Επισκέπτης
κρίμα...
άμα κάνω γλυκό θα σου το στείλω με κτελ (άκου τόσο χιόνι, ούτε στο χωριό μου έτσι )
κρίμα...
άμα κάνω γλυκό θα σου το στείλω με κτελ (άκου τόσο χιόνι, ούτε στο χωριό μου έτσι )
προς το παρόν έχω πορτοκάλι της γιαγιάςNα σου στήλω ένα βαζάκι;;; να γλυκάνεις το δοντάκι ;)
Κάνει η πεθερούλα μου κάθε χρόνο - σπιτικόβιολογικό
Ποσο κατω απο το μηδεν αντεχει το κουμκουατ? το φυτο, οχι ο καρπος.
Ποσο κατω απο το μηδεν αντεχει το κουμκουατ? το φυτο, οχι ο καρπος.
Προσοχη με τα λιπασματα και ελεγχετε το Ph συχνα. Τα φυτα σε γλαστρες υποφερουν απο το ριζικο συστημα περισσοτερο απο ολους τους υπολοιπους εχθρους.έτσι κι αλλιώς δε βάζεις λίπασμα όμως?
Προσοχη με τα λιπασματα και ελεγχετε το Ph συχνα. Τα φυτα σε γλαστρες υποφερουν απο το ριζικο συστημα περισσοτερο απο ολους τους υπολοιπους εχθρους.
καθε χρονο κανω αλλαγη στο χωμα παιχτη..πλεον εμπειρικα ξερω τι θελει το καθε φυτο σε σχεση με το λιπασμα,ποτισμα,θεση αναλογα την εποχη..Προσοχη με τα λιπασματα και ελεγχετε το Ph συχνα. Τα φυτα σε γλαστρες υποφερουν απο το ριζικο συστημα περισσοτερο απο ολους τους υπολοιπους εχθρους.
μετρητης PH μωρη..πεχάμετρο λέγεται ή θα γίνω ρόμπα στον κυριούλη?
Καλο ειναι οταν κανεις γλαστρα, να βαζεις κατω 2-3 ποντους ψιλο χαλικι, και το χωμα να περιλαμβανει τυρφη, επεξεργασμενη κοπρια-σκουλικια κλπ μικροοργανισμους και υποχρεωτικα ενα 10% περλιτη για καλυτερη αναπνοη ριζων.
Τι εγινε???έχω μελέτη λοιπόν....
αχαχαχαχαααα πλέζουρ δε θα είναι πρώτη φορά αλλά μην το χεσουμε κιόλας, να μου βγει το όνομα της βλαμμένης της περιοχής