ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.435
- Πόντοι
- 5.006
Θα δείξει η φασηΔύσκολο...θα πας για ψαρικά;
Θα δείξει η φασηΔύσκολο...θα πας για ψαρικά;
ενατι να τσιμπησω σημερα?
Τον πρώτο μαζί με τον βάτραχο παρτους και πήγαινε τους σε κάνα πάρκο να παν να γαμηθουν....μας τα πρήξανε σε ένα νορμάλ νήμα.....πάρε και κάνα φίλο σου τραβελο να τους τον καρφώσει να ησυχάσουν λίγο....γιατί γαμησανε 4 νήματα τον τελευταίο καιρό και κάποιοι άλλοι πετάνε αετό.....ψηφίζουμε να μεινει και ο τυπαρας ρεζνοβ και ο τυπαρας καρυπιδης στο νήμα
για το αλλο μελος ακτιβιστή που κοζαρει απο σπεσιαλ φορσις και ποσοστά, νταξ να πουμε ειναι αληθεια οτι ανεβάζει τηλεθέαση στο νήμα αλλα ον δι αδερ χαντ
Κατσε ρε Τζορ, δηλ φτηνεις όσους δίνουμε κουλούρι; Τι οπισθοδρομικά και μη πολιτικώς ορθες νοοτροπιες είναι αυτές; Με στεναχωρησες!ΓΑΜΑΩ κωλους.
ΔΕΝ με γαμάνε.
Πόσες φορές να το πούμε... εκατό;
Κατσε ρε Τζορ, δηλ φτηνεις όσους δίνουμε κουλούρι; Τι οπισθοδρομικά και μη πολιτικώς ορθες νοοτροπιες είναι αυτές; Με στεναχωρησες!
Να μην βρίζεις τα θεία ρε αντιχριστε βουλγαρε......σε 2 ρε μαν ποια 4 λες γαμω τον χριστο σου πουθενα
ειδες ,ειδες και το μέλος xenitemenos δίνει κουλουρι αλλα του συμπαραστεκόμαστεΚατσε ρε Τζορ, δηλ φτηνεις όσους δίνουμε κουλούρι; Τι οπισθοδρομικά και μη πολιτικώς ορθες νοοτροπιες είναι αυτές; Με στεναχωρησες!
ποιος εισαι ρε γαμωσπιτο ουτε καν υπαρχεις ζωο γαμημενο γλειφτη της γριαςΝα μην βρίζεις τα θεία ρε αντιχριστε βουλγαρε......
τι ειναι αυτο το απλο "μελος" του 2020 που μου κανει και παραθεση ρε τζορ ποτε τον γαμησα και το ξεχασα?
οχι ρε ποτεΓαμησετα έχουμε γεμίσει με χαζά... αγνόησε τους
Ευτυχως που το ξεκαθαρισες αδελφε, είχα αρχισει να βγαζω ψυχολογικά! Ουφ ηρέμησα!Όχι φίλε μου, σέβομαι τις προτιμήσεις του καθενός. Αναφερόμουν σε μένα μόνο. Φιλικά.
Ευτυχως που το ξεκαθαρισες αδελφε, είχα αρχισει να βγαζω ψυχολογικά! Ουφ ηρέμησα!
σκασε και συ ρε πουστραΕυτυχως που το ξεκαθαρισες αδελφε, είχα αρχισει να βγαζω ψυχολογικά! Ουφ ηρέμησα!
Οτι πεις γαμια μου!σκασε και συ ρε πουστρα
ε ναι οχι σαν τον αλλον που αντιμιλαειΟτι πεις γαμια μου!