troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.954
- Πόντοι
- 5.506
εχε χαρη που η σκεψη ολων μας ειναι στον νιπλη.....λιγο ντροπη ρε παιδια...
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΕ
εχε χαρη που η σκεψη ολων μας ειναι στον νιπλη.....λιγο ντροπη ρε παιδια...
Η Αττική Οδός σε ανακοίνωσή της επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι τα έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα δημιουργήθηκαν εξαιτίας οχημάτων που ακινητοποιήθηκαν είτε λόγω μηχανικής βλάβης είτε φόβου και έλλειψης εμπειρίας των οδηγών του!
Το ξερωεγω σε συμπαθω Αλεξ
Η βίζιτα έφτασε;
Κι αν ναι αποκλείστηκε εκεί;
σιγα μην φαει και μπομποτα ο νιπλαρος...@Νιπλης;ρε σας εδωσαν κανα νερο κανα σαντουιτς;
Και γιατι το παιρνει την επομενη μερα;Γιατι το κρατος και οι υπηρεσιες τους ειναι για το πουτσο....αμα ηξερε ο δημοσιος υπαλληλος οτι θα χασει τη δουλιτσα του αμα κανει τετοιες απατεωνιες θα τις εκανε;Συμφωνώ απόλυτα.
Επίσης φταίει και η Ελληνική Μαγκιά του κάθε Καρακίτσου, που όταν τον πιάνουν να οδηγεί στη ΛΕΑ και του παίρνουν το δίπλωμα, αντί να αντιληφθεί τι έκανε και να σωπάσει, βάζει λυτούς και δεμένους για να το πάρει πίσω την επόμενη κιόλας μέρα.
του αγιου ουτε το διαβασαμεΤύπε τα ξερω αυτα τοσα χρονια εδω μεσα, μπορει να πουνε το ιδιο πραγμα δυο ανθρωποι και τον εναν να τον κραξουν και με τον αλλον να συμφωνησουν, δεν ειναι κατι καινουργιο, εχει να κανει με το ποσο συμπαθουμε καποιον. Εγω ξερω οτι ειμαι αντιπαθητικος, οπότε η κουβεντα μου για την ΛΕΑ εγινε αντικειμενο κραξιματος. Οταν το ειπε ο αγιος που ειναι συμπαθης, αμεσως συζητηθηκε ως κατι σοβαρο. Δεν εκπλησσομαι πια.
Κανενα κοψιδι, κανενα λουκανικο στο τζακι?Εδώ. Παρεούλα την έχω.
Έχει κοπεί και το ρεύμα και ρομαντζάρουμε με κεριά και τζάκι.
Εγώ προσωπικά σε συμπαθώ πολύ.Τύπε τα ξερω αυτα τοσα χρονια εδω μεσα, μπορει να πουνε το ιδιο πραγμα δυο ανθρωποι και τον εναν να τον κραξουν και με τον αλλον να συμφωνησουν, δεν ειναι κατι καινουργιο, εχει να κανει με το ποσο συμπαθουμε καποιον. Εγω ξερω οτι ειμαι αντιπαθητικος, οπότε η κουβεντα μου για την ΛΕΑ εγινε αντικειμενο κραξιματος. Οταν το ειπε ο αγιος που ειναι συμπαθης, αμεσως συζητηθηκε ως κατι σοβαρο. Δεν εκπλησσομαι πια.
και υπο αλλες συνθηκες αν ηταν σπιτι θα χλευαζε τις φτωχαντζες πινωντας το πνακριβο μπραντυ.ειτε πλουσιος ειτε φτωχος 2 μετρα χιονι θα παρεις στο τελος
πως πανε τα χιονια ατιμασμενε τσοπανη μας;Χέσιμο μόνο πρωί
ο βαρος που ειναι?
καρακιτσος σεκιουριτι?Συμφωνώ απόλυτα.
Επίσης φταίει και η Ελληνική Μαγκιά του κάθε Καρακίτσου, που όταν τον πιάνουν να οδηγεί στη ΛΕΑ και του παίρνουν το δίπλωμα, αντί να αντιληφθεί τι έκανε και να σωπάσει, βάζει λυτούς και δεμένους για να το πάρει πίσω την επόμενη κιόλας μέρα.
Πρόσεχε εκεί στα σκοτάδια μην μπερδέψεις τις τρύπες...Εδώ. Παρεούλα την έχω.
Έχει κοπεί και το ρεύμα και ρομαντζάρουμε με κεριά και τζάκι.
Τι περίμενες;Αναβληθηκε λεει το Παναθηναικος-Ηρακλης στο μπασκετ, φτου γαμωτο και ετοιμαζομουν για καλο πονταρισμα στο λαιβ