athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.402
- Πόντοι
- 12.756
ο φιλος-φιδι Μαγουλαθρας γκαγκανιασε και επιτελους πηγε να ξεραθειΣε έψαχνε το φιδι φιλος![]()
ο φιλος-φιδι Μαγουλαθρας γκαγκανιασε και επιτελους πηγε να ξεραθειΣε έψαχνε το φιδι φιλος![]()
Ε όλο το βράδυ είχε αϋπνίεςο φιλος-φιδι Μαγουλαθρας γκαγκανιασε και επιτελους πηγε να ξεραθει
απογευμα τωρα....Ε όλο το βράδυ είχε αϋπνίες
Τι ώρα τον βλέπεις να σηκωνεται;
Αντζελο να σου φέρει και κανα λουκουμακι Συριανό;; Πάει με τον καφέΑθηναιε φτιάξε καφέ χόβολη κουλουράκια και έρχομαι στολο
τι εγινε καριολακι .. μεχρι τις 2 αντεξαμε που μου εκανες και το παλικαρι ...μωρη γαμιολα![]()
![]()
![]()
μαλακα δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου στριφογυριζα ολη τη νυχτατι εγινε καριολακι .. μεχρι τις 2 αντεξαμε που μου εκανες και το παλικαρι ...
πυτζαμακια
Σιγά ρε θα μας πιτσιλίσεις και μαςτσακω ενα πρωινο![]()
τι σε απασχολει εσενα φτωχο ανθρωπο που δεν σε αφηνει να κοιμηθεις ?μαλακα δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου στριφογυριζα ολη τη νυχτα
Κάνετε αγώνα αϋπνίας;τι εγινε καριολακι .. μεχρι τις 2 αντεξαμε που μου εκανες και το παλικαρι ...
πυτζαμακια
πολλα και διαφορατι σε απασχολει εσενα φτωχο ανθρωπο που δεν σε αφηνει να κοιμηθεις ?
πες τα ολα στο φιλο σου ... ελα στον άνθρωπο σου , ο μονος που εχεις ειμαιπολλα και διαφορα![]()
Φέρε αλλά έχω και εγώ Συριανό από το καλοκαίρι μου φέρανε.Αντζελο να σου φέρει και κανα λουκουμακι Συριανό;; Πάει με τον καφέ
Καργιοληπες τα ολα στο φιλο σου ... ελα στον άνθρωπο σου , ο μονος που εχεις ειμαι
Παντως λεφτα δεν θα βγάλεις ... αυτο μην σε απασχολει
λεω κατι λαθος φιλε μου καλε ?Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καργιολη
Όχι άλλα δως του καμία 1000 άτοκα μέχρι το 2030 αποπληρωμή.λεω κατι λαθος φιλε μου καλε ?
εσυ που ξερεις απο αυτα , μισθωτος εχει μεταβλητο εισόδημα ?
Ο φιλος-φιδι ξεδιπλώνεταιπες τα ολα στο φιλο σου ... ελα στον άνθρωπο σου , ο μονος που εχεις ειμαι
Παντως λεφτα δεν θα βγάλεις ... αυτο μην σε απασχολει
Πώς από δω ξημερώματα;
δυσκολο φιλε , μηνας μπαινει μηνας βγαινει τα ιδια παιρνει , αν δεν του φτανουν τωρα δεν θα του φτασουν και μετα , δεν θα τον σωσουν 1000 ευρω ..Όχι άλλα δως του καμία 1000 άτοκα μέχρι το 2030 αποπληρωμή.