alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ποτέ δεν ειχα κολλημα με τα αυτοκινητα, μια χαρα την κανω με αυτο τη δουλεια μου και το εχω συνηθισειπρεπει να αναναιωθεις,παλιο.
Ποτέ δεν ειχα κολλημα με τα αυτοκινητα, μια χαρα την κανω με αυτο τη δουλεια μου και το εχω συνηθισειπρεπει να αναναιωθεις,παλιο.
για σκεψουν να βαλει τις γκομενες του σε αυτο,θα ακουμπαει η εξατμισει στην ασφαλτο.Σέατ 124 Φιούνεραλ
Ρε αλαικσανδρε και που θα τα φας τόσα λεφτα που βγάζεις;Ποτέ δεν ειχα κολλημα με τα αυτοκινητα, μια χαρα την κανω με αυτο τη δουλεια μου και το εχω συνηθισει
να παρεις ηλεκτρικο ειναι η γραμμη του κομματος.Ποτέ δεν ειχα κολλημα με τα αυτοκινητα, μια χαρα την κανω με αυτο τη δουλεια μου και το εχω συνηθισει
Σιγα μην ειχε τετοια αμαξαρα ο Αλεξ.....αυτο ειναι για πολυ ψαγμενους.
ο Αθηναιος εχει καλύτερο σαξοπρεπει να αναναιωθεις,παλιο.
Δεν ξερω γιατι, αλλά παντοτε θεωρουσα τα ακριβα αυτοκινητα πεταμενα λεφτα.Ρε αλαικσανδρε και που θα τα φας τόσα λεφτα που βγάζεις;
Εσύ πότε θα πάρεις ηλεκτρικό;να παρεις ηλεκτρικο ειναι η γραμμη του κομματος.
Το μονο που δεν θα πάρω ποτέ.να παρεις ηλεκτρικο ειναι η γραμμη του κομματος.
Nαι οκ, τα φράγκα που τα χαλάς;Δεν ξερω γιατι, αλλά παντοτε θεωρουσα τα ακριβα αυτοκινητα πεταμενα λεφτα.
με εχει εκνευρισει κουλης ουτε ηλεκτρικο θα παρω ουτε εμβολιο θα κανω.Εσύ πότε θα πάρεις ηλεκτρικό;
ειδες που ειναι ακριβη η δεη.Το μονο που δεν θα πάρω ποτέ.
Του τα τρωνε οι χοντρες τυπε...ξερεις ποσα λεφτα χαλαει σε τονους κρεατος καθε μηνα;Nαι οκ, τα φράγκα που τα χαλάς;
Μαζί σου θα τα πάρεις;
καλα πλακα κανεις ποια φραγκα δικηγόρος ειναιNαι οκ, τα φράγκα που τα χαλάς;
Μαζί σου θα τα πάρεις;
εσυ που τα χαλας τα λεφτα?καλα πλακα κανεις ποια φραγκα δικηγόρος ειναι
Φροντιζω να ζω ανετα και να κανω και τις "χορηγιες" μου κατα καιρους.Nαι οκ, τα φράγκα που τα χαλάς;
Μαζί σου θα τα πάρεις;
Τυπε το προγραμμα ειναι 18+...ενας ξεπουλημενος κωλογλυφτης δημοσιογραφος θα κανει στημενες ερωτησεις σε εναν αυτιστικο ακοινωνητο μαλακα.Τι ξεφτιλικια είναι αυτό για το Μητσοτάκη
Δώδεκα πάρα τέταρτο κοτζαμ πρωθυπουργός;;
Παίζει να είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός παγκοσμίως που δίνει συνέντευξη κ δεν την παίζει η tv στην prime zone
Θα είναι απέναντι με την εκπομπή της Ανίτας πανιά στις δωδεκα
μοιρασμένα το 40% στης γυναίκεςεσυ που τα χαλας τα λεφτα?