Νέα

Τα καλύτερα Anime

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mythical Zoan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

trelogiatross

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
374
Πόντοι
20
uv4gmfi16wf61.png

Solar

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
552
Πόντοι
20
Να προσθεσω chainsawman - demonslayer - death parade - assasination classroom - parasyte- bungou stray dogs - kekkai sensen - castlevania - noblesse - fate zero - fate stay night unlimited blades work - dororo - K : return of kings - Gungrave - Plastic model wrestling sanshiro.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.552
Πόντοι
456
Από ότι είδα το Hajime no Ippo δεν αναφέρθηκε ακόμη.

Ένα anime που επηρέασε ουσιαστικά την ζωή πολλών ανθρώπων (δεν υπερβάλω)

Τα sports anime είναι μια κατηγορία μόνα τους.Hajime no ippo και το πιο παλιό Ashita no Joe τα καλύτερα boxing anime.

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.524
Πόντοι
216
Για εμένα τοπ είναι το Berserk μακάρι να συνεχίσει κάπως

Έχουν ανακοινώσει επίσημα ότι θα συνεχίσει και θα ολοκληρωθεί, υπεύθυνος mangaka θα είναι πολύ φίλος του Miura που ξέρει πως πρέπει να εξελιχθεί η ιστορία. :hi:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.552
Πόντοι
456
Έχουν ανακοινώσει επίσημα ότι θα συνεχίσει και θα ολοκληρωθεί, υπεύθυνος mangaka θα είναι πολύ φίλος του Miura που ξέρει πως πρέπει να εξελιχθεί η ιστορία. :hi:
Βασικά πράγματα είχαν συζητήσει για το που πάει η ιστορία θα συνεχίσει με πιο αργους ρυθμούς.Από το ολότελα καλύτερα αυτό.

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.524
Πόντοι
216
Βασικά πράγματα είχαν συζητήσει για το που πάει η ιστορία θα συνεχίσει με πιο αργους ρυθμούς.Από το ολότελα καλύτερα αυτό.

" Nearly 30 years ago, Miura called me and said, “I need to talk to you about drawing a rough draft.” I went to his workplace just to talk as we always do, but Miura looked more serious than usual. “I need to draw the Eclipse,” he said. I sensed it would be hard work, but couldn’t believe it when I was trapped indoors for a week… In that very moment, the storyline for Berserk was completed, until the very last chapter.
Strangely, the story for Berserk went on exactly as we discussed at the time, with almost no changes. I continued to talk to Miura often, whenever there was a big episode. We did so ever since we were students, consulting each other while working on manga. .... "

Kouji Mori (ο συνεχιστή του Miura)

Πηγή: 『ベルセルク』再開のお知らせ|白泉社

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.552
Πόντοι
456
" Nearly 30 years ago, Miura called me and said, “I need to talk to you about drawing a rough draft.” I went to his workplace just to talk as we always do, but Miura looked more serious than usual. “I need to draw the Eclipse,” he said. I sensed it would be hard work, but couldn’t believe it when I was trapped indoors for a week… In that very moment, the storyline for Berserk was completed, until the very last chapter.
Strangely, the story for Berserk went on exactly as we discussed at the time, with almost no changes. I continued to talk to Miura often, whenever there was a big episode. We did so ever since we were students, consulting each other while working on manga. .... "

Kouji Mori (ο συνεχιστή του Miura)

Πηγή: 『ベルセルク』再開のお知らせ|白泉社
Το έχω διαβάσει και συνεχίζει το κείμενο και λέει και άλλα.Καταλαβαινεις ότι όταν λέει to storyline was completed until the very last chapter προ 25 ετιας δεν παίζει να ισχύει κυριολεκτικά.Εχουν συζητήσει το σενάριο μέχρι το τέλος και προφανώς όχι τις λεπτομέρειες και προφανώς όλα αυτά ήταν προφορικά .Οποτε τώρα o Kouji Mori θα βοηθήσει στο σενάριο την ομάδα βοηθών του Miura που θα κάνουν το σχέδιο και τι σχεδιασμό των chapter με τον editor.Λογικα θα έχουμε το 70% του πραγματικού Miura γιατί δεν θα καταφέρουν με τίποτα να φτάσουν την φαντασία του δημιουργού.Γιαυτο λέω ότι κάτι είναι και αυτό.

Soliram7

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2016
Like
206
Πόντοι
20
Από ότι είδα το Hajime no Ippo δεν αναφέρθηκε ακόμη.

Ένα anime που επηρέασε ουσιαστικά την ζωή πολλών ανθρώπων (δεν υπερβάλω)

Άλλαξε πολύ την δική μου ζωή να ξέρεις είναι ότι καλύτερο υπάρχει

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.552
Πόντοι
456
Άλλαξε πολύ την δική μου ζωή να ξέρεις είναι ότι καλύτερο υπάρχει
Λογικά ήσουν στην εφηβεία όταν το είδες.Σίγουρα σε στιγμάτησε και σε προβλημάτισε θετικά.Έχω δει μερικά επεισόδια είναι πολύ καλό.Δεν έχω το χρόνο πια να κάτσω να το δω.Εμένα προσωπικά με στιγμάτησε το Rurouni Kenshin πάνω απόλα, Area 88, Ninja Scroll και Aoki Densetsu Shoot!.Πιο μικρός κλασσικά Candy Candy,Kabamaru,Jumaru,Robotech.

Soliram7

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2016
Like
206
Πόντοι
20
Λογικά ήσουν στην εφηβεία όταν το είδες.Σίγουρα σε στιγμάτησε και σε προβλημάτισε θετικά.Έχω δει μερικά επεισόδια είναι πολύ καλό.Δεν έχω το χρόνο πια να κάτσω να το δω.Εμένα προσωπικά με στιγμάτησε το Rurouni Kenshin πάνω απόλα, Area 88, Ninja Scroll και Aoki Densetsu Shoot!.Πιο μικρός κλασσικά Candy Candy,Kabamaru,Jumaru,Robotech.
Ε ναι σχετικά νεαρός γιατί τον hajime no ippo το είδα κάπου στα 22 μου μετά το big 3

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.552
Πόντοι
456
Ε ναι σχετικά νεαρός γιατί τον hajime no ippo το είδα κάπου στα 22 μου μετά το big 3
Λογικό να σου άλλαξε τον τρόπο σκέψης και να σε επηρέασε τότε ιδίως αν δεν είχες δει κάτι πέρα από σκέτο shonen (Dragonball kai big 3).Big 3 εννοείς Naruto,Bleach,One Piece.

Soliram7

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2016
Like
206
Πόντοι
20
Λογικό να σου άλλαξε τον τρόπο σκέψης και να σε επηρέασε τότε ιδίως αν δεν είχες δει κάτι πέρα από σκέτο shonen (Dragonball kai big 3).Big 3 εννοείς Naruto,Bleach,One Piece.
Ναι ναι καλά έχω δει πάρα πολλά σχεδόν όλα από αυτά που λέμε εδώ αλλά πχ το death note δεν με επηρέασε όσο αλλά και άλλα

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.552
Πόντοι
456
Ναι ναι καλά έχω δει πάρα πολλά σχεδόν όλα από αυτά που λέμε εδώ αλλά πχ το death note δεν με επηρέασε όσο αλλά και άλλα
Περίεργο εκτός και αν το είδες μεταγενέστερα απο άλλα που ήρθαν μετά από αυτό.

Soliram7

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2016
Like
206
Πόντοι
20
Ναι αλλά τώρα τι βλέπουμε νταξει το καινούριο το bleach ?
Α επίσης αν δεν το ξέρετε εγώ περιμένω μάλλον φέτος για το solo leveling φοβερό !!!

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.552
Πόντοι
456
Ναι αλλά τώρα τι βλέπουμε νταξει το καινούριο το bleach ?
Α επίσης αν δεν το ξέρετε εγώ περιμένω μάλλον φέτος για το solo leveling φοβερό !!!
Απότι λένε τρομερό κορεάτικο μάνγκα το περιμένουν όλοι πως και πως.Εγώ προσωπικά τελείωσα το Ranking of Kings τρομερό.Περιμένω να τελειώσουν όλα τα επεισόδια του Vinland Saga season 2 για να κάτσω να τα δω.Είδα το νέο Urusei Yatsura το οποίο δεν είναι άσχημο αλλά προτιμώ το παλιό τα νέα ανιμε γενικά έχουν γρήγορο pacing και δεν μπορώ να δεθώ συναισθηματικά όπως με τα παλιότερα.Ίσως και να μεγάλωσα.Περιμένω πως και πω το νέο Rurouni Kenshin για να δω επιτέλους animated το Jinchu arc αλλα και εδώ φοβάμαι το pacing.

Soliram7

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2016
Like
206
Πόντοι
20
Απότι λένε τρομερό κορεάτικο μάνγκα το περιμένουν όλοι πως και πως.Εγώ προσωπικά τελείωσα το Ranking of Kings τρομερό.Περιμένω να τελειώσουν όλα τα επεισόδια του Vinland Saga season 2 για να κάτσω να τα δω.Είδα το νέο Urusei Yatsura το οποίο δεν είναι άσχημο αλλά προτιμώ το παλιό τα νέα ανιμε γενικά έχουν γρήγορο pacing και δεν μπορώ να δεθώ συναισθηματικά όπως με τα παλιότερα.Ίσως και να μεγάλωσα.Περιμένω πως και πω το νέο Rurouni Kenshin για να δω επιτέλους animated το Jinchu arc αλλα και εδώ φοβάμαι το pacing.
Ωχ εσύ ξέρεις πολλά.
Ναι όντως νομίζω ότι τα έχουν κάνει quick pacing λόγο των big 5 που για να δεις ένα fight περνάνε 200 επεισόδια .
Καινούριο rurouni kenshin που πως ποτέ !?!?

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.552
Πόντοι
456
Ωχ εσύ ξέρεις πολλά.
Ναι όντως νομίζω ότι τα έχουν κάνει quick pacing λόγο των big 5 που για να δεις ένα fight περνάνε 200 επεισόδια .
Καινούριο rurouni kenshin που πως ποτέ !?!?
Που ζεις;νέα σειρά από την αρχή πίστή μεταφορά του μάνγκα.Βέβαια για τη νέα γενιά άρα θεωρώ ότι θα έχει πιο γρήγορο pacing.Δεν νομίζω ότι μπορούν να ξεπεράσουν το Kyoto Arc της παλιάς σειράς με τίποτα.
και αν θες να διαβάσεις και το νέο arc που τρέχει αυτή τη στιγμή το οποίο είναι πολύ καλό

Soliram7

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2016
Like
206
Πόντοι
20
Που ζεις;νέα σειρά από την αρχή πίστή μεταφορά του μάνγκα.Βέβαια για τη νέα γενιά άρα θεωρώ ότι θα έχει πιο γρήγορο pacing.Δεν νομίζω ότι μπορούν να ξεπεράσουν το Kyoto Arc της παλιάς σειράς με τίποτα.
και αν θες να διαβάσεις και το νέο arc που τρέχει αυτή τη στιγμή το οποίο είναι πολύ καλό
1000 ευχαριστώ αδερφέ όχι δεν είχα ιδέα , τελείωσα να διαβάζω dragon slayer και ξεκίνησα να το βλέπω και φαίνεται υποσχόμενο αλλά δεν τα ήξερα όλα αυτά !!!

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.552
Πόντοι
456
1000 ευχαριστώ αδερφέ όχι δεν είχα ιδέα , τελείωσα να διαβάζω dragon slayer και ξεκίνησα να το βλέπω και φαίνεται υποσχόμενο αλλά δεν τα ήξερα όλα αυτά !!!
Αν θες να ευχαριστηθείς το Κενσιν 100% πρέπει πρώτα να δεις την σειρά.Τα πρώτα 10 επεισόδια είναι να γνωρίσεις χαρακτήρες μετά έχει κάτι φιλερ που δεν είναι άσχημα αλλά ειναι λιγο χαλαρά κωμικά στο mood του Κενσιν και αν δεν το βαρεθείς εκεί μετά το 19-24 ανεβαίνει κάνει μια παύση με φίλερ 3 επεισόδια και μετά από το 28 σε πάει τραίνο μέχρι το 62.Δεν μπορείς να το σταματήσεις.Μετά αν θες βλέπεις τα επόμενα αλλα είναι φίλερ εμένα προσωπικά που άρεσαν ταίριαζαν.Και μετά πιάνει την ταινία και τέλος OVa 1 & Ova 2.Με αυτή τη σειρά θα το απολαύσεις στο μέγιστο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom