Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.384
- Πόντοι
- 28.246
Ο λόγος σου με χόρτασε.Στείλε διεύθυνση
Ο λόγος σου με χόρτασε.Στείλε διεύθυνση
Που να μην γαμήσω την Δανάη αν ξαναπώ κακία κουβέντα για την μπουγατσούπολη..τετοια ηθελα να βαλω στον τροβαδουρος προχτες απαντηση που εγραφε ανοησιες για την ομορφοτερη και σεξουαλικοτερη πολη της ευρωπης!
τι λες ρε
πες μερος να ερθω με το οξυγονο μηπως σου χρειαστειΔεν μπορώ τώρα. Πάω να γαμηθώ με τους κώλους. Περάστε αργότερα.
ακυρη η ιπταμενη πουτσα λοιπον,τωρα τα εξηγας ωραια!Που να μην γαμήσω την Δανάη αν ξαναπώ κακία κουβέντα για την μπουγατσούπολη..
πες μερος να ερθω με το οξυγονο μηπως σου χρειαστει
Πάρε και ομάδα ανάνηψης μαζί σου.πες μερος να ερθω με το οξυγονο μηπως σου χρειαστει
πείτε τους να έχουν και μια φιάλη 0+.Πάρε και ομάδα ανάνηψης μαζί σου.
εχω εγω 0- κανει για ολες τις ομαδες αλλα το χρεωνω ακριβαπείτε τους να έχουν και μια φιάλη 0+.
εχω εγω 0- κανει για ολες τις ομαδες αλλα το χρεωνω ακριβα
για αυγα οξυρυγχου θα το πληρωσειςΑν το χρεώνετε πάνω από 2,40 το λίτρο, θα προτιμήσω βενζίνη.
Tυπε αυτη ειναι που της ανοιξα νημα?Δεν μπορει,κι ελεγα δεν γινεται να ασχημυνει κι αλλοΔεν μας αφήνουν σε ησυχία οι πουτάνες...
Ναι η γκάβλα...όσο πάει και ομορφαίνει....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Tυπε αυτη ειναι που της ανοιξα νημα?Δεν μπορει,κι ελεγα δεν γινεται να ασχημυνει κι αλλο
Ε Τσάκοσαν τα λουκουμια του Αγιου;
Σιγα ρε,λες και δεν σε ξερουμε.Ποσα ειχεις δηλαδη και καταστραφηκαν κιολας?Μαλακες εκανα το λαθος να παω να διαβασω ολες τις σελιδες απο χθες το βραδυ και μετα απο μολις 2 σελιδες ειχαν καταστραφει τοσα εγκεφαλικα κυτταρα που ημουν ενα βημα απο την εγκεφαλικη νεκρωση.Μιλαμε για τονους αυτιστιμου στο νημα....
Μας προσβάλεις...αποχωρώ για ύπνο...Μαλακες εκανα το λαθος να παω να διαβασω ολες τις σελιδες απο χθες το βραδυ και μετα απο μολις 2 σελιδες ειχαν καταστραφει τοσα εγκεφαλικα κυτταρα που ημουν ενα βημα απο την εγκεφαλικη νεκρωση.Μιλαμε για τονους αυτιστιμου στο νημα....
Δεν το πήγες μέχρι τέρμα δηλαδή;Μαλακες εκανα το λαθος να παω να διαβασω ολες τις σελιδες απο χθες το βραδυ και μετα απο μολις 2 σελιδες ειχαν καταστραφει τοσα εγκεφαλικα κυτταρα που ημουν ενα βημα απο την εγκεφαλικη νεκρωση.Μιλαμε για τονους αυτιστιμου στο νημα....
315 ειχα και τωρα μεινανε 125 ρε αρκιντι!!!Σιγα ρε,λες και δεν σε ξερουμε.Ποσα ειχεις δηλαδη και καταστραφηκαν κιολας?
Τρελος εισαι;Αμα το ειχα παει μεχρι τερμα τωρα θα ημουν φυτο....Δεν το πήγες μέχρι τέρμα δηλαδή;