Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
mevgal-giaourti-paradosiako-katsikisio-220g-3-4100022495.jpg
Πέρασε η ώρα,υπάγω να γευματίσω το βραδινό γιαουρτάκι μου και νάνι.Καληνύχτα σε όλα τα παιδιά.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.719
Πόντοι
12.756

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Αστον Βίλα 19 κόρνερ με τοπ το υ19.

Γι’ αυτό θέλει μελέτη.

Ομάδες όπως η Τσέλσι έχει ιστορικό χαμηλών κόρνερ σε παρόμοια ματς. Η αστον πήγαινε για πολλά αλλά όχι και 19. Το ο3 ήταν το σωστό.

Καρδιοχτυπησα και με τις κάρτες στο άλλο.

Πολύ περίεργα πράγματα, ξεκάθαρα ένα πέπλο κακοτυχίας που αποφύγαμε στο παραπέντε καθώς θα το έπαιζα υ19 αλλά απάντησα σε ποστ του Ρεζ και δεν το έπαιξα καν γιατί πήγαινε για λαιβ.

Έχασε και ο Ολυμπιακός... για το τίποτα. Έλειπε ο Σπαλ.

@Reznov εδώ γίνονται βουντού άσε καλύτερα να απέχουμε γιατί παραλίγο θα ήμουν -2000€ τώρα.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Αστον Βίλα 19 κόρνερ με τοπ το υ19.

Γι’ αυτό θέλει μελέτη.

Ομάδες όπως η Τσέλσι έχει ιστορικό χαμηλών κόρνερ σε παρόμοια ματς. Η αστον πήγαινε για πολλά αλλά όχι και 19. Το ο3 ήταν το σωστό.

Καρδιοχτυπησα και με τις κάρτες στο άλλο.

Πολύ περίεργα πράγματα, ξεκάθαρα ένα πέπλο κακοτυχίας που αποφύγαμε στο παραπέντε καθώς θα το έπαιζα υ19 αλλά απάντησα σε ποστ του Ρεζ και δεν το έπαιξα καν γιατί πήγαινε για λαιβ.

Έχασε και ο Ολυμπιακός... για το τίποτα. Έλειπε ο Σπαλ.

@Reznov εδώ γίνονται βουντού άσε καλύτερα να απέχουμε γιατί παραλίγο θα ήμουν -2000€ τώρα.
κακιες πουτανες εχουμε ιστορια με τετοιες οταν κλεισει ο κωλος τους νομιζουν οτι ειναι στα ισα

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
κακιες πουτανες εχουμε ιστορια με τετοιες οταν κλεισει ο κωλος τους νομιζουν οτι ειναι στα ισα

Φίλε γαμησετα πολύ κακό κάρμα πολύ αρνητική ενέργεια γαμησε τους μην ασχολείσαι, το γαμησαμε και μεις σήμερα είναι η αλήθεια. Τον Καριπιδη αστον, αφού σου τα έσκασε έτσι πουστικα καλύτερα ένας «φιλος» μείον.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Φίλε γαμησετα πολύ κακό κάρμα πολύ αρνητική ενέργεια γαμησε τους μην ασχολείσαι, το γαμησαμε και μεις σήμερα είναι η αλήθεια. Τον Καριπιδη αστον, αφού σου τα έσκασε έτσι πουστικα καλύτερα ένας «φιλος» μείον.
κακο καρμα μονο τζορ.... :headbang2:

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
κακο καρμα μονο τζορ.... :headbang2:

Αύριο πάω κλαμπ τριο βραδάκι να σπάσει το κακό. Ήρθαν χτες και οι καποτες μου επιτελους. Οκαμότο 0.01, οι λεπτότερες στον κόσμο είναι (είναι και μια κινεζική ίδια). Ότι πρέπει για πρωκτικό και τα πάντα, μπαίνω λες και είμαι φρι.

Αν αυτά τα ναυάγια στο σάιτ ήταν πιο ευγενικοί, θα τους μάθαινα όλα τα μυστικά. Τρολ με ανεβάζουν, παπατζη με κατεβάζουν.

Ε: με λένε και αδερφή

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
Αύριο πάω κλαμπ τριο βραδάκι να σπάσει το κακό. Ήρθαν χτες και οι καποτες μου επιτελους. Οκαμότο 0.01, οι λεπτότερες στον κόσμο είναι (είναι και μια κινεζική ίδια). Ότι πρέπει για πρωκτικό και τα πάντα, μπαίνω λες και είμαι φρι.

Αν αυτά τα ναυάγια στο σάιτ ήταν πιο ευγενικοί, θα τους μάθαινα όλα τα μυστικά. Τρολ με ανεβάζουν, παπατζη με κατεβάζουν.

Ε: με λένε και αδερφή

Ελληνίδα χλωμο να βρεις. Να σου βάλουν διπλή καποτα μπορεί.

Με Βραζιλιάνες ναι αλλα θα πληρώσεις το έξτρα. Ειδικά αν είσαι τακτικός πελάτης, για πλάκα.

Φοντινελι δέχτηκε σε μένα, δέχονται και όλες αυτές που δεν φοράνε περούκα (με περούκα ξεχνα το για μάπα). Πιες παρά πολύ νερο από πριν και κατούρα 2-3 φορές σπίτι σου, πιες και αρκετό κράνμπερι για να είναι καθαρά και «νόστιμα». Αλλιώς τα ουρα μυρίζουν έντονα. Εκτός αν είναι με την κοπέλα σου τελοσπαντων που εκεί επειδή οι μυρωδιές σας «ταιριάζουν» (εκεί καταλαβαίνεις αν ταιριάζετε κιόλας), η μυρωδιά των ούρων δε θα είναι «άσχημη» ας το πούμε έτσι. Αλλά αν η άλλη έχει κατεβάσει τρια μπουκάλια άσπρο κρασί φτηνό απ το περίπτερο χωρίς νερο και στα αμολήσει, δεν είναι και τέλειο. Και αντίστροφα.

Από Ελληνίδες πιστεύω η Νανσυ θα το κάνει αλλά σίγουρα όχι με όλους.

να λες παλι καλα αν σε πουν ΜΟΝΟ αδερφη ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom