shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
αργήσατε αυτο δεν γινετε ειναι ηδη στο δικο σας .Βγάλτε τη από το στόμα σας, και βάλτε τη στον πάτο σας.
αργήσατε αυτο δεν γινετε ειναι ηδη στο δικο σας .Βγάλτε τη από το στόμα σας, και βάλτε τη στον πάτο σας.
οποιος καταφερει να τον παιξει με δαναη ,πραγματικα αξιζει τον σεβασμο ολων μας παλιογαμιωληδες!Δεν δίνει βίντεο ο Μπιρλας....θα την παίξουμε με Δανάη....
Άγιε. Αυτό σηκώνει αφορισμό.αργήσατε αυτο δεν γινετε ειναι ηδη στο δικο σας .
Θέλω να της κάνω Ισπανική στη δεξιά δίπλα από το πατσοκοίλι....οποιος καταφερει να τον παιξει με δαναη ,πραγματικα αξιζει τον σεβασμο ολων μας παλιογαμιωληδες!
αργήσατε αυτο δεν γινετε ειναι ηδη στο δικο σας .
τον εχω ικανο να σου ξηγηθει καθρεφτακι!Τι θα γίνει τώρα;
Θα αρχίσουμε τις ατάκες επιπέδου τρίτης δημοτικού τύπου : Στον δικό μου δεν χωράει, στον δικό σου κολυμπάει... ;
μερακλης!Θέλω να της κάνω Ισπανική στη δεξιά δίπλα από το πατσοκοίλι....
οποιος καταφερει να τον παιξει με δαναη ,πραγματικα αξιζει τον σεβασμο ολων μας παλιογαμιωληδες!
Ο Καμπελά είναι Μύκονο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν μπορω και δεν θελω βασικα, να το κανω ουτε καν εικονα,δοξα και τιμη στους κασκαντερ του φυλου μας που κανουν την καρδια τους πετρα και ξαραχνιαζουν την κοπελα!Να στον βάλει η Δανάη ανάμεσα στην δεύτερη δίπλα της κοιλιάς και να στον παίζει, να δεις τον Άδωνι να κρατάει κόκκινη σημαία με σφυροδρέπανο...
Ρε τραβα γαμησου παρέα με τους κωλουςΓιατί βρίζεις ρε μουνόσκυλο;
Φαντάσου να του έλεγα κιόλας ότι πίνει τον καφέ του στην πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά.Γιατί βρίζεις ρε μουνόσκυλο;
τετοια ηθελα να βαλω στον τροβαδουρος προχτες απαντηση που εγραφε ανοησιες για την ομορφοτερη και σεξουαλικοτερη πολη της ευρωπης!
Ρε τραβα γαμησου παρέα με τους κωλους
Μισό να φωνάξω ένα ταξί, και πάω αμέσως.
Φτιάξε ένα τάπερ και στείλτο μου πεσκέσι.
Πάω για τσίμπημα παίδες μοσχαράκι κοκκινιστό με ρυζακι
Να στον βάλει η Δανάη ανάμεσα στην δεύτερη δίπλα της κοιλιάς και να στον παίζει, να δεις τον Άδωνι να κρατάει κόκκινη σημαία με σφυροδρέπανο...
τι λες ρεΜισό να φωνάξω ένα ταξί, και πάω αμέσως.
Στείλε διεύθυνσηΦτιάξε ένα τάπερ και στείλτο μου πεσκέσι.
σαν τα λουκουμια του Αγιου;Στείλε διεύθυνση