You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 168K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
θα σε προλαβει ο αλεκος.κανω δηλωση ΔΗΜΟΣΙΑ αν δεν βγει παλι Κυριακος θα αποσυρθω απο το μπου
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.719
- Πόντοι
- 12.756
θα ακολουθησω....θα σε προλαβει ο αλεκος.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
καληνυχτα γεροντα.Πέρασε η ώρα,υπάγω να γευματίσω το βραδινό γιαουρτάκι μου και νάνι.Καληνύχτα σε όλα τα παιδιά.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.719
- Πόντοι
- 12.756
προβειο 2% τρωω εγωΠέρασε η ώρα,υπάγω να γευματίσω το βραδινό γιαουρτάκι μου και νάνι.Καληνύχτα σε όλα τα παιδιά.
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.076
- Πόντοι
- 10.411
Πέρασε η ώρα,υπάγω να γευματίσω το βραδινό γιαουρτάκι μου και νάνι.Καληνύχτα σε όλα τα παιδιά.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
και μετα θα ακολουθησει ο σεσκουλας.θα ακολουθησω....
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.173
- Πόντοι
- 6.056
Mπεσακανω δηλωση ΔΗΜΟΣΙΑ αν δεν βγει παλι Κυριακος θα αποσυρθω απο το μπου
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.719
- Πόντοι
- 12.756
αυτος σε 4 μηνες θα κοιταει απο κινητο σαν επισκεπτης και κλεφτης το μπουκαι μετα θα ακολουθησει ο σεσκουλας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΝΑΙ
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.616
- Πόντοι
- 606
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
Αστον Βίλα 19 κόρνερ με τοπ το υ19.
Γι’ αυτό θέλει μελέτη.
Ομάδες όπως η Τσέλσι έχει ιστορικό χαμηλών κόρνερ σε παρόμοια ματς. Η αστον πήγαινε για πολλά αλλά όχι και 19. Το ο3 ήταν το σωστό.
Καρδιοχτυπησα και με τις κάρτες στο άλλο.
Πολύ περίεργα πράγματα, ξεκάθαρα ένα πέπλο κακοτυχίας που αποφύγαμε στο παραπέντε καθώς θα το έπαιζα υ19 αλλά απάντησα σε ποστ του Ρεζ και δεν το έπαιξα καν γιατί πήγαινε για λαιβ.
Έχασε και ο Ολυμπιακός... για το τίποτα. Έλειπε ο Σπαλ.
@Reznov εδώ γίνονται βουντού άσε καλύτερα να απέχουμε γιατί παραλίγο θα ήμουν -2000€ τώρα.
Γι’ αυτό θέλει μελέτη.
Ομάδες όπως η Τσέλσι έχει ιστορικό χαμηλών κόρνερ σε παρόμοια ματς. Η αστον πήγαινε για πολλά αλλά όχι και 19. Το ο3 ήταν το σωστό.
Πολύ περίεργα πράγματα, ξεκάθαρα ένα πέπλο κακοτυχίας που αποφύγαμε στο παραπέντε καθώς θα το έπαιζα υ19 αλλά απάντησα σε ποστ του Ρεζ και δεν το έπαιξα καν γιατί πήγαινε για λαιβ.
@Reznov εδώ γίνονται βουντού άσε καλύτερα να απέχουμε γιατί παραλίγο θα ήμουν -2000€ τώρα.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
κακιες πουτανες εχουμε ιστορια με τετοιες οταν κλεισει ο κωλος τους νομιζουν οτι ειναι στα ισαΑστον Βίλα 19 κόρνερ με τοπ το υ19.
Γι’ αυτό θέλει μελέτη.
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
κακιες πουτανες εχουμε ιστορια με τετοιες οταν κλεισει ο κωλος τους νομιζουν οτι ειναι στα ισα
Φίλε γαμησετα πολύ κακό κάρμα πολύ αρνητική ενέργεια γαμησε τους μην ασχολείσαι, το γαμησαμε και μεις σήμερα είναι η αλήθεια. Τον Καριπιδη αστον, αφού σου τα έσκασε έτσι πουστικα καλύτερα ένας «φιλος» μείον.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
κακο καρμα μονο τζορ....Φίλε γαμησετα πολύ κακό κάρμα πολύ αρνητική ενέργεια γαμησε τους μην ασχολείσαι, το γαμησαμε και μεις σήμερα είναι η αλήθεια. Τον Καριπιδη αστον, αφού σου τα έσκασε έτσι πουστικα καλύτερα ένας «φιλος» μείον.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.173
- Πόντοι
- 6.056
Περιμενουμε να παει Δευτεραγιατι δεν κοιμασται ?
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
κακο καρμα μονο τζορ....
Αύριο πάω κλαμπ τριο βραδάκι να σπάσει το κακό. Ήρθαν χτες και οι καποτες μου επιτελους. Οκαμότο 0.01, οι λεπτότερες στον κόσμο είναι (είναι και μια κινεζική ίδια). Ότι πρέπει για πρωκτικό και τα πάντα, μπαίνω λες και είμαι φρι.
Αν αυτά τα ναυάγια στο σάιτ ήταν πιο ευγενικοί, θα τους μάθαινα όλα τα μυστικά. Τρολ με ανεβάζουν, παπατζη με κατεβάζουν.
Ε: με λένε και αδερφή
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.506
- Πόντοι
- 12.756
Αύριο πάω κλαμπ τριο βραδάκι να σπάσει το κακό. Ήρθαν χτες και οι καποτες μου επιτελους. Οκαμότο 0.01, οι λεπτότερες στον κόσμο είναι (είναι και μια κινεζική ίδια). Ότι πρέπει για πρωκτικό και τα πάντα, μπαίνω λες και είμαι φρι.
Αν αυτά τα ναυάγια στο σάιτ ήταν πιο ευγενικοί, θα τους μάθαινα όλα τα μυστικά. Τρολ με ανεβάζουν, παπατζη με κατεβάζουν.
Ε: με λένε και αδερφή
Ελληνίδα χλωμο να βρεις. Να σου βάλουν διπλή καποτα μπορεί.
Με Βραζιλιάνες ναι αλλα θα πληρώσεις το έξτρα. Ειδικά αν είσαι τακτικός πελάτης, για πλάκα.
Φοντινελι δέχτηκε σε μένα, δέχονται και όλες αυτές που δεν φοράνε περούκα (με περούκα ξεχνα το για μάπα). Πιες παρά πολύ νερο από πριν και κατούρα 2-3 φορές σπίτι σου, πιες και αρκετό κράνμπερι για να είναι καθαρά και «νόστιμα». Αλλιώς τα ουρα μυρίζουν έντονα. Εκτός αν είναι με την κοπέλα σου τελοσπαντων που εκεί επειδή οι μυρωδιές σας «ταιριάζουν» (εκεί καταλαβαίνεις αν ταιριάζετε κιόλας), η μυρωδιά των ούρων δε θα είναι «άσχημη» ας το πούμε έτσι. Αλλά αν η άλλη έχει κατεβάσει τρια μπουκάλια άσπρο κρασί φτηνό απ το περίπτερο χωρίς νερο και στα αμολήσει, δεν είναι και τέλειο. Και αντίστροφα.
Από Ελληνίδες πιστεύω η Νανσυ θα το κάνει αλλά σίγουρα όχι με όλους.
να λες παλι καλα αν σε πουν ΜΟΝΟ αδερφη ...
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
να λες παλι καλα αν σε πουν ΜΟΝΟ αδερφη ...
ΓΑΜΑΩ κωλους.
ΔΕΝ με γαμάνε.
Πόσες φορές να το πούμε... εκατό;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις