Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Σκάσε μωρή λούγκρα μιλάμε σοβαρά τώρα.κυριε νιπλη μηπως να διοργανωθει ενας ερανος για χαρη σας και άλλων απελπισμένων μεγιστάνων?
Σκάσε μωρή λούγκρα μιλάμε σοβαρά τώρα.κυριε νιπλη μηπως να διοργανωθει ενας ερανος για χαρη σας και άλλων απελπισμένων μεγιστάνων?
Ακου προσεκτικαΤι δεν εχω ι δεα ρε παπάρα?
Σου λεω οτι εχω 180 τετραγωνικα σπιτι και ηρθε λογαριασμος 544 ευρω.
Εσενα σου ηρθε 10 χιλιαρικα. Και ρωταω πως εγινε αυτο. Τι απαντηση ειναι το "δεν εχω ιδεα"? Και σε ρωταω,μ πού σκατα μενεις τελος παντων και πώς γινεται αυτο. Τι στον πούτσο δεν καταλαβες και μου λες οτι "δεν εχω ιδεα"? Πες μου μενω σε 2.000 τετραγωνικα. Πες μου καιω ρευμα για το τζακουζι ολη τη μερα, πες μου κατι. Τι "δεν εχω ιδεα"?
Δεν ειναι μεζονετα, διαμερισμα ειναιβγαλαμε λαβρακι παλι σημερα αλεκος μενει σε μεζονετα 180 τετραγωνικων και εχει και εξοχικη κατοικια στη πευκη καμια 120αρα τα κοβω να ειναι.
για ριχτε ολοι τετραγωνικα εχουμε και ψηφοφορια λιαν συντομως του λεφτα του σαη.
βουλωνε βλακα μπαρμπα κατα φαντασιαν πλουσιεΣκάσε μωρή λούγκρα μιλάμε σοβαρά τώρα.
ποσο ΑΝΩΜΑΛΟΣ εισαι ρε μαλακα,ΠΟΣΟΑκου προσεκτικα
εχω λογαριασμους πανω απο 5 ετη αρχειοθετημένους , ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ειναι στο ευρος που σου εδωσα , αναλογα καλοκαιρι κλιματιστικα κτλ
ΑΡΑ , ΑΡΑ ΛΕΩ η καταναλωση που κανω ειναι σταθερη , ας πουμε οτι υπαρχει καποια μεταβολη με μικρες τιμες που αλλαξαν στην Κιλοβατωρα
ΑΡΑ , ΟΤΙ ΕΚΑΙΓΑ ΚΑΙΩ , ΠΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ , διαρροες δεν εχω , ισα ισα εχω αλλαξει και καποια με καινουργιας τεχνολογιας καλυτερης αποδοσης
Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΡΧΕΤΕ ΟΣΟ ΕΡΧΟΤΑΝ , οι ρυθμιζομενες χρεωσεις αλλαζουν το συνολο , ΟΧΙ ΤΑ 3,06 της ΕΡΤ !!!
Σε τι σπιτι μενεις για να εδινες 2.700 ευρω λογαριασμους ρευματος δεν θα κανεις τον κοπο να μας το πεις ομωςΑκου προσεκτικα
εχω λογαριασμους πανω απο 5 ετη αρχειοθετημένους , ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ειναι στο ευρος που σου εδωσα , αναλογα καλοκαιρι κλιματιστικα κτλ
ΑΡΑ , ΑΡΑ ΛΕΩ η καταναλωση που κανω ειναι σταθερη , ας πουμε οτι υπαρχει καποια μεταβολη με μικρες τιμες που αλλαξαν στην Κιλοβατωρα
ΑΡΑ , ΟΤΙ ΕΚΑΙΓΑ ΚΑΙΩ , ΠΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ , διαρροες δεν εχω , ισα ισα εχω αλλαξει και καποια με καινουργιας τεχνολογιας καλυτερης αποδοσης
Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΡΧΕΤΕ ΟΣΟ ΕΡΧΟΤΑΝ , οι ρυθμιζομενες χρεωσεις αλλαζουν το συνολο , ΟΧΙ ΤΑ 3,06 της ΕΡΤ !!!
δυσκολο εκτος και αν ειναι μεγεθους μαρινακη.Παιζει και να χε το δικο του
Μλκ με έχει νευριάσει τόσο ο άλεξ που ούτε με την κουδουνίστρα τη Νικι δε θέλω να ασχοληθω.ποσο ΑΝΩΜΑΛΟΣ εισαι ρε μαλακα,ΠΟΣΟ
Μην γραφεις τιποτα,βρηκες την ατακα που εξαγριωνει τον Αλεξ(του στυλ σαχλαμαρες,παμε παρακατω).Δεν εχεις ιδεα.ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣΑκου προσεκτικα
Εσεις να δειτε ποσο με νευριαζετε ωρες ωρεςΜλκ με έχει νευριάσει τόσο ο άλεξ που ούτε με την κουδουνίστρα τη Νικι δε θέλω να ασχοληθω.
Ειναι,ειναιδυσκολο εκτος και αν ειναι μεγεθους μαρινακη.
ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΧΥΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ και να μου αυξησε τον λογαριασμο η ΔΕΗ ?????????Σε τι σπιτι μενεις για να εδινες 2.700 ευρω λογαριασμους ρευματος δεν θα κανεις τον κοπο να μας το πεις ομως
μιλαμε για τυπο εκτος τοπου και χρονου...ευτυχως που δεν τον ξερω θα του εσπαγα τα δαχτυλα να κανει καιρο να γραψει ο μαλακας..Μλκ με έχει νευριάσει τόσο ο άλεξ που ούτε με την κουδουνίστρα τη Νικι δε θέλω να ασχοληθω.
Ρε άλεξ δεν τα λέμε χωρίς λόγω, ότι μπορούμε και πληρώνουμε δε σημαίνει πως πρέπει να γίνουμε συνέταιροι με τη ΔΕΗ!Εσεις να δειτε ποσο με νευριαζετε ωρες ωρες
να προσεχει μην του σκασει και λερωσει το βρακακι του.Ειναι,ειναι
τυπε εσυ για κουδουνιστρες εχεις αυτοΜλκ με έχει νευριάσει τόσο ο άλεξ που ούτε με την κουδουνίστρα τη Ν ικι δε θέλω να ασχοληθω.
και οχι μονο αυτο , μου λεει κιολας σιγα θα τα ξεχασεις σε λιγο καιροΡε άλεξ δεν τα λέμε χωρίς λόγω, ότι μπορούμε και πληρώνουμε δε σημαίνει πως πρέπει να γίνουμε συνέταιροι με τη ΔΕΗ!