Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
εδω παιζεται η μοιρα της χωρας σε μια συνεντευξη και ολοι οι πυτζαμακηδες για υπνο ρε μαλακα... ημαρτον :confused: :confused: :confused:

γαμησι που θελουν απο Κουλη

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
εδω παιζεται η μοιρα της χωρας σε μια συνεντευξη και ολοι οι πυτζαμακηδες για υπνο ρε μαλακα... ημαρτον :confused: :confused: :confused:

γαμησι που θελουν απο Κουλη
3rIACh9.gif

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
δεν ακουει τιποτα , σου εχει αδυναμία
καταραμενοι κοντοι......
μαλλον θα τον αγνοησω κυριε νιπλη.
καπου ειχα ακουσει οτι το να τσακωνεσαι στο ιντερνετ ειναι σαν παιζεις παραολυμπιακους. ακομα και να νικησεις παραμενεις αναπηρος.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
τυπε δεν εχω ορεξη να σπαμαρουμε το νημα. εσενα που σε γλειφει δεν του λες να το κοψει?
Έλα καπελια ... ψάχνεις κάτι να γλύψεις.... :tooth: :tooth: :tooth:
Μετά τη γλυφοκωλαδα στον Άγιο...
Νικι γουστα.png

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ειχα σαπισει στα γελια οταν διαβασα κριτικη οτι περιμενε να ξαπλωσει με τη ποτανα για να ερθουν στα ισα τους.... :tooth:
Καλά βρε κλαπαρχίδα, κάθεσαι και διαβάζεις κριτικές 10 χρόνων για να μου την πεις; Πόσο μαλάκας μπορείς να φτάσεις ακόμα;
Τόσο ελεύθερο χρόνο έχουν όλοι οι οφθαλμίατροι ή εσύ είσαι ο μόνος άχρηστος του κλάδου χωρίς πελατεία;:tooth:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Έλα καπελια ... ψάχνεις κάτι να γλύψεις.... :tooth: :tooth: :tooth:
Μετά τη γλυφοκωλαδα στον Άγιο...
Νικι γουστα.png
τυπε ποσο ασχημα σε εχω κανει να νιωσεις? :confused: το τι σταυροφορια εχεις κανει με τοσα κακοφτιαγμενα ψευτικα ποστ που ουτε τα πλαισια δεν ειναι σωστα επειδη σε ειπα κοντο, πουτανοπαρακαλετη και σιχαμενο με ξεπερναει. ποσο αργοσχολος εισαι? :headbang: επισης που σκατα εχεις τοσες φωτο με τραβελια και πως εισαι τοσο ανορθογραφος αν τελειωσες δημοτικο:confused:?
νομιζω αυτο συνοψιζει γτ σου εχω γαμησει τα ονειρα οποτε κανω κοπυ πειστ :sunglasses: πλεον σταματησες να με παραθετεις κιολας....
αν σε κανει καποιος ριπορτ δεν θα ειμαι εγω να ξερεις γτ καταλαβαινω οτι εισαι καθυστερημενος:) αλλα εχεις αρχισει να σπαμμαρεις 100 νηματα οποτε θα το κανουν οι αλλοι φανταζομαι.

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Νίκι ελπίζω να όταν μπαίνεις στο νήμα να φοράς πάνα... :confused: :confused: :confused:
Νικι ρηξη πρωκτου.png
τυπε ποσο ασχημα σε εχω κανει να νιωσεις? :confused: το τι σταυροφορια εχεις κανει με τοσα κακοφτιαγμενα ψευτικα ποστ που ουτε τα πλαισια δεν ειναι σωστα επειδη σε ειπα κοντο, πουτανοπαρακαλετη και σιχαμενο με ξεπερναει. ποσο αργοσχολος εισαι? :headbang: επισης που σκατα εχεις τοσες φωτο με τραβελια και πως εισαι τοσο ανορθογραφος αν τελειωσες δημοτικο:confused:?
νομιζω αυτο συνοψιζει γτ σου εχω γαμησει τα ονειρα οποτε κανω κοπυ πειστ :sunglasses: πλεον σταματησες να με παραθετεις κιολας....
αν σε κανει καποιος ριπορτ δεν θα ειμαι εγω να ξερεις γτ καταλαβαινω οτι εισαι καθυστερημενος:) αλλα εχεις αρχισει να σπαμμαρεις 100 νηματα οποτε θα το κανουν οι αλλοι φανταζομαι.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Νικι όπου γράφεις αυτές θα ναι οι υπογραφές σου, η κρυφή ζωή σου .... :confused: :confused: :confused:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Νικι όπου γράφεις αυτές θα ναι οι υπογραφές σου, η κρυφή ζωή σου .... :confused: :confused: :confused:

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
ελα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom