Νέα

Gadgets (κινητα PDA laptop)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Valentino_Rossi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
To νεο κινητο της SONIM,το XP3!Ισως το πιο ανθεκτικο που κυκλοφορει!Τιμη τσιμπημενη ομως,340 ευρω  >:(!!

Συνημμένα

• 2835_0.jpg
    2835_0.jpg
    11,2 KB · Εμφανίσεις: 33

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
To νεο κινητο της SONIM,το XP3!Ισως το πιο ανθεκτικο που κυκλοφορει!Τιμη τσιμπημενη ομως,340 ευρω  >:(!!

Σαν σχέδιο μου θυμίζει ένα NOKIA που είχα...

Γενικά, all weather κινητά είναι άμεσα διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά από την SAMSUNG.

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Σαν σχέδιο μου θυμίζει ένα NOKIA που είχα...

Γενικά, all weather κινητά είναι άμεσα διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά από την SAMSUNG.
π.χ το τελευταιο κινητο της SAMSUNG,το Β2700,το οποιο σκεφτομαι να αγορασω!

Συνημμένα

• gsmarena_ofic001.jpg
    gsmarena_ofic001.jpg
    47,9 KB · Εμφανίσεις: 43

demonologos

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εχεις κανα λινκ να δω για 3d για υπολογιστες και οχι για τηλεορασεις?μην μου κανεις direct marketing με το λινκ δωσε και καμμια πληροφορια παραπανω thanks.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
http://[URL unfurl="true"]www.pcw.gr/files/Image/mobile_charger.jpg[/img[/URL]]

[b]Κοινός φορτιστής για όλα τα κινητά[/b]

Κοινός φορτιστής που θα χρησιμοποιείται από όλες τις κινητές συσκευές που για όλα τα κινητά γίνεται πραγματικότητα.

Η πρωτοβουλία ανήκει και στους κατασκευαστές κινητών αλλά και στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Ο νέος φορτιστής θα είναι βασισμένος στη νέα mini-USB διασύνδεση την οποία θα χρησιμοποιούν όλα τα καινούργια κινητά.

Η κίνηση αυτή θα έχει και οικολογικό χαρακτήρα μίας και λιγότεροι φορτιστές θα πετάγονται, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον παλιό σας φορτιστή στο καινούργιο τηλέφωνο, κάτι που θα προκαλέσει ανάλογα σημαντική μείωση του αριθμού παραγωγής τους.

Το GSM Association γκρουπ υπολογίζει ότι μέχρι το 2012, τα περισσότερα νέα κινητά τηλέφωνα θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον κοινό φορτιστή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom