Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Μαλιστα...... :S
ετσι ειναι η ζωη... αλλες φορες εχουμε χασει εμεις αλλες αυτες
Μαλιστα...... :S
θα βοηθήσεις;Δημητρη πρέπει να πηδήξεις ΑΜΕΣΑ.
Α ΜΕ ΣΑ.
ΤΩ ΡΑ.
Αμα ειναι να παω με ''τετοια'' να μου λειπει και το βυσινο και η βυσιναδα....Δημητρη πρέπει να πηδήξεις ΑΜΕΣΑ.
Α ΜΕ ΣΑ.
ΤΩ ΡΑ.
Τσου.....θα βοηθήσεις;
εγώ για σένα δουλεύω τύπε.Τσου.....
Δημητρη πρέπει να πηδήξεις ΑΜΕΣΑ.
Α ΜΕ ΣΑ.
ΤΩ ΡΑ.
Δημητρη πρέπει να πηδήξεις ΑΜΕΣΑ.
Α ΜΕ ΣΑ.
ΤΩ ΡΑ.
Με τις Ελληνίδες παίζει μεγάλο ρόλο το περιβάλλον.Αν δεν έχεις social proof την πούτσισες.Πριν από δύο μέρες γνώρισα μια μουνάρα στη δουλειά γούσταρε εμφανώς αλλά οι άλλες μου έκαναν χαλάστρα.Το τι μαλακίες κάνουν για να σε μειώσουν δε λέγεται.Το κοινωνικό περιβάλλον παίζει τεράστιο ρόλο στην Ελλάδα.Στο εξωτερικό είναι περισσότερο θέμα ατομικής κλάσης αφού παίζει το τετ α τετ.
Ειναι η μαλακια που λεγεται κοινωνικος ρατσισμοςΜε τις Ελληνίδες παίζει μεγάλο ρόλο το περιβάλλον.Αν δεν έχεις social proof την πούτσισες.Πριν από δύο μέρες γνώρισα μια μουνάρα στη δουλειά γούσταρε εμφανώς αλλά οι άλλες μου έκαναν χαλάστρα.Το τι μαλακίες κάνουν για να σε μειώσουν δε λέγεται.Το κοινωνικό περιβάλλον παίζει τεράστιο ρόλο στην Ελλάδα.Στο εξωτερικό είναι περισσότερο θέμα ατομικής κλάσης αφού παίζει το τετ α τετ.
Ειναι η μαλακια που λεγεται κοινωνικος ρατσισμος
Πολυ γελαω με μερικες στο πληρωμα του χρονου......
το κακο ειναι οτι την πληρωνουν και αθωα προσωπα.....
Επίσης στην Ελλάδα πάρα πολλοί άντρες προσπαθούν να σε ψαρώσουν.Για αυτό είναι πολύ λίγο το καμάκι στα μαγαζιά οι περισσότεροι φοβούνται.Αμα δε μασάς τα αρχίδια σου σίγουρα έχεις πιθανότητες αλλά μπορεί ναι μπλέξεις σε καυγά.(π.χ. έρχεται ο άλλος και σου λέει φύγε από αυτήν είναι η αρραβωνιαστικιά μου χωρίς να την ξέρει καν).
:S :S :S :S :SΔημητρη πρέπει να πηδήξεις ΑΜΕΣΑ.
Α ΜΕ ΣΑ.
ΤΩ ΡΑ.
Το ίντερνετ όμως έχει ένα καλό.Κάνεις αμέσως isolation ενώ στο κλαμπ είναι δύσκολο να απομακρύνεις τη γκόμενα από την παρέα της.Επίσης έχεις χρόνο ενώ στο δρόμο έχεις συνήθως 5 λεπτά για να πάρεις ένα τηλέφωνο.Ακόμα το ίντερνετ σε εξασκεί πάρα πολύ γιατί μιλάς με πολλές διαφορετικές γκόμενες και μετά μπορείς να πεις τα ίδια στο real world.Στο real world παίζει όμως ρόλο η ομιλία,η στάση του σώματος,τα ρούχα κτλ οπότε είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα αλλά μπορείς να κάνεις και γρηγορότερα escalation(χουφτώματα,φιλιά) που στο ίντερνετ δεν μπορείς.