The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.269
- Πόντοι
- 25.467
Παίρνει και 2 χιλιαρικα συνταξη, ποιο ρισκο?
Αυτός παίρνει.
Εσείς θα πάρετε έτσι όπως τα πάνε με τα ταμεία;
Παίρνει και 2 χιλιαρικα συνταξη, ποιο ρισκο?
Το μέλλον είναι αβέβαιο...Παίρνει και 2 χιλιαρικα συνταξη, ποιο ρισκο?
Να τα κανεις τι ρε τυπε;Με Κουλακα Πρωθυπουργο ολο και καποια φυσικη καταστροφη θα στα διαλυσει....εχω 3 και ψαχνωμαι για 4ο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
παιδια εχει?
Για ολους ειναι αβεβαιο, αν το παρουμε ετσι. Τι να πουν και οσοι παιρνουν επτα κατοσταρικα?Το μέλλον είναι αβέβαιο...
300 χιλιάρικα ο δημ υπάλληλος;;; Ο δικαστής;; μάλισταΠαίρνει και 2 χιλιαρικα συνταξη, ποιο ρισκο?
Μητσοτάκη γαμιέσαι....Για ολους ειναι αβεβαιο, αν το παρουμε ετσι. Τι να πουν και οσοι παιρνουν επτα κατοσταρικα?
ω να σου γαμησω αυριο το πρωι τα ασφαλιζω.Να τα κανεις τι ρε τυπε;Με Κουλακα Πρωθυπουργο ολο και καποια φυσικη καταστροφη θα στα διαλυσει....
Εδώ σε και σε ψάχνω στο νήμα με το ατύχημα στη βούλαΤο μέλλον είναι αβέβαιο...
Και τι να κανω...Αυτός παίρνει.
Εσείς θα πάρετε έτσι όπως τα πάνε με τα ταμεία;
Το περιεργο ειναι οτι ολοι φοβουνται τις πλημμυρες, τις φωτιες, τους σεισμους, αλλά δεν παει κανενας να κανει μια ασφαλεια για το σπιτι του ωστε αν τυχει κατι να αποζημιωθειΝα τα κανεις τι ρε τυπε;Με Κουλακα Πρωθυπουργο ολο και καποια φυσικη καταστροφη θα στα διαλυσει....
Δε μπορώ με έχει κουράσει το φόρουμ, παντού τσακώνεστε.....εδώ είναι ήσυχα....Εδώ σε και σε ψάχνω στο νήμα με το ατύχημα στη βούλα
Αυριο το πρωι;Ο αλλος δινει σημερα συνεντευξη....ω να σου γαμησω αυριο το πρωι τα ασφαλιζω.
Ενταξει ειναι ο κλασσικος Ελληναρας που πιστευει οτι σε αυτον δεν προκειται ποτε να συμβει κατι κακο....Και τι να κανω...
Να αγχωθω και γι αυτο?
Εχω και ιδιωτικη ασφαλιση με συνταξιοδοτικο προγραμμα εξαλλου.
Αν χρεωκοπησει η ασφαλιστικη, χρεωκοπησουν και τα ταμεία, φαγωθούν και τα ετοιμα, ε τι να γινει τοτε, χαλαλι, ας ψοφησω σε κανενα χαρτοκουτο
Το περιεργο ειναι οτι ολοι φοβουνται τις πλημμυρες, τις φωτιες, τους σεισμους, αλλά δεν παει κανενας να κανει μια ασφαλεια για το σπιτι του ωστε αν τυχει κατι να αποζημιωθει
150 χιλιαρικα ρε τύπε ηταν μονο το εφαπαξ300 χιλιάρικα ο δημ υπάλληλος;;; Ο δικαστής;; μάλιστα
Ποσά κάτω από το τραπέζι για λαδώματα
Δεν νομιζω, απλως δεν ειναι στην νοοτροπια του Ελληνα να ασφαλιζει το σπιτι του.Ενταξει ειναι ο κλασσικος Ελληναρας που πιστευει οτι σε αυτον δεν προκειται ποτε να συμβει κατι κακο....
Ανησύχησα όταν πήρε το μάτι μου τα περί το ατύχημα..Δε μπορώ με έχει κουράσει το φόρουμ, παντού τσακώνεστε.....εδώ είναι ήσυχα....
Δε χωράω εγώ σε φεράρι...Ανησύχησα όταν πήρε το μάτι μου τα περί το ατύχημα..
Είπαμε να φύγεις από τη Φεράρι των εμβολίων, όχι από τροχαίο με Φεράρι
Eδω τοσα εχουν απλοι υπαλληλοι σε δεκο,που επαιρναν 2-3k το μηνα και ενα εφαπαξ 80-100.Με υποτυπωδεις "σπουδες"150 χιλιαρικα ρε τύπε ηταν μονο το εφαπαξ
Απο εκει και περα με 40 χρονια υπηρεσιας, ειναι κατι το φοβερο να εβαζε στην ακρη 4-5 χιλιαρικα το χρονο, δηλαδη καπου εναμισι μισθο?
Δεν νομιζω, απλως δεν ειναι στην νοοτροπια του Ελληνα να ασφαλιζει το σπιτι του.
Ετσι.Eδω τοσα εχουν απλοι υπαλληλοι σε δεκο,που επαιρναν 2-3k το μηνα και ενα εφαπαξ 80-100.Με υποτυπωδεις "σπουδες"
τα εφαπαξ του δημοσιου γιατι ειναι 4πλασια απο του ιδιωτικου,οσοι παρουν στον ιδιωτικο βεβαια.Eδω τοσα εχουν απλοι υπαλληλοι σε δεκο,που επαιρναν 2-3k το μηνα και ενα εφαπαξ 80-100.Με υποτυπωδεις "σπουδες"
Όλη η Ελλάδα σε δύο ποστEδω τοσα εχουν απλοι υπαλληλοι σε δεκο,που επαιρναν 2-3k το μηνα και ενα εφαπαξ 80-100.Με υποτυπωδεις "σπουδες"
Ποιος παίρνει εφάπαξ στον ιδιωτικό τομέατα εφαπαξ του δημοσιου γιατι ειναι 4πλασια απο του ιδιωτικου,οσοι παρουν στον ιδιωτικο βεβαια.