Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.170
Πόντοι
6.056
ναι οκ ειναι για καφε και αστο να παιζει

νοημα δεν εχει και να χασεις μιση ωρα απλα συνεχιζεις να βλεπεις χωρις κενο αλλα νταξει λεπτομερειες
Το κανω κι εγω,πως αφηνεις μουσικη να παιζει και κανεις αλλες δουλειες ή παιζεις κανενα γκειμ.Το κανω με τετοιες ταινιες,απο οντιο οτι πιασω,δεν κοιταω καν:confused::confused::confused:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Αριστουργημα,ειδα Κεϊτζ και για κατι μιλισεκοντ εμεινε το ματι στο ποστερ,μετα εκλεισα την καρτελα:confused::confused::confused:
καλο ειναι σου λεω :2funny:

μιλαω με τον τζορμακκα με κοασματα για να μην καταλαβετε οτι του ειπα να δει κατι στο σαιτ :coffee:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Μην τσιμπάς, έχει όρεξη ο παππούς.
Εδω δεν έχω πατήσει παλιά που μου έβριζε τη μάνα ο Αρκάνς και ο ντόπας, θα παταγα τώρα που οι τσακωμοί είναι παγωτό;
Ο παππούς δεν έχει καθόλου όρεξη. Απλώς τώρα βρέθηκε αυτός που κατάφερε να σας θίξει. Όπως επίσης, δεν είστε αυτός που ήσασταν παλιά.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
καλο ειναι σου λεω :2funny:

μιλαω με τον τζορμακκα με κοασματα για να μην καταλαβετε οτι του ειπα να δει κατι στο σαιτ :coffee:
Αυτος τελικα γιατι εφαγε μπαν;Αν και με τα νουμερα που μου ειπε να παιξω στο Τζοκερ αξιζε να φαει ισοβιο μπαν....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ο παππούς δεν έχει καθόλου όρεξη. Απλώς τώρα βρέθηκε αυτός που κατάφερε να σας θίξει. Όπως επίσης, δεν είστε αυτός που ήσασταν παλιά.
Γεροντική άνοια έπαθες παππού και φτιάχνεις φανταστικές ιστορίες;
Αααααν κάποιος έχει απορία αν έχω στείλει αναφορά ποτέ, ρωτάει τη διεύθυνση και το μαθαίνει, μην το συνεχιζεις γιατί εκτίθεσαι

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
που να τα δουν αυτα οι σκατοευρωπαιοι!!!!
ρε παπαδια ρε παπαδια απο τον αντρεα τον ανεργο και η αλλη να θυμιατιζει πανω στην πιστα....\
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Και για να τεσταρουμε τη μνήμη σου παππού, ποιος μέλος που το παίζει τώρα σωστός είχε βρίσει μανάδες και οικογένειες του nick07 επειδή του είχε σοδομισει την ύπαρξη, και τον έψαχνε μετά στην πιάτσα για να τον δειρει και καλά, και τον δούλευε η νωντοπαρεα με μηνύματα και είχαν κλάσει στο γέλιο;:sunglasses:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Γεροντική άνοια έπαθες παππού και φτιάχνεις φανταστικές ιστορίες;
Αααααν κάποιος έχει απορία αν έχω στείλει αναφορά ποτέ, ρωτάει τη διεύθυνση και το μαθαίνει, μην το συνεχιζεις γιατί εκτίθεσαι

Δεν χρειάζεται να εξάπτεσαι Λιονταράκι μου. Ο γραπτός μου λόγος, ενάντια στον δικό σου γραπτό λόγο, κι ο καθένας ας πιστέψει όποιον θέλει.

Εξάλλου, και ευθέως ανάλογα με αυτά που έγραψες και παραπάνω, δεν έχει σημασία πως πατήθηκε το κουμπί, και με ποιά αφορμή. Σημασία έχει πως πατήθηκε με δική σου πρωτοβουλία.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Και για να τεσταρουμε τη μνήμη σου παππού, ποιος μέλος που το παίζει τώρα σωστός είχε βρίσει μανάδες και οικογένειες του nick07 επειδή του είχε σοδομισει την ύπαρξη, και τον έψαχνε μετά στην πιάτσα για να τον δειρει και καλά, και τον δούλευε η νωντοπαρεα με μηνύματα και είχαν κλάσει στο γέλιο;:sunglasses:
Ευκολάκι. Ο τέως Σισες13 και νυν Ατενέζος.

Υπήρξε όμως και συνέχεια που την έχασες λόγω της παρατεταμένης απουσίας σου, οπότε θα είναι καλό να ηρεμήσεις κι εσύ λίγο, και να μην τριγυρίζεις τα αρχίδια του επιβήτορα σαν την αλογόμυγα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Που αναφερεσ(ε)αι τυπε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom