Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
Στις συζητησεις που λαβανε στο παρον νημα απο χθες το βραδυ και μετα κ.Αγιοτυπε....Που αναφέρεστε κ. τύπε;
Στις συζητησεις που λαβανε στο παρον νημα απο χθες το βραδυ και μετα κ.Αγιοτυπε....Που αναφέρεστε κ. τύπε;
Το κανω κι εγω,πως αφηνεις μουσικη να παιζει και κανεις αλλες δουλειες ή παιζεις κανενα γκειμ.Το κανω με τετοιες ταινιες,απο οντιο οτι πιασω,δεν κοιταω κανναι οκ ειναι για καφε και αστο να παιζει
νοημα δεν εχει και να χασεις μιση ωρα απλα συνεχιζεις να βλεπεις χωρις κενο αλλα νταξει λεπτομερειες
καλο ειναι σου λεωΑριστουργημα,ειδα Κεϊτζ και για κατι μιλισεκοντ εμεινε το ματι στο ποστερ,μετα εκλεισα την καρτελα
μιλαω με τον τζορμακκα με κοασματα για να μην καταλαβετε οτι του ειπα να δει κατι στο σαιτΤι θε ρε μουνι;
Ασε ρε πονηρε,δεν τσιμπαωκαλο ειναι σου λεω
μιλαω με τον τζορμακκα με κοασματα για να μην καταλαβετε οτι του ειπα να δει κατι στο σαιτ
Που αναφέρεστ(αι)ε κ. τύπε;καλο ειναι σου λεω
μιλαω με τον τζορμακκα με κοασματα για να μην καταλαβετε οτι του ειπα να δει κατι στο σαιτ
κουαξΠου αναφέρεστ(αι)ε κ. τύπε;
Ο παππούς δεν έχει καθόλου όρεξη. Απλώς τώρα βρέθηκε αυτός που κατάφερε να σας θίξει. Όπως επίσης, δεν είστε αυτός που ήσασταν παλιά.Μην τσιμπάς, έχει όρεξη ο παππούς.
Εδω δεν έχω πατήσει παλιά που μου έβριζε τη μάνα ο Αρκάνς και ο ντόπας, θα παταγα τώρα που οι τσακωμοί είναι παγωτό;
Αυτος τελικα γιατι εφαγε μπαν;Αν και με τα νουμερα που μου ειπε να παιξω στο Τζοκερ αξιζε να φαει ισοβιο μπαν....καλο ειναι σου λεω
ναι το ζητησε μονος τουΑυτος τελικα γιατι εφαγε μπαν;Αν και με τα νουμερα που μου ειπε να παιξω στο Τζοκερ αξιζε να φαει ισοβιο μπαν....
Το ζητησε να φαει μπαν;ναι το ζητησε μονος του
ας πουμε οτι εκανε ηρωικη εξοδο μαδαφακαΤο ζητησε να φαει μπαν;
Ας πούμε ότι έκανε σεπουκου.ας πουμε οτι εκανε ηρωικη εξοδο μαδαφακα
Γεροντική άνοια έπαθες παππού και φτιάχνεις φανταστικές ιστορίες;Ο παππούς δεν έχει καθόλου όρεξη. Απλώς τώρα βρέθηκε αυτός που κατάφερε να σας θίξει. Όπως επίσης, δεν είστε αυτός που ήσασταν παλιά.
α να γεια σουΑς πούμε ότι έκανε σεπουκου.
Και για να τεσταρουμε τη μνήμη σου παππού, ποιος μέλος που το παίζει τώρα σωστός είχε βρίσει μανάδες και οικογένειες του nick07 επειδή του είχε σοδομισει την ύπαρξη, και τον έψαχνε μετά στην πιάτσα για να τον δειρει και καλά, και τον δούλευε η νωντοπαρεα με μηνύματα και είχαν κλάσει στο γέλιο;
πουτσα ολα εε καυλαντα στο μπου και ταινίες και εγω χυνω ιδρώτα για το μεροκάματο του πονουελα ρε εγκρινεις;τρωω και το βαζω ασαπ να το δω
Γεροντική άνοια έπαθες παππού και φτιάχνεις φανταστικές ιστορίες;
Αααααν κάποιος έχει απορία αν έχω στείλει αναφορά ποτέ, ρωτάει τη διεύθυνση και το μαθαίνει, μην το συνεχιζεις γιατί εκτίθεσαι
Ευκολάκι. Ο τέως Σισες13 και νυν Ατενέζος.Και για να τεσταρουμε τη μνήμη σου παππού, ποιος μέλος που το παίζει τώρα σωστός είχε βρίσει μανάδες και οικογένειες του nick07 επειδή του είχε σοδομισει την ύπαρξη, και τον έψαχνε μετά στην πιάτσα για να τον δειρει και καλά, και τον δούλευε η νωντοπαρεα με μηνύματα και είχαν κλάσει στο γέλιο;
Που αναφερεσ(ε)αι τυπε;α να γεια σου