You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 168K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
του γλειφει καθενα διαφορετικο μερος του σωματος τυπεο μητσοτακης λεει οτι εχουμε πλουραλισμό στα μεσα μαζικης ενημερωσης ...
αμα το λεει ο ηγετης , ετσι θα ειναι
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.928
- Πόντοι
- 10.411
εδω παιζεται η μοιρα της χωρας σε μια συνεντευξη και ολοι οι πυτζαμακηδες για υπνο ρε μαλακα... ημαρτον
γαμησι που θελουν απο Κουλη
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
σε ψαχνει ο Τροβατου γλειφει καθενα διαφορετικο μερος του σωματος τυπε
τυπε δεν εχω ορεξη να σπαμαρουμε το νημα. εσενα που σε γλειφει δεν του λες να το κοψει?σε ψαχνει ο Τροβα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.408
- Πόντοι
- 12.756
δεν ακουει τιποτα , σου εχει αδυναμίατυπε δεν εχω ορεξη να σπαμαρουμε το νημα. εσενα που σε γλειφει δεν του λες να το κοψει?
καταραμενοι κοντοι......δεν ακουει τιποτα , σου εχει αδυναμία
μαλλον θα τον αγνοησω κυριε νιπλη.
καπου ειχα ακουσει οτι το να τσακωνεσαι στο ιντερνετ ειναι σαν παιζεις παραολυμπιακους. ακομα και να νικησεις παραμενεις αναπηρος.
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Έλα καπελια ... ψάχνεις κάτι να γλύψεις....τυπε δεν εχω ορεξη να σπαμαρουμε το νημα. εσενα που σε γλειφει δεν του λες να το κοψει?
Μετά τη γλυφοκωλαδα στον Άγιο...
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Καλά βρε κλαπαρχίδα, κάθεσαι και διαβάζεις κριτικές 10 χρόνων για να μου την πεις; Πόσο μαλάκας μπορείς να φτάσεις ακόμα;Ειχα σαπισει στα γελια οταν διαβασα κριτικη οτι περιμενε να ξαπλωσει με τη ποτανα για να ερθουν στα ισα τους....
Τόσο ελεύθερο χρόνο έχουν όλοι οι οφθαλμίατροι ή εσύ είσαι ο μόνος άχρηστος του κλάδου χωρίς πελατεία;
τυπε ποσο ασχημα σε εχω κανει να νιωσεις? το τι σταυροφορια εχεις κανει με τοσα κακοφτιαγμενα ψευτικα ποστ που ουτε τα πλαισια δεν ειναι σωστα επειδη σε ειπα κοντο, πουτανοπαρακαλετη και σιχαμενο με ξεπερναει. ποσο αργοσχολος εισαι? επισης που σκατα εχεις τοσες φωτο με τραβελια και πως εισαι τοσο ανορθογραφος αν τελειωσες δημοτικο?Έλα καπελια ... ψάχνεις κάτι να γλύψεις....
Μετά τη γλυφοκωλαδα στον Άγιο...
νομιζω αυτο συνοψιζει γτ σου εχω γαμησει τα ονειρα οποτε κανω κοπυ πειστ πλεον σταματησες να με παραθετεις κιολας....
αν σε κανει καποιος ριπορτ δεν θα ειμαι εγω να ξερεις γτ καταλαβαινω οτι εισαι καθυστερημενος αλλα εχεις αρχισει να σπαμμαρεις 100 νηματα οποτε θα το κανουν οι αλλοι φανταζομαι.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Tagκαι εγώ χασομέρης και ψευτονταβάς!
την καλημέρα μου!
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Νίκι ελπίζω να όταν μπαίνεις στο νήμα να φοράς πάνα...
τυπε ποσο ασχημα σε εχω κανει να νιωσεις? το τι σταυροφορια εχεις κανει με τοσα κακοφτιαγμενα ψευτικα ποστ που ουτε τα πλαισια δεν ειναι σωστα επειδη σε ειπα κοντο, πουτανοπαρακαλετη και σιχαμενο με ξεπερναει. ποσο αργοσχολος εισαι? επισης που σκατα εχεις τοσες φωτο με τραβελια και πως εισαι τοσο ανορθογραφος αν τελειωσες δημοτικο?Νίκι ελπίζω να όταν μπαίνεις στο νήμα να φοράς πάνα...
νομιζω αυτο συνοψιζει γτ σου εχω γαμησει τα ονειρα οποτε κανω κοπυ πειστ πλεον σταματησες να με παραθετεις κιολας....
αν σε κανει καποιος ριπορτ δεν θα ειμαι εγω να ξερεις γτ καταλαβαινω οτι εισαι καθυστερημενος αλλα εχεις αρχισει να σπαμμαρεις 100 νηματα οποτε θα το κανουν οι αλλοι φανταζομαι.
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Νικι όπου γράφεις αυτές θα ναι οι υπογραφές σου, η κρυφή ζωή σου ....
τυπε ποσο ασχημα σε εχω κανει να νιωσεις? το τι σταυροφορια εχεις κανει με τοσα κακοφτιαγμενα ψευτικα ποστ που ουτε τα πλαισια δεν ειναι σωστα επειδη σε ειπα κοντο, πουτανοπαρακαλετη και σιχαμενο με ξεπερναει. ποσο αργοσχολος εισαι? επισης που σκατα εχεις τοσες φωτο με τραβελια και πως εισαι τοσο ανορθογραφος αν τελειωσες δημοτικο?Νικι όπου γράφεις αυτές θα ναι οι υπογραφές σου, η κρυφή ζωή σου ....
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Να δεις τι σου έχω ετοιμάσει για αύριο Νικι.....
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Νίκι;;;;
ελαΝίκι;;;;
τυπε ποσο ασχημα σε εχω κανει να νιωσεις? το τι σταυροφορια εχεις κανει με τοσα κακοφτιαγμενα ψευτικα ποστ που ουτε τα πλαισια δεν ειναι σωστα επειδη σε ειπα κοντο, πουτανοπαρακαλετη και σιχαμενο με ξεπερναει. ποσο αργοσχολος εισαι? επισης που σκατα εχεις τοσες φωτο με τραβελια και πως εισαι τοσο ανορθογραφος αν τελειωσες δημοτικο?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 210