baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
εβγαλα τα πεδιλα του σκι να παω για σουβλακια στον ζυγο.ο βαρος που ειναι?
εβγαλα τα πεδιλα του σκι να παω για σουβλακια στον ζυγο.ο βαρος που ειναι?
Και σε αυτό συμφωνώ.Και γιατι το παιρνει την επομενη μερα;Γιατι το κρατος και οι υπηρεσιες τους ειναι για το πουτσο....αμα ηξερε ο δημοσιος υπαλληλος οτι θα χασει τη δουλιτσα του αμα κανει τετοιες απατεωνιες θα τις εκανε;
Ολα ξεκινουν απο το κρατος και την εφαρμογη των νομων....γιαυτο οι ιδιοι Ελληναραδες που στην Ελλαδα ειναι κλανομαγκες στο εξωτερικο ειναι υπακουα μουνακια.
Κανενα κοψιδι, κανενα λουκανικο στο τζακι?
Θα ηταν πολυ ωραια να εφερνα και την αγαπημενη μου μαζι, θα περνουσαμε πολυ ωραια, ελπιζω ομως να ειχατε αρκετες προμηθειες γιατι ειμαστε φαγανοι οπως γνωριζετεΌλο και κάτι παίζει.
Κοπιάστε αν θέλετε. Ξέρετε ότι είστε πάντα ευπρόσδεκτος.
φαγανο 7αρακι ομως οχι οτι κι οτι.Θα ηταν πολυ ωραια να εφερνα και την αγαπημενη μου μαζι, θα περνουσαμε πολυ ωραια, ελπιζω ομως να ειχατε αρκετες προμηθειες γιατι ειμαστε φαγανοι οπως γνωριζετε
Αλλο επικο σουργελο αυτος....Και σε αυτό συμφωνώ.
Η νοοτροπία μας όμως ρέπει πάντα στην κουτοπονηριά.
Θυμάστε τον υπουργό υγείας που επειδή δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για τα φακελάκια, πρότεινε να νομιμοποιηθουν;
Σημειωτέον ότι και ο ίδιος ήτο ιατρός το επάγγελμα.
θες να σου φερω τιποτα;Όλο και κάτι παίζει.
Κοπιάστε αν θέλετε. Ξέρετε ότι είστε πάντα ευπρόσδεκτος.
Ρε θα μας πεις για το λογαριασμό; Ήρθε και ο ατενέζος και κρεμόμαστε από το πληκτρολόγιό σουΘα ηταν πολυ ωραια να εφερνα και την αγαπημενη μου μαζι, θα περνουσαμε πολυ ωραια, ελπιζω ομως να ειχατε αρκετες προμηθειες γιατι ειμαστε φαγανοι οπως γνωριζετε
Οχι, ξεκινησα να λεω και μου την ειπε ο αλλος οτι ειμαι εκτος τοπου και χρονου επειδη εχουμε αλλο θεμα σημερα. Οπότε κι εγω θα το πω αλλη μεραΡε θα μας πεις για το λογαριασμό; Ήρθε και ο ατενέζος και κρεμόμαστε από το πληκτρολόγιό σου
Θα ηταν πολυ ωραια να εφερνα και την αγαπημενη μου μαζι, θα περνουσαμε πολυ ωραια, ελπιζω ομως να ειχατε αρκετες προμηθειες γιατι ειμαστε φαγανοι οπως γνωριζετε
Καλη ειναι η γλυκια μουφαγανο 7αρακι ομως οχι οτι κι οτι.
θα ερθω και εγωΜια βδομάδα την έχουμε παραπάνω από σίγουρη σε προμήθειες.
Γιατί με προσβάλεις έτσι;Οχι, ξεκινησα να λεω και μου την ειπε ο αλλος οτι ειμαι εκτος τοπου και χρονου επειδη εχουμε αλλο θεμα σημερα. Οπότε κι εγω θα το πω αλλη μερα
η κοσιωνη πως θα παει σπιτι?θα στειλει εκχιονιστικο ο μπακογιαννης για συνοδεια?Καλη ειναι η γλυκια μου
θα ερθω και εγω
Εκ του ασφαλούς καλείς όλο τον κόσμο τώρα που είναι όλοι οι δρόμοι κλειστοί....Ελεύθερα.
to foykara ton filo-fidiμολις ειδαμε νιπλη με το προσωπικο του βυτιοφορο για καυσιμα.
ειναι καλα?τσιμπαει κατι?φοραει την ρομπα του?μολις ειδαμε νιπλη με το προσωπικο του βυτιοφορο για καυσιμα.
Σιγα μην στειλει. Ειπαμε μαλακας, αλλα οχι και τοσο.η κοσιωνη πως θα παει σπιτι?θα στειλει εκχιονιστικο ο μπακογιαννης για συνοδεια?