Νέα

Γαμάτε μέσω facebook;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δημητρη πρέπει να πηδήξεις ΑΜΕΣΑ.
Α ΜΕ ΣΑ.
ΤΩ ΡΑ.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Δημητρη πρέπει να πηδήξεις ΑΜΕΣΑ.
Α ΜΕ ΣΑ.
ΤΩ ΡΑ.
Αμα ειναι να παω με ''τετοια'' να μου λειπει και το βυσινο και η βυσιναδα....
Και λιγουρης εγω δεν ειμαι .... ουτε σαν αστειο μην το βαλετε στο μυαλο σας.....  :sunglasses:

Απλα σιχαθηκα....... τελος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με τις Ελληνίδες παίζει μεγάλο ρόλο το περιβάλλον.Αν δεν έχεις social proof την πούτσισες.Πριν από δύο μέρες γνώρισα μια μουνάρα στη δουλειά γούσταρε εμφανώς αλλά οι άλλες μου έκαναν χαλάστρα.Το τι μαλακίες κάνουν για να σε μειώσουν δε λέγεται.Το κοινωνικό περιβάλλον παίζει τεράστιο ρόλο στην Ελλάδα.Στο εξωτερικό είναι περισσότερο θέμα ατομικής κλάσης αφού παίζει το τετ α τετ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επίσης στην Ελλάδα πάρα πολλοί άντρες προσπαθούν να σε ψαρώσουν.Για αυτό είναι πολύ λίγο το καμάκι στα μαγαζιά οι περισσότεροι φοβούνται.Αμα δε μασάς τα αρχίδια σου σίγουρα έχεις πιθανότητες αλλά μπορεί ναι μπλέξεις σε καυγά.(π.χ. έρχεται ο άλλος και σου λέει φύγε από αυτήν είναι η αρραβωνιαστικιά μου χωρίς να την ξέρει καν).
Βασικά οι Ελληνίδες δε σε αφήνουνε να παίξεις υψηλό παιχνίδι γιατί έτσι οι φίλοι τους φαίνονται μαλάκες.Θέλουν το χαμηλό παιχνίδι που βάζει μέσα πολλούς άντρες και ιδίως μεγάλων οικονομικών διαμετρημάτων.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Με τις Ελληνίδες παίζει μεγάλο ρόλο το περιβάλλον.Αν δεν έχεις social proof την πούτσισες.Πριν από δύο μέρες γνώρισα μια μουνάρα στη δουλειά γούσταρε εμφανώς αλλά οι άλλες μου έκαναν χαλάστρα.Το τι μαλακίες κάνουν για να σε μειώσουν δε λέγεται.Το κοινωνικό περιβάλλον παίζει τεράστιο ρόλο στην Ελλάδα.Στο εξωτερικό είναι περισσότερο θέμα ατομικής κλάσης αφού παίζει το τετ α τετ.

στο πουτσο σου και σενα ρε
αστην να γαμηθει με τις φιλες της  :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ειναι η μαλακια που λεγεται κοινωνικος ρατσισμος
Πολυ γελαω με μερικες στο πληρωμα του χρονου......  :sunglasses:
το κακο ειναι οτι την πληρωνουν και αθωα προσωπα.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειναι η μαλακια που λεγεται κοινωνικος ρατσισμος
Πολυ γελαω με μερικες στο πληρωμα του χρονου......  :sunglasses:
το κακο ειναι οτι την πληρωνουν και αθωα προσωπα.....

ναι αλλα γαμηθηκαν την εζησαν την ζωη τους  :grin:

ετσι θα σου πουν... στα αρχιδια μας.

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
Επίσης στην Ελλάδα πάρα πολλοί άντρες προσπαθούν να σε ψαρώσουν.Για αυτό είναι πολύ λίγο το καμάκι στα μαγαζιά οι περισσότεροι φοβούνται.Αμα δε μασάς τα αρχίδια σου σίγουρα έχεις πιθανότητες αλλά μπορεί ναι μπλέξεις σε καυγά.(π.χ. έρχεται ο άλλος και σου λέει φύγε από αυτήν είναι η αρραβωνιαστικιά μου χωρίς να την ξέρει καν).

Και του απαντας..."Χεστηκα φιλε, χωρισε την γιατι την κανω κεφι"   :grin: :grin: :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για τις αλλοδαπές λένε όλες το ίδιο:
1.Είναι άσχημη δε μου αρέσει
2.Αν είναι ωραία βρίσκουν ένα ψεγάδι και το τονίζουν(π.χ. έχει μικρό βυζί) ενώ αυτές είναι σα γαμώ το κέρατό μου
3.Αν δεν έχει κανένα απολύτως ψεγάδι λένε πόσα σου τρώει;
4.Αν είναι τζάμπα λένε είναι φτηνιάρα αυτή τη γαμάνε όλοι με μία τσίχλα
Για αυτό και εγώ πριν σχολιάσουνε τους λέω οτι οι ξένες που βλέπω είναι όλες μπάζα,μου τα τρώνε χοντρά και είναι και φτηνιάρες.Υποφέρω απεριόριστα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επίσης κάτι υπέροχο που κάνουν οι Ελληνίδες είναι να αποκαλούν τις ξένες πουτάνες ακόμα και σε απόσταση ακοής.Ευτυχώς που πολλές δεν καταλαβαίνουν ελληνικά γιατί θα υπήρχε πρόβλημα.
Γενικά με τα sites γαμάς αλλά όχι την άλφα ποιότητα που βλέπεις στο δρόμο.Είναι όμως πιο εύκολο να γαμήσεις γκόμενα από το ίντερνετ παρά από το κλαμπ.Πιο καλή όμως γκόμενα θα βρεις στο δρόμο ή σε πάρτυ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το ίντερνετ όμως έχει ένα καλό.Κάνεις αμέσως isolation ενώ στο κλαμπ είναι δύσκολο να απομακρύνεις τη γκόμενα από την παρέα της.Επίσης έχεις χρόνο ενώ στο δρόμο έχεις συνήθως 5 λεπτά για να πάρεις ένα τηλέφωνο.Ακόμα το ίντερνετ σε εξασκεί πάρα πολύ γιατί μιλάς με πολλές διαφορετικές γκόμενες και μετά μπορείς να πεις τα ίδια στο real world.Στο real world παίζει όμως ρόλο η ομιλία,η στάση του σώματος,τα ρούχα κτλ οπότε είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα αλλά μπορείς να κάνεις και γρηγορότερα escalation(χουφτώματα,φιλιά) που στο ίντερνετ δεν μπορείς.

Επισκέπτης
Το ίντερνετ όμως έχει ένα καλό.Κάνεις αμέσως isolation ενώ στο κλαμπ είναι δύσκολο να απομακρύνεις τη γκόμενα από την παρέα της.Επίσης έχεις χρόνο ενώ στο δρόμο έχεις συνήθως 5 λεπτά για να πάρεις ένα τηλέφωνο.Ακόμα το ίντερνετ σε εξασκεί πάρα πολύ γιατί μιλάς με πολλές διαφορετικές γκόμενες και μετά μπορείς να πεις τα ίδια στο real world.Στο real world παίζει όμως ρόλο η ομιλία,η στάση του σώματος,τα ρούχα κτλ οπότε είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα αλλά μπορείς να κάνεις και γρηγορότερα escalation(χουφτώματα,φιλιά) που στο ίντερνετ δεν μπορείς.

isolation, escalation... εισαι πολυ μπροστα δικε μου...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυποι μηπως εισαστε οι πουαδες?  :2funny: :2funny:

Stories