Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.170
Πόντοι
6.056
315 ειχα και τωρα μεινανε 125 ρε αρκιντι!!!:animated-balls:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τρελος εισαι;Αμα το ειχα παει μεχρι τερμα τωρα θα ημουν φυτο....
Mας γαμησες.Ελεγα θα ειναι μονοψηφιο το νουμερο μπας και καταφερω να κανω τις πραξεις:cry::confused::confused::confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Οριστε ρε αρχιδια!!!Ιστορικο δικαιωμα του Κουλη το επιδομα!!!Δεν μπορουσε να μην το παρει!!!Εσεις εντωμεταξυ φατε τη στο κωλο και ζειστε ολιστικα γαμημενοι!!!
1655205382239.png

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.170
Πόντοι
6.056
Οριστε ρε αρχιδια!!!Ιστορικο δικαιωμα του Κουλη το επιδομα!!!Δεν μπορουσε να μην το παρει!!!Εσεις εντωμεταξυ φατε τη στο κωλο και ζειστε ολιστικα γαμημενοι!!!
1655205382239.png
Βεβαιως ιστορικο,θα ειναι εκατονταδων ετων τα δεντρα.Οπως τα βαζα και τα τασακια που βρηκε η γιαγια με το σκαψιμο:confused::confused::confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Βεβαιως ιστορικο,θα ειναι εκατονταδων ετων τα δεντρα.Οπως τα βαζα και τα τασακια που βρηκε η γιαγια με το σκαψιμο:confused::confused::confused:
Δεν μπορουσε να μην τα παρει ρε Πουτινακι!!!Με πονο ψυχης τα πηρε!!!Εκλαιγε και χτυπιοταν ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩ!!!Και οι μπασταρδοι του λεγανε ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ!!!

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.170
Πόντοι
6.056
Βρεκεκεξ
Δεν μπορουσε να μην τα παρει ρε Πουτινακι!!!Με πονο ψυχης τα πηρε!!!Εκλαιγε και χτυπιοταν ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩ!!!Και οι μπασταρδοι του λεγανε ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ!!!
Που να ξες εσυ?Απ' αυτα τα λιγα ελαιοδεντρα περιμενε να ζησει κι αυτος.Να πληρωσει φορους,ενφια,λογαριασμους δεη,νερο,οτε να ταϊσει την φαμιλια,να φουλαρει το αμαξι.Δεν ειμαστε ολοι σαν εσενα με εισοδηματα απο 10 μεριες:cry::confused::confused::confused::confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reznov

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Βρεκεκεξ

Που να ξες εσυ?Απ' αυτα τα λιγα ελαιοδεντρα περιμενε να ζησει κι αυτος.Να πληρωσει φορους,ενφια,λογαριασμους δεη,νερο,οτε να ταϊσει την φαμιλια,να φουλαρει το αμαξι.Δεν ειμαστε ολοι σαν εσενα με εισοδηματα απο 10 μεριες:cry::confused::confused::confused::confused:
Προσωπικά θέλω να σας πω ότι ασχολούμαι με τον τομέα της επιχειρηματικότητας πολύ πριν ασχοληθώ με την πολιτική. Όταν γύρισα στην Ελλάδα το 1997 επέλεξα να κάνω μία στροφή στη σταδιοδρομία μου και να εργαστώ τότε για μία από τις πρώτες εταιρείες Venture Capital στη χώρα. Στη συνέχεια μετακινήθηκα από την Alpha στην Εθνική όπου δημιούργησα το πρώτο fund τεχνολογίας στην Ελλάδα, την πρώτη επιχειρηματική θερμοκοιτίδα, έννοιες τότε τελείως άγνωστες στην πατρίδα μας.

Αξιος αξιος!!!!

Υ.Γ
Το ειχα πει τοτε που βγηκαν τα ποθεν εσχες του Κουλη οτι εγω ειχα περισσοτερα μετρητα στη τραπεζα απο αυτον....:tooth:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.170
Πόντοι
6.056
μιλας με τζορμακα και εσυ? :2funny:
Σε ειδικη διαλεκτο βεβαιως βεβαιως:woldman::confused::confused::confused:
Προσωπικά θέλω να σας πω ότι ασχολούμαι με τον τομέα της επιχειρηματικότητας πολύ πριν ασχοληθώ με την πολιτική. Όταν γύρισα στην Ελλάδα το 1997 επέλεξα να κάνω μία στροφή στη σταδιοδρομία μου και να εργαστώ τότε για μία από τις πρώτες εταιρείες Venture Capital στη χώρα. Στη συνέχεια μετακινήθηκα από την Alpha στην Εθνική όπου δημιούργησα το πρώτο fund τεχνολογίας στην Ελλάδα, την πρώτη επιχειρηματική θερμοκοιτίδα, έννοιες τότε τελείως άγνωστες στην πατρίδα μας.

Αξιος αξιος!!!!

Υ.Γ
Το ειχα πει τοτε που βγηκαν τα ποθεν εσχες του Κουλη οτι εγω ειχα περισσοτερα μετρητα στη τραπεζα απο αυτον....:tooth:
Τι κειμενο ειναι αυτο?Εκθεση δ' δημοτικου θυμιζει:coffee::confused::confused::confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.949
Πόντοι
6.256
Σε ειδικη διαλεκτο βεβαιως βεβαιως:woldman::confused::confused::confused:

Τι κειμενο ειναι αυτο?Εκθεση δ' δημοτικου θυμιζει:coffee::confused::confused::confused:
Σκασε Πουτινακι που θα μειωσεις τη συνταξη του Αριστοτερου των Αριστοτερων!!!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756
για πες μηπως το εχω δει κιολας να σου πω

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
το ειδα :2funny:

χθες το προτεινα και στον τρουμπ

βλεπεται παραδοξως γελασα και δυο (2) φορες

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Μαλακες εκανα το λαθος να παω να διαβασω ολες τις σελιδες απο χθες το βραδυ και μετα απο μολις 2 σελιδες ειχαν καταστραφει τοσα εγκεφαλικα κυτταρα που ημουν ενα βημα απο την εγκεφαλικη νεκρωση.Μιλαμε για τονους αυτιστιμου στο νημα....
Που αναφέρεστε κ. τύπε;

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.170
Πόντοι
6.056
το ειδα :2funny:

χθες το προτεινα και στον τρουμπ

βλεπεται παραδοξως γελασα και δυο (2) φορες
Αριστουργημα,ειδα Κεϊτζ και για κατι μιλισεκοντ εμεινε το ματι στο ποστερ,μετα εκλεισα την καρτελα:confused::confused::confused:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
ελα ρε εγκρινεις;τρωω και το βαζω ασαπ να το δω:happy:
ναι οκ ειναι για καφε και αστο να παιζει

νοημα δεν εχει και να χασεις μιση ωρα απλα συνεχιζεις να βλεπεις χωρις κενο αλλα νταξει λεπτομερειες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom