athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.630
- Πόντοι
- 12.756
ο φιλος-φιδι Μαγουλαθρας γκαγκανιασε και επιτελους πηγε να ξεραθειΣε έψαχνε το φιδι φιλος
ο φιλος-φιδι Μαγουλαθρας γκαγκανιασε και επιτελους πηγε να ξεραθειΣε έψαχνε το φιδι φιλος
Ε όλο το βράδυ είχε αϋπνίεςο φιλος-φιδι Μαγουλαθρας γκαγκανιασε και επιτελους πηγε να ξεραθει
απογευμα τωρα....Ε όλο το βράδυ είχε αϋπνίες
Τι ώρα τον βλέπεις να σηκωνεται;
τσακω ενα πρωινοαπογευμα τωρα....
μωρη γαμιολατσακω ενα πρωινο
Αντζελο να σου φέρει και κανα λουκουμακι Συριανό;; Πάει με τον καφέΑθηναιε φτιάξε καφέ χόβολη κουλουράκια και έρχομαι στολο
τι εγινε καριολακι .. μεχρι τις 2 αντεξαμε που μου εκανες και το παλικαρι ...μωρη γαμιολα
μαλακα δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου στριφογυριζα ολη τη νυχτατι εγινε καριολακι .. μεχρι τις 2 αντεξαμε που μου εκανες και το παλικαρι ...
πυτζαμακια
Σιγά ρε θα μας πιτσιλίσεις και μαςτσακω ενα πρωινο
τι σε απασχολει εσενα φτωχο ανθρωπο που δεν σε αφηνει να κοιμηθεις ?μαλακα δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου στριφογυριζα ολη τη νυχτα
Κάνετε αγώνα αϋπνίας;τι εγινε καριολακι .. μεχρι τις 2 αντεξαμε που μου εκανες και το παλικαρι ...
πυτζαμακια
πολλα και διαφορατι σε απασχολει εσενα φτωχο ανθρωπο που δεν σε αφηνει να κοιμηθεις ?
πες τα ολα στο φιλο σου ... ελα στον άνθρωπο σου , ο μονος που εχεις ειμαιπολλα και διαφορα
Φέρε αλλά έχω και εγώ Συριανό από το καλοκαίρι μου φέρανε.Αντζελο να σου φέρει και κανα λουκουμακι Συριανό;; Πάει με τον καφέ
Καργιοληπες τα ολα στο φιλο σου ... ελα στον άνθρωπο σου , ο μονος που εχεις ειμαι
Παντως λεφτα δεν θα βγάλεις ... αυτο μην σε απασχολει
λεω κατι λαθος φιλε μου καλε ?Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καργιολη
Όχι άλλα δως του καμία 1000 άτοκα μέχρι το 2030 αποπληρωμή.λεω κατι λαθος φιλε μου καλε ?
εσυ που ξερεις απο αυτα , μισθωτος εχει μεταβλητο εισόδημα ?
Ο φιλος-φιδι ξεδιπλώνεταιπες τα ολα στο φιλο σου ... ελα στον άνθρωπο σου , ο μονος που εχεις ειμαι
Παντως λεφτα δεν θα βγάλεις ... αυτο μην σε απασχολει
Πώς από δω ξημερώματα;
δυσκολο φιλε , μηνας μπαινει μηνας βγαινει τα ιδια παιρνει , αν δεν του φτανουν τωρα δεν θα του φτασουν και μετα , δεν θα τον σωσουν 1000 ευρω ..Όχι άλλα δως του καμία 1000 άτοκα μέχρι το 2030 αποπληρωμή.