celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.098
- Πόντοι
- 6.056
Tα μπερδεψα,λες να ρισκαρω να βγω στον ηλιο ή θα γινω σταχτηΠώς από δω ξημερώματα;
Tα μπερδεψα,λες να ρισκαρω να βγω στον ηλιο ή θα γινω σταχτηΠώς από δω ξημερώματα;
Καλα τα ουίσκι είμαι μουφα Βουλγαρία χωρίς τη βαλβίδα.δυσκολο φιλε , μηνας μπαινει μηνας βγαινει τα ιδια παιρνει , αν δεν του φτανουν τωρα δεν θα του φτασουν και μετα , δεν θα τον σωσουν 1000 ευρω ..
Δεν θελω να τον ριξω εγω στην πρεζα του δανεισμού , ετσι εκανε και η Ελλαδα και καταστραφηκε και περασε 3 μνημονια
ΟΛΟΙ επαιρναν δανεια που δεν μπορουσαν να ξεπληρωσουν , επνιξαν τον κοσμο ..
Να κοψει απο ουισκια και μπλιμπλικια και να μην πινει καφεδες και θα βρει λυση
Βγες με προσοχή.Tα μπερδεψα,λες να ρισκαρω να βγω στον ηλιο ή θα γινω σταχτη
Δεν χρειαζονται τετοια εξοδα,λιγο νερακι βρυσης με λιγες σταγονες οινοπνευμα(φωτιστικο) και εγινε ο αρχονταςΚαλα τα ουίσκι είμαι μουφα Βουλγαρία χωρίς τη βαλβίδα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βγες με προσοχή.
Να τα κοψει και αυτα , και καφεδες απ εξω , μαλακες ειναι αλλοι που παιρνουν παραπανω απο αυτον και κανουν καφε απο το σπιτι ??Καλα τα ουίσκι είμαι μουφα Βουλγαρία χωρίς τη βαλβίδα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι σίγουρα αυτό που λες είναι η αλήθεια.Να τα κοψει και αυτα , και καφεδες απ εξω , μαλακες ειναι αλλοι που παιρνουν παραπανω απο αυτον και κανουν καφε απο το σπιτι ??
Αν εχεις μεγαλυτερα εξοδα απο εσοδα , αν τα εσοδα ειναι σταθερα τι κανεις φίλε μου ??
Καποια πραγματα ειναι ανελαστικά ...
τραβα ρε μαλακα να κοιμηθεις που κανεις και αναλυσεις ΓΑΜΙΟΛΑ λες και σου ζητησαμε λεφτα...Να τα κοψει και αυτα , και καφεδες απ εξω , μαλακες ειναι αλλοι που παιρνουν παραπανω απο αυτον και κανουν καφε απο το σπιτι ??
Αν εχεις μεγαλυτερα εξοδα απο εσοδα , αν τα εσοδα ειναι σταθερα τι κανεις φίλε μου ??
δεν χρωσταει πουθενα λεει , αυτο ειναι καλο .Ναι σίγουρα αυτό που λες είναι η αλήθεια.
Για όλους εμάς τους φτωχούς μισθωτούς.δεν χρωσταει πουθενα λεει , αυτο ειναι καλο .
Αρα δεν χρειαζεται να κανει πολλα , απλα να ζει σαν δεξιος μισθωτος τίμιος ..
Θα παιρνει κοφυ μπερυ καθε Σαββατο
για να μην μου ζητησεις τις κανωτραβα ρε μαλακα να κοιμηθεις που κανεις και αναλυσεις ΓΑΜΙΟΛΑ λες και σου ζητησαμε λεφτα...
δεν εισαι δεξιος εσυ μπρο ?Για όλους εμάς τους φτωχούς μισθωτούς.
ΔΕΝ ζηταω εγω ποτεγια να μην μου ζητησεις τις κανω
φιλε πριν μια ωρα εκανα την ενεση μου τζονσον αναμνηστικο ευτηχως χθες ..τωρα ξανα του χρονουτραβα ρε μαλακα να κοιμηθεις που κανεις και αναλυσεις ΓΑΜΙΟΛΑ λες και σου ζητησαμε λεφτα...
μαλιστα ....ΔΕΝ ζηταω εγω ποτε
Το παλευει καιρο,αλλα δεν μπορει να βρει λυση ο αμοιροςΝα τα κοψει και αυτα , και καφεδες απ εξω , μαλακες ειναι αλλοι που παιρνουν παραπανω απο αυτον και κανουν καφε απο το σπιτι ??
ηρθε η ΔΕΗ τωρα και σφιξαν οι κωλοι των δεξιωνΤο παλευει καιρο,αλλα δεν μπορει να βρει λυση ο αμοιρος
Διακρινω εναν διακαη ποθο στα γραφομενα σουτραβα ρε μαλακα να κοιμηθεις που κανεις και αναλυσεις ΓΑΜΙΟΛΑ λες και σου ζητησαμε λεφτα...
Αντι να χαιρονται που δινουν χρηματα για να στηριξουν μια δημοσια(λεμε τωρα) εταιρεια.Τι πατριωτες ειναι?Σε λιγο θα μας πουν οτι φοροδιαφευγουν κιολαςηρθε η ΔΕΗ τωρα και σφιξαν οι κωλοι των δεξιων
μυρισες πουτσιλα γαμιολα και ηρθες να παρεις την τζουρα σου;που ειναι η λεκανατζου ο αθηναιος να ριξει κανα σφουγγαρισμα και να ανοιξει παραθυρα???
μυριζει πουτσίλα το νημα...τα παιδια εψες το καταχυσανε εδω μεσα...
Σκληρός καργιολης εεε φιλος-φιδι ήθελα να πωδυσκολο φιλε , μηνας μπαινει μηνας βγαινει τα ιδια παιρνει , αν δεν του φτανουν τωρα δεν θα του φτασουν και μετα , δεν θα τον σωσουν 1000 ευρω ..
Δεν θελω να τον ριξω εγω στην πρεζα του δανεισμού , ετσι εκανε και η Ελλαδα και καταστραφηκε και περασε 3 μνημονια
ΟΛΟΙ επαιρναν δανεια που δεν μπορουσαν να ξεπληρωσουν , επνιξαν τον κοσμο ..
Να κοψει απο ουισκια και μπλιμπλικια και να μην πινει καφεδες και θα βρει λυση
στα τεσσερα μωρη ξεφτυλισμενη και τριβεμυρισες πουτσιλα γαμιολα και ηρθες να παρεις την τζουρα σου;