Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Εγώ βγήκα σύνταξη στα 52 και πήρα εφάπαξ 250,000 ευρώΌλη η Ελλάδα σε δύο ποστ
Εγώ βγήκα σύνταξη στα 52 και πήρα εφάπαξ 250,000 ευρώΌλη η Ελλάδα σε δύο ποστ
Έχεις νύφη για τον Μπόμπο για να συμπεθεριασουμε;Εγώ βγήκα σύνταξη στα 52 και πήρα εφάπαξ 250,000 ευρώ
Έχω γαμπρό αλλά είμαι ανοιχτόμυαλος....Έχεις νύφη για τον Μπόμπο για να συμπεθεριασουμε;
Αυτες τις σαχλαμαρες τις ακουω απο τοτε που γεννηθηκα και τις εχω βαρεθει κυριολεκτικα. Επιχειρηματα αποτυχημενων που δεν εχουν καταφερει τιποτα στη ζωη τους, και λενε μεγαλοστομίες ότι "κι εσεις που εχετε, μην νιωθετε ανετα γιατι αυτοι που κανουν κουμαντο μπορουν να σας εκμηδενισουν". Τσου ρε Λακη.Μιας και βλέπω και της βλακείες που γράφετε στη τελευταία σελίδα, όλοι τον έχετε πιει.. γιατί στον κόσμο κάνουν κουμάντο άλλοι και αυτοί θα αποφασίσουν το τι θα έχετε και τι όχι.
Εντάξι ένα ξεροκόμματο θα σας το πετάνε αλλά μην κάνετε και όνειρα πως θα είστε άνετοι.
τραπεζες και μεγαλες επιχειρησεις δινουν,αλλα μη νομιζεις πολλα καλα οι τραπεζικοι παιζει να παιρνουν εφαπαξ αντιστοιχα δημοσιου.Όλη η Ελλάδα σε δύο ποστ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιος παίρνει εφάπαξ στον ιδιωτικό τομέα
Ο Κυριάκος είναι όμως μεγσλοβιομηχανος οπότε μπορεί να μιλάει για τέτοια !!!Αυτες τις σαχλαμαρες τις ακουω απο τοτε που γεννηθηκα και τις εχω βαρεθει κυριολεκτικα. Επιχειρηματα αποτυχημενων που δεν εχουν καταφερει τιποτα στη ζωη τους, και λενε μεγαλοστομίες ότι "κι εσεις που εχετε, μην νιωθετε ανετα γιατι αυτοι που κανουν κουμαντο μπορουν να σας εκμηδενισουν". Τσου ρε Λακη.
Δεν.ηξερα ότι οι τραπεζικοί έπαιρναν εφάπαξτραπεζες και μεγαλες επιχειρησεις δινουν,αλλα μη νομιζεις πολλα καλα οι τραπεζικοι παιζει να παιρνουν εφαπαξ αντιστοιχα δημοσιου.
στην ουσια στον ιδιωτικο τομεα παιρνεις χρηματα σαν αποζημιωση νομιζω οταν καταθετης παραιτηση για συνταξιοδοτηση.
ο αλεκος θα τα ξερει καλυτερα.
Εδώ είπε .....σε λίγο φαντάζομαι θα με ρωτήσετε κ για τα ραπίντ τεστ για την τιμή τους ΧΑ ΧΑ ο ίδιος θέτει τις ερωτησειςΑρχισε τα ψεμματα απο τη πρωτη ερωτηση ο πουστης!!!
Δεν εχουμε διασωληνωσεις απο Ομικρον και σημερα πεθανε ο πρωτος διασωληνωμενος με Ομικρον και η Γκαγκα ειχε δηλωσει οτι δεν ελεγχουν ολους τους διασωληνωμενους αν εχουν Ομικρον!!!
Εχει πεσει συννενοηση απο πριν....ολες αυτες οι συνεντευξεις ειναι στημενες του κερατα.Εδώ είπε .....σε λίγο φαντάζομαι θα με ρωτήσετε κ για τα ραπίντ τεστ για την τιμή τους ΧΑ ΧΑ ο ίδιος θέτει τις ερωτησεις
Αφού συμφώνησε και ο γιατρουδάκος με τον Άλεξ έδεσε το γλυκό.Ο Κυριάκος είναι όμως μεγσλοβιομηχανος οπότε μπορεί να μιλάει για τέτοια !!!
Θα τον παίξεις με Μητσοτάκη;Αφού συμφώνησε και ο γιατρουδάκος με τον Άλεξ έδεσε το γλυκό.
Εχω «δουλειά» τώρα
Αυριο πάλι στο γνωστό νήμα
O κόμπος της γραβάτας του Κούλη είναι άκυρηΘα τον παίξεις με Μητσοτάκη;
Δεν βλεπεις Κουλη ρε αρκιντι;Bλεπω αυτο,καλο
Pressure Point (1962) - IMDb
Στο πσ το βλεπω,η τηλεοραση δεν ειπα τι παιζει(ειναι κλειστη)Δεν βλεπεις Κουλη ρε αρκιντι;
Δε βλέπεις Αντ1;Bλεπω αυτο,καλο
Pressure Point (1962) - IMDb
Πινω 6ο καφεδακι τωραΔε βλέπεις Αντ1;
Και χωρίς βλέπω...