σύνδεσης. Γαμιέται ο ΟΤΕ. Αν διαβάζει κανένας ΟΤΕτζης ας τους πει υπηρεσιακά ότι γαμιούνται. Αγανάκτησα. Να πα να γαμηθούν.

Tα μουνόπανα βάζουν καινούργια δική τους ADSL σύνδεση σε 5-8 μέρες, ενώ αν κάνεις αίτηση σε αλλο φορέα (HOL, Vivodi, Forthnet) περιμένεις τουλάχιστον ένα μήνα γιατί σε καθυστερούν με συνεχείς μαλακίες. Έχω κάνει αίτηση από 1 Αυγούστου. Τα παιδιά μου είπαν βέβαια ένα μήνα, αλλά η συμπεριφορά του ΟΤΕ (που σε μεγάλο βαθμό ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ) είναι φασιστική και αηδιαστική.

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
Ηρεμιστε λιγο ρε παιδια αναβαθμιση στις υπηρεσιες υπαρχει,μπορει οχι με τον ρυθμο που θελουμε αλλα υπαρχει,,,,,,και η τιμολογιακη πολιτικη μπορει να μην ανταποκρινεται στις παρεχομενες υπηρεσιες αλλα μην ξεχναμε οτι δεν οριζεται απο τις ΔΕΚΟ αλλα απο την πολιτικη ηγεσια.ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ!!!!

Επισκέπτης
Ο (π)ΟΤΕ είναι ένας κλασσικός δημόσιος οργανισμός, με την χειρότερη όμως δομή από όλους. "ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ" ότι είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών, σωστά? Προς ενημέρωσή σας, για κάθε τεχνικό αναλογούν περίπου 5 managers! Καταλαβαίνετε δηλαδή... ενώ θα έπρεπε τα νούμερα να ήταν εντελώς αντίστροφα (5 τεχνικοί για κάθε manager), ισχύει αυτό που σας είπα.

Δεύτερον: Να ξέρετε ότι ο (π)ΟΤΕ χρησιμοποιεί μόλις το 20%-25% του εξοπλισμού που διαθέτει. Το υπόλοιπο 70%-75% του εξοπλισμού σκουριάζει στις αποθήκες του. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι routers, ATMs, κτλ έχουν στις αποθήκες τους. Απλά δεν τα χρησιμοποιούν διότι... δεν υπάρχει λόγος να τα χρησιμοποιήσουν (μονοπώλιο γαρ!!!). Κι αυτό δυστυχώς δεν πρόκειται να αλλάξει. Ο (π)ΟΤΕ έχει το συρματάκι του σε όλα τα σπίτια. Ποιος θα έρθει (έστω και μεγάλος, π.χ. British Telecom, Deautche Telecoms, κτλ) να κάνει μια τόσο τεράστια επένδυση με υποθαλάσσια καλώδια και τέτοια? Κανείς. Οπότε... θα είμαστε θύματα αυτού του κωλο-οργανισμού...

Τα στοιχεία που παραθέτω μου τα έχουν πει από μέσα, και μάλιστα όχι ο τελευταίος υπαλληλάκος... Μου τα έχει πει ένας από τα ΠΟΛΥ "μεγάλα κεφάλια" εκεί μέσα... ο οποίος βέβαια καθαρίζει ένα 8αράκι χιλιαδίτσες τον μήνα + bonus + κινητά + αυτοκίνητα, κτλ, κτλ...!

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
Αναληθεις στοιχεια 100%!!!!!!!!!!
Οσο για το δευτερο σκελος ο ΟΤΕ ειναι 38% δημοσιος και συντομα πολυ λιγοτερο.......γιατι η Deautche δεν ειναι χαζη να ερθει να ανταγωνιστη τον ΟΤΕ απλα θα παρει κομματι του!!!!! ρε ΝΕΟΚΛΙ πες κατι και εσυ.......

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
χαχαχαχα εισαι απιστευτος ρε DUR!!! πολυ καλα και τα δυο!!!!!

OP
OP
F

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
O liomas εχει σε μεγάλο βαθμό δίκαιο, ιδιαίτερα για τον εξοπλισμό που έχει στις αποθήκες ο ΟΤΕ. Αυτό που δεν λέει είναι ότι και ο εν λειτουργία εξοπλισμός είναι σε πολλές περιπτώσεις προβληματικός λόγω της αποκλειστικής προμήθειας (για τους γνωστούς λόγους) από την Intracom (και ας μην αρχίσουμε τώρα να εκτρέπουμε, ως τηλεφωνική γραμμή, αλλού τη συζήτηση). Επίσης, πράγματι, ο ΟΤΕ έχει και πολλούς manager με ιδιαίτερα προνομιακή εργασιακή σχέση. Στη δε ΟΤΕ International, τα πράγματα είναι σκανδαλωδώς οργιώδη και προκλητικά...

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
ο ΟΤΕ εχει 3 προμηθευτες!!!! Οσο για τον εξοπλισμο σας λεω απλα οτι ο ΟΤΕ δεν εχει κανει διαγωνισμο για εξοπλισμο 3χρονια!!!!! Να θυμισω την τελευταια εθολουσια εξοδο που το 30% ηταν στελεχη και επισεις τον αγωνα του Βουρλουμη να αλλαξει η συμβαση εργασιας που υπαρχει!!!Φιλε lioma ευχαριστω παντως για την κατανοηση και την επιχειρματολογια,,,,,

Επισκέπτης
Φιλε lioma ευχαριστω παντως για την κατανοηση και την επιχειρματολογια,,,,,

Να 'σαι καλά, δεν κάνει τίποτα. Εξάλλου δεν προσπάθησα να σε πείσω ότι έχω δίκιο, μην προσπαθείς να με πείσεις ότι έχω άδικο :)

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Τρελαινομαι με την υπερασπιση κατα τεκμηριο σαπιων καταστασεων. Υπαρχει χειροτερη παροχη υπηρεσιων σε τηλεφωνικες υπηρεσιες στην Ευρώπη? ΟΧΙ. Ειναι γελοιο το θεαμα και οι συμπεριφορες των τεχνικων του οργανισμου? ΕΙΝΑΙ. Εχουν ΟΛΟΙ ιστοριες τρομου με τον ΟΤΕ? Εχουν.

Στο θεμα του ελαττωματικού εξοπλισμου, εχω δει με τα ματια μου τεχνικους σε περισσοτερες των 10 παραδοσεων μισθωμενων κυκλωματων να πετανε τις μισες καρτες τερματισμου. Φταιει ο προμηθευτης που βρισκει και τα πουλαει?

Υπαρχει βελτιωση σε σχεση με μια 10ετια πριν, αλλα με κριτηρια ιδιωτικης εταιριας ο οργανισμος ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Οσον αφορα τα ιδιωτικα κυκλωματα, υπαρχει αναπτυξη δικτύων οπτικης ινας εκτος ΟΤΕ, αλλα με πολυ μικρη καλυψη των πιθανων καταναλωτων.

Χεστηκα για τα πλανα και τις προθεσεις. Ως δεκτης υπηρεσιών και πελατης λεω οτι ειναι τεχνικα ανεπαρκης και ακριβός ως παροχος. Υπαρχει καλυτερος? Για την Αθηνα και για μεγαλους πελατες υπαρχει εναλλακτικη με ανεξαρτητο κυκλωμα και πολλοί αηδιασμενοι την χρησιμοποιούν λαμβάνοντας καλύτερες τιμες και απείρως καλύτερες υπηρεσίες. Ειναι λιγο ειρωνικο βεβαια απηυδισμένος απο τον ΟΤΕ να καταφεύγεις στην ΔΕΗ, αλλα οι καιροί αλλαζουν,

Η μονη οαση που εχω βρει προσωπικα, ειναι οι νεοι μηχανικοι στα κεντρα των μισθωμενων στην Αθηνα με τους οποιους αν μιλησεις υστερα απο αρκετες ωρες αναμονης, βγαζεις ακρη και δεν εχεις την αισθηση συνομιλιας με τον μαστροΝικο που βασικα χεστηκε για το προβλημα σου.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Ναι, ο ΟΤΕ μπορεί να έχει όσους προμηθευτές θέλει. Και έτσι γουστάρει να σαπίζουν στις αποθήκες του τα χιλιααααάδες modem ISDN που πήρε με τις "προγραμματικές συμφωνίες" σε τιμές πολύ πάνω από αυτές της αγοράς. Και να έχει "προγραμματικά " αναθέσει τις ψηφιακές συνδέσεις το '96 με 52.000 δρχ τη μια (τιμή αγοράς τότε ~25.000 δρχ).
Και να έχει προσλάβει όσους και όποιους γουστάρει και να τους πληρώνει όσο γουστάρει. Και να βάζει ό,τι τιμές θέλει στις υπηρεσίες του, αφού είναι μονοπώλιο( πρόσφατο αίσχος και κοινωνική πρόκληση η κατάργηση του 131 και η δημιουργία του 11888).
Δημοκρατία έχουμε. Αυτοί θέλουν , εμείς πληρώνουμε.

PS  Φίλε livemark, nothing personal. It's just my (and your) money!
Και δεν σε ξέχασα για το rantevou. Είμαι ζωγραφιώτης , γι΄αυτό ξέρω τα μαγαζιά. Όπως γινόμασταν όταν πηγαίναμε με την παλιοπαρέα σάυτά, δεν είμασταν για μετακινήσεις.... Γι΄αυτό ζούμε σήμερα.... Κόλαση
Αν βρεθείς κτά δω τα λέμε1

dalalamas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ανοίγω μαγαζί για αναγόμωση Μελανιών εκτυπωτών.Πληρώνω ενοίκιο εδώ και 4 μήνες έχω το εμπόρευμα έτοιμο τα πάντα έτοιμα και τι περιμένω???Μα φυσικά τον (Π)ΟΤΕ να μου δώσει τηλέφωνο... ??? ??? ???

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
φιλε alfa δεν διαφωνω για τις προθεσεις σου....απλα δεν μπορω να μην εχω αποψη στην μιδενιστικη αποψη που ισχυει εδω μεσα......ετσι για την ιστορια ο ΟΤΕ θεωρειται απο τις ποιο ευρωστες οικονομικες εταιρειες του χωρου στην ευρωπη και leader στα βαλκανια!!!

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Λοιπόν επειδή το θέμα συνεχίζει και πέρνει διαστάσεις ίσως να πρέπει να γνωρίζετε μερικές λεπτομέρειες. Ο ΟΤΕ όπως και πολλές άλλες ήμι δημόσιες ελληνικές επιχειρήσεις έχουν μια ιδιάζουσα θέση και τρόπο λειτουργίας με ένα μοντέλο που όμοιο του βλέπεις μόνο στην Ιταλία.

Για να μιλήσω με παρομοιώσεις.Ο ΟΤΕ είναι η πουτάνα και ο Κόκκαλης είναι η τσατσά.Εμείς ήμαστε απλά οι πελάτες της.Στον βαρύ εξοπλισμό ο ΟΤΕ παίρνει από την Intracom Siemens και την Γαλλικη Alcatel.Η τελευταία δεν δραστηριοποιείται στα DSL πολύ αλλά μπήκε στο παιχνίδι την εποχή που βάλαμε οπτική ίνα με την Γαλλία.Όπως προανέφερε κάποιος απο εδώ οι εξοπλισμοί δεν γίνονται με διαγωνισμό αλλά μας δίνει η Intracom ότι γουστάρει και ότι δεν έχει το παίρνουμε από τους άλλους.

Όσον αφορά τώρα τους τεχνικούς.Σε αυτό ας όψεται η κυβέρνηση που προκειμένου να μπορέσει να τον πουλήσει προσπάθησε να μειώσει το πρωσωπικό.Και επειδή οι manager έχουν τα κονέ πιο εύκολα διώχνεις τους τεχνικούς.Ο ΟΤΕ πλέον δεν έχει πολους και το 99% των εργασιών γίνονται με εργολαβίες.Δεν φαντάζεστε πόσες γραμμές βάζουν αλβανοί που δεν έχουν ιδέα για το ζήτημα με απλά την παρουσία στον χώρο ενός τεχνικού.Με αυτό το σύστημα ανάληψης έργων η πείρα και η τεχνογνωσία δεν εκπαιδεύει το προσωπικό.

Ιστορία με κοντίνό μου πρόσωπο που είναι ακριβώς υπεύθυνος των ADSL(&HDSL).Για δικούς του λόγους προτιμάει να βάζει Siemens Towers.Ίσως να φτάει ότι το πρώτο μηχάνημα που είχε στήσει οταν πήγε στον ΟΤΕ ήταν Siemens και δουλεύει απρόσκοπτα μετά απο 40 χρόνια.Ϊσως να φταίει ότι τα INTRACOM έχουν 40% πιθανότητα να είναι DOE(Dead on Arrival) και χτυπάνε βλάβη ανά 3μήνα ενώ χρειάζονται αντικατάσταση ανά 5-8 χρόνια.Παίρνει την Αθήνα και ζητάει ένα Bridge για να ανοίξει ADSL θύρες στην πόλη του.Τον ρωτάνε τι θέλει και λέει siemens.Η απάντηση είναι οτι δεν εγγρινούμε διάθεση Siemens αν δεν αποδείξει οτί το Intracom δεν μπορεί να λειτουργήση λόγο συμβατότητας και οτί πρέπει να περιμένει 3 εβδομάδες αν ήθελε INTRACOM ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΕ siemens kai alcatel στην αποθήκη.Τελικά προτίμησε να δηλώσει βλάβη ασυμβατότητας και να περιμένει ένα μήνα για γραφειοκρατεία.Οπότε μην απορείτε πως ότι και να κάνετε οι ADSL θύρες αργούν.

Να μην αναφερθώ καν στο Boycotagge που είχε κάνει η INTRACOM στο ADSL και ο OTE κρατούσε ψηλά τις τιμές μέχρι  να πουλήσει η εταιρία το stock netmods που είχε στις αποθήκες....Είδατε τι καλοί και εξηπηρετικοί ήμαστε στους προμηθευτές μας??

Είτε είναι δημόσια είτε έιναι ιδιωτική επιχείρηση δεν πρόκειται να αλλάξει συμπεριφορά όσο δουλεύει για το καλό άλλων και όχι της ίδιας...Απλό ζήτημα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom