shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
και εγω μολις εφαγα παω για το καθιερωμένο 2ωρο υπνουΜας προσβάλεις...αποχωρώ για ύπνο...
και εγω μολις εφαγα παω για το καθιερωμένο 2ωρο υπνουΜας προσβάλεις...αποχωρώ για ύπνο...
στο ιντερνετικο σεπουκου του φιλου και αδερφου τζορμακα βεβαιως βεβαιωςΠου αναφερεσ(ε)αι τυπε;
Υπομονη που την εχεις και συ μωραδερφακιμΕυκολάκι. Ο τέως Σισες13 και νυν Ατενέζος.
Υπήρξε όμως και συνέχεια που την έχασες λόγω της παρατεταμένης απουσίας σου, οπότε θα είναι καλό να ηρεμήσεις κι εσύ λίγο, και να μην τριγυρίζεις τα αρχίδια του επιβήτορα σαν την αλογόμυγα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που αναφερεσ(ε)αι τυπε;
Δε πας για ύπνολειπει ο Τζορ απο το σαι
Σισες ρε τυπε...τωρα σοβαρα;Δε πας για ύπνο
Τι Σισες τυπε;Σισες ρε τυπε...τωρα σοβαρα;
Καλα δεν διαβαζεις;Παλια λεει ο Ατεναιος λεγοταν Σισες....να ναι καλα ο Λιονταρακος που δεν ριχνει πισωπλατες μαχαιριες ουτε καρφωνει πραγματα.Τι Σισες τυπε;
να βγει ο Αθηναίος γρήγορα ο σισεςΚαλα δεν διαβαζεις;Παλια λεει ο Ατεναιος λεγοταν Σισες....να ναι καλα ο Λιονταρακος που δεν ριχνει πισωπλατες μαχαιριες ουτε καρφωνει πραγματα.
το εχει πει απο την αρχη που μπηκε οτι ηταν ο "σισες"Καλα δεν διαβαζεις;Παλια λεει ο Ατεναιος λεγοταν Σισες....να ναι καλα ο Λιονταρακος που δεν ριχνει πισωπλατες μαχαιριες ουτε καρφωνει πραγματα.
Και επειδή τα τεσταρίσματα μνήμης πρέπει να είναι αμοιβαία...Και για να τεσταρουμε τη μνήμη σου παππού, ποιος μέλος που το παίζει τώρα σωστός είχε βρίσει μανάδες και οικογένειες του nick07 επειδή του είχε σοδομισει την ύπαρξη, και τον έψαχνε μετά στην πιάτσα για να τον δειρει και καλά, και τον δούλευε η νωντοπαρεα με μηνύματα και είχαν κλάσει στο γέλιο;
Εσύ πάλι φάπα τρως στα πολιτικά. Πώς έχεις καταφέρει και σε όποιο νήμα συμμετέχεις τρως φάπα, από τα πολιτικά και τα αθλητικά μέχρι τα πουτανονήματα. Ακόμα και στις αστείες φωτογραφίες να ποσταρεις, φαπα θα φας.Υπομονη που την εχεις και συ μωραδερφακιμ
Σισες13το εχει πει απο την αρχη που μπηκε οτι ηταν ο "σισες"
Ναι ρε αλλα δεν ημουν εγω τοτε εδω μεσα....ακου εκει σισες!!!το εχει πει απο την αρχη που μπηκε οτι ηταν ο "σισες"
Πόσες ευκαιρίες έχω;Και επειδή τα τεσταρίσματα μνήμης πρέπει να είναι αμοιβαία...
Ποιο μέλος που το παίζει τώρα τιμητής και θεματοφύλαξ της τάξεως και της ηθικής, επέμενε λυσσωδώς πως δεν είχα λάβει ποτέ π.μ. από σεξεργάτριες όπου με πληροφορούσαν για την βάναυση συμπεριφορά που δέχτηκαν από το μέλος Πουσυβάγκον, και μετά την επιβεβαίωση από σεξεργάτρια για του λόγου μου το αληθές, άρχισε τις κωλοτούμπες;
Ο άγιος το είπε, εγώ δεν είπα τίποταΚαλα δεν διαβαζεις;Παλια λεει ο Ατεναιος λεγοταν Σισες....να ναι καλα ο Λιονταρακος που δεν ριχνει πισωπλατες μαχαιριες ουτε καρφωνει πραγματα.
Δηλαδη τωρα ποιος θα ηταν;Ο Χουανφρανς 13;να βγει ο Αθηναίος γρήγορα ο σισες
Μετά να δείτε γέλια, που τους βρήκε ο Σισες13, πρόλαβε στο τρέξιμο τον έναν από αυτούς, τον τσιτσιδωσε, και τον πέταξε μέσα σε έναν κάδο σκουπιδιών.Σισες ρε τυπε...τωρα σοβαρα;
Ρε μλκ κλαιωΝαι ρε αλλα δεν ημουν εγω τοτε εδω μεσα....ακου εκει σισες!!!