Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
ρε χοντρολαγνε, κωλογερε, κομματοσκυλο τι θα γινει με την παρτη σου?Τι θυμασαι ρε φιλε.
Ναι, ο μαστερ ηταν. Ο οποιος πριν την συναντησει με ειχε ρωτησει, "ρε μαλακα ειναι καλή ή θα φαω ήττα" και του λεω "καλη ειναι, πηγαινε".
Και οταν λεει πλησιαζε με το αυτοκινητο, την βλεπει να ερχεται προς το μερος του, βαζει δευτερα και το σανιδωνει περνωντας μπροστα της αφηνοντας την παγωτο.
Και μετα με εβριζε καμια εβδομαδα
Είναι αλήθεια πως έχουν χωρίσει αλλά είναι μαζί για τα events?- Η γυναικα σας, ειναι ενα στηριγμα σε όλο αυτο που περνάτε ? για τις δυσκολες στιγμες ? ηταν εκει να σας στηρίξει ?
Δεν θυμασαι καλα, παρεξηγηθηκα επειδη με ειπες τενεκέαλεξανδρε επειδη χθες σε ειπα λογικο και παρεξηγηθηκες θα ειμαι εξτρα προσβλητικος σμρ
Ααααα οκ, δεν εχω αποψηντισσα
Τυπε τον Φιονα τον τρένο τον ξέρεις;ανοιξατε χοντρολαγνικη συζητηση ρε? και μετα σας πειραζουν οι τραβελοπουτσες?
παρτε εδω απο συλλογη τροβαδουρου να συνελθετε
και για αυτο αλλα μετα ειπες και καλα σε ποστ οτι προσθεσε το λογικοςΔεν θυμασαι καλα, παρεξηγηθηκα επειδη με ειπες τενεκέ
Ενταξει, δεν καταφερα να την συναντησω τελικα, αλλά δεν πειραζει, εκεινη την περιοδο υπηρχε πληθωρα υποψηφιωνΟ μύχιος πόθος σας. Η Αλίντισσα.
δεν εχω ιδεα τυπε μου. περιμενε μολις γυρισει ο τρομπας απο υπνο να σου πει ινφο.Τυπε τον Φιονα τον τρένο τον ξέρεις;
ανεβαζε φωτος καθε 2 ωρεςΤην είχατε δει;
Ε ναι ρε τύπε ηταν γελοιο, να ξεκινας με το "τενεκε" και επειδη σου φανηκε βαρυ να προσθετεις στην επεξεργασια "εσυ που εισαι λογικος"και για αυτο αλλα μετα ειπες και καλα σε ποστ οτι προσθεσε το λογικος
Τι θυμασαι ρε φιλε.
Ναι, ο μαστερ ηταν. Ο οποιος πριν την συναντησει με ειχε ρωτησει, "ρε μαλακα ειναι καλή ή θα φαω ήττα" και του λεω "καλη ειναι, πηγαινε".
Και οταν λεει πλησιαζε με το αυτοκινητο, την βλεπει να ερχεται προς το μερος του, βαζει δευτερα και το σανιδωνει περνωντας μπροστα της αφηνοντας την παγωτο.
Και μετα με εβριζε καμια εβδομαδα
Βλακειες. Του φανηκε λεει υπερβολικα βαμμενη και τρομαξε. Ε και σε μενα ετσι ηρθε και της ειπα να ξεβαφτει, απο κατω δεν ηταν και ασχημο αυτο που αποκαλυφθηκεΕδώ που τα λέμε Μεγαλειότατε... Δυό δίκια τα είχε ο άνθρωπος.
Είναι αλήθεια πως έχουν χωρίσει αλλά είναι μαζί για τα events?
ξεκαθαρισα τυπε μου οτι επειδη μου εισαι συμπαθης δεν θελω καποιος να νομιζει οτι η αποψη μου για σενα ειναι καθαρα αρνητικη. το οτι εισαι πολιτισμενος συνομιλητης το καταλογιζω στα συν σου.Ε ναι ρε τύπε ηταν γελοιο, να ξεκινας με το "τενεκε" και επειδη σου φανηκε βαρυ να προσθετεις στην επεξεργασιας "εσυ που εισαι λογικος"
...αλλά το τενεκες, τενεκές.ξεκαθαρισα τυπε μου οτι επειδη μου εισαι συμπαθης δεν θελω καποιος να νομιζει οτι η αποψη μου για σενα ειναι καθαρα αρνητικη. το οτι εισαι πολιτισμενος συνομιλητης το καταλογιζω στα συν σου.
Βλακειες. Του φανηκε λεει υπερβολικα βαμμενη και τρομαξε. Ε και σε μενα ετσι ηρθε και της ειπα να ξεβαφτει, απο κατω δεν ηταν και ασχημο αυτο που αποκαλυφθηκε
Χάσατε. Δεν ηταν κακη (γενικως)Επειδή δεν διαθέτω την ίδια υπομονή με εσάς, παραδέχομαι πως πλήρωσα άρον άρον τον λογαριασμό, και την παράτησα στην φάση που ήταν ακόμα λατέρνα.
ανεβαζε φωτος καθε 2 ωρες
κορμαρα βυζαρες αλλα στομα βοθρος ξενερα