You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα καλύτερα Anime
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mythical Zoan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 94
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Φοιτητής της εποχής 2000-2004;..Ξεκίνησα με Naruto..πωπω, τι θυμήθηκα τώρα..
Στάνταρ one piece γούσταρα...και death note ..
Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.465
Φοιτήτρια βρε αγορι..Φοιτητής της εποχής 2000-2004;
Genocidal organ το έχω ακούσει.τώρα κόιταξα το trailer είναι από αυτούς που είχαν φτιάξει το Ergo Proxy και το Gundam Hathaway's Flash.Ενδιαφέρον φαίνεται.Θα το τσεκάρω.Area 88...
Genocidal organ...
Δεν πρόσεξα το προφίλ σορρυ.One piece είναι τεράστιο εγώ είμαι γέρος δεν αντέχω να δω σειρά 1000 επεισόδια.Το τελευταίο τόσο τεράστιο ανιμε που είδα μετά το dragonball ήταν το Touch που έφτασε τα 100 επεισόδια.Το naruto το παράτησα νωρίς κοντά στο 20-25 επεισόδιο.Κουράστηκα να βλέπω χαραχτήρες να συζητάνε τι κίνηση κάνει ο καθένας αντι να βλέπω μάχη.Την ίδια περίοδο που έβλεπα και prince of tennis.Με κάψανε και τα 2 αυτά.Φοιτήτρια βρε αγορι..
Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.465
Εχω αρκετά manga ,εννοείται απο public σύνταγμα.. !!κάποια υπάρχουν και σε manga στα public και αλλού για όποιον ενδιαφέρεται
Ξένα ή Ελληνικά;Εχω αρκετά manga ,εννοείται απο public σύνταγμα.. !!
Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.465
Το κατάλαβα ρε συ ,δεν τρέχει, ναι,είχε καταντήσει βαρετό αλλα ήταν το πρώτο μου...Δεν πρόσεξα το προφίλ σορρυ.One piece είναι τεράστιο εγώ είμαι γέρος δεν αντέχω να δω σειρά 1000 επεισόδια.Το τελευταίο τόσο τεράστιο ανιμε που είδα μετά το dragonball ήταν το Touch που έφτασε τα 100 επεισόδια.Το naruto το παράτησα νωρίς κοντά στο 20-25 επεισόδιο.Κουράστηκα να βλέπω χαραχτήρες να συζητάνε τι κίνηση κάνει ο καθένας αντι να βλέπω μάχη.Την ίδια περίοδο που έβλεπα και prince of tennis.Με κάψανε και τα 2 αυτά.
Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.465
Ξένα,έχασα αρκετά στην μετακόμιση και πήγα να σκάσω γμτ..τεσπαΞένα ή Ελληνικά;
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.947
- Πόντοι
- 6.056
Aξιζει με 1000,το one piece.Ξεκίνα το,εγω καπου στα 970 ειδα,τετοια πλοκη,αναλυση χαρακτηρων κλπ σπανια συναντας ακομα και σε ταινιες.Ντραγκον μπολ συνεχιζεται το μανγκα και θα βγουν επεισοδια ανιμε με Μορο και Γκρανολα νομιζω.Ναρουτο δεν ειδα ποτε.Δεν πρόσεξα το προφίλ σορρυ.One piece είναι τεράστιο εγώ είμαι γέρος δεν αντέχω να δω σειρά 1000 επεισόδια.Το τελευταίο τόσο τεράστιο ανιμε που είδα μετά το dragonball ήταν το Touch που έφτασε τα 100 επεισόδια.Το naruto το παράτησα νωρίς κοντά στο 20-25 επεισόδιο.Κουράστηκα να βλέπω χαραχτήρες να συζητάνε τι κίνηση κάνει ο καθένας αντι να βλέπω μάχη.Την ίδια περίοδο που έβλεπα και prince of tennis.Με κάψανε και τα 2 αυτά.
Τα βρίσκεις στο ιντερνετ τα περισσότερα πια.Ξένα,έχασα αρκετά στην μετακόμιση και πήγα να σκάσω γμτ..τεσπα
Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.465
Ναι ρε συ,αλλα ήταν η συλλογή μου φυσικα στεναχωρηθηκα..Τα βρίσκεις στο ιντερνετ τα περισσότερα πια.
Λοιπον θυμάμαι ότι ειχα ντυθει Sakura σε cosplay, πανε κατι αιώνες φυσικα χαχαχαχαχα!!
Ωραιο θεματάκι άνοιξε τ αγορι πάντως, θα το παρακολουθώ όταν έχω χρόνο!
Μα ρε πούστη μου είπαμε σημασία έχει το ταξίδι αλλά 1100 επεισόδια και έχει ακόμα τουλάχιστον μια 5ετία για να τελειώσει;Το πρωτοείδα όταν το βάλανε σε κάποιο Ελληνικό κανάλι σαν Καπετάνιο Ντρεικ.Το σταμάτησα κάπου στο 60 επεισόδιο.Άσε το Dragonball Super μια πατάτα και μισή.Μόνο η ταινία με τον Broly ήταν καλή.Έχει ξεφύγει και δεν έχει κανένα νόημα πια.Μια και η δικιά μου εφηβεία ήταν δεκαετία 90 εγώ είμαι συναισθηματικά συνδεδεμένος με Kabamaru,Jumaru,Area 88,Akira,Robotech,Macross kai Macross Plus,Ninja Scroll,Evangelion,Cowboy Bebop και το μέγα επος για μένα Rurouni Kenshin που τώρα συνεχίζεται το manga το οποίο είναι πολύ καλό και έχουμε επιτέλους απο τα μέσα του 2023 νέα ανιμε σειρά.Aξιζει με 1000,το one piece.Ξεκίνα το,εγω καπου στα 970 ειδα,τετοια πλοκη,αναλυση χαρακτηρων κλπ σπανια συναντας ακομα και σε ταινιες.Ντραγκον μπολ συνεχιζεται το μανγκα και θα βγουν επεισοδια ανιμε με Μορο και Γκρανολα νομιζω.Ναρουτο δεν ειδα ποτε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προφανώς και θα ήσουν Sakura που αποτι έχω ψιλοδιαβάσει ξεκίνησε πολύ καλός και δυνατός χαρακτήρα αλλά στο τέλος παραμερίστηκε.Ναι ρε συ,αλλα ήταν η συλλογή μου φυσικα στεναχωρηθηκα..
Λοιπον θυμάμαι ότι ειχα ντυθει Sakura σε cosplay, πανε κατι αιώνες φυσικα χαχαχαχαχα!!
Μη μας φτιάχνεις τώρα.Να ξέρεις ότι ίσως σε κανένα ραντεβουδάκι σου ζητήσουμε να έρθεις ντυμένη cosplay.Να το βάλεις στις παροχές σου με εξτραδάκι.Ναι ρε συ,αλλα ήταν η συλλογή μου φυσικα στεναχωρηθηκα..
Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.465
.....να θυμηθώ τα νιάτα μου χαχαχαχα !!!Μη μας φτιάχνεις τώρα.Να ξέρεις ότι ίσως σε κανένα ραντεβουδάκι σου ζητήσουμε να έρθεις ντυμένη cosplay.Να το βάλεις στις παροχές σου με εξτραδάκι.
Μια χαρά κουκλάρα είσαι.Βάζεις κάτω 18χρονα για πλάκα......να θυμηθώ τα νιάτα μου χαχαχαχα !!!
Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.465
Για την ηλικία μου(πάντα κρινόμαστε βάση ηλικίας),καλή είμαι μωρε,δεν γκρινιάζω..Σ ευχαριστώ πολύ!Καλό υπόλοιπο!Μια χαρά κουκλάρα είσαι.Βάζεις κάτω 18χρονα για πλάκα.
Χαχαχα ούτε εμείς πάντως.Μια χαρά μας φτιάχνεις.Αλλά σκέψου το μου έβαλες ιδέες με το cosplay.Καλή συνέχεια!Για την ηλικία μου(πάντα κρινόμαστε βάση ηλικίας),καλή είμαι μωρε,δεν γκρινιάζω..Σ ευχαριστώ πολύ!Καλό υπόλοιπο!
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.947
- Πόντοι
- 6.056
Ακριβως αυτο ειπα πριν κατι χρονια σε εναν τυπο που το εβλεπε,μου λεει ξεκινα δες το εχει τρομερη πλοκη,παγκοσμια κυβερνηση που στηνει δολοπλοκιες κλπ.Απο τοτε κολλησα.Στο σουπερ αξιζε η σκηνη με Σον Γκοκου εξω απο το ναοΤα ιδια βλεπαμε πανω κατω,καπου εκει ειμαι κι εγωΜα ρε πούστη μου είπαμε σημασία έχει το ταξίδι αλλά 1100 επεισόδια και έχει ακόμα τουλάχιστον μια 5ετία για να τελειώσει;Το πρωτοείδα όταν το βάλανε σε κάποιο Ελληνικό κανάλι σαν Καπετάνιο Ντρεικ.Το σταμάτησα κάπου στο 60 επεισόδιο.Άσε το Dragonball Super μια πατάτα και μισή.Μόνο η ταινία με τον Broly ήταν καλή.Έχει ξεφύγει και δεν έχει κανένα νόημα πια.Μια και η δικιά μου εφηβεία ήταν δεκαετία 90 εγώ είμαι συναισθηματικά συνδεδεμένος με Kabamaru,Jumaru,Area 88,Akira,Robotech,Macross kai Macross Plus,Ninja Scroll,Evangelion,Cowboy Bebop και το μέγα επος για μένα Rurouni Kenshin που τώρα συνεχίζεται το manga το οποίο είναι πολύ καλό και έχουμε επιτέλους απο τα μέσα του 2023 νέα ανιμε σειρά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προφανώς και θα ήσουν Sakura που αποτι έχω ψιλοδιαβάσει ξεκίνησε πολύ καλός και δυνατός χαρακτήρα αλλά στο τέλος παραμερίστηκε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K