ξεχασες τραβελοπουτσες απο προσωπικη συλλογη τρομπαδουρουπεριοδικο ποικίλης υλης καταντησαμε εδω μεσα
-χοντρες, μπαζα
-επιστημονες
-φουντα αλβανικη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 168K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.435
- Πόντοι
- 12.756
εχεις δικιοξεχασες τραβελοπουτσες απο προσωπικη συλλογη τρομπαδουρου
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Ακου τυπε εγω ειμαι υπερ της επιστημης....και η επιστημη ειναι τα εμβολια και οι μελετες που γινονται οχι η καθε ψεκασμενη πορνη της δημοσιοτητας που ψοφαει να βγαινει καθε μερα στη τηλεοραση.
η αληθεια ειναι οτι το παρουσιαστικο του ειναι καπως στερεοτυπο για επιστημονα αλλα ταυτοχρονα βγαζει μια καλοσυνη.
ποιον θεωρεις πιο λελογισμενο απο τους διαφορους γιατρους-πανελιστες? γακη συμπαθεις?
Και αυτο ισχυει για ολους...τις Παγωνηδες,τους Βασιλακοπουλους,τους Κουβελες κτλ....
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
και συνεντευξεις του πρωθυπουργουπεριοδικο ποικίλης υλης καταντησαμε εδω μεσα
-χοντρες, μπαζα
-επιστημονες
-φουντα αλβανικη
σεβαστη η αποψη σου.Ακου τυπε εγω ειμαι υπερ της επιστημης....και η επιστημη ειναι τα εμβολια και οι μελετες που γινονται οχι η καθε ψεκασμενη πορνη της δημοσιοτητας που ψοφαει να βγαινει καθε μερα στη τηλεοραση.
Και αυτο ισχυει για ολους...τις Παγωνηδες,τους Βασιλακοπουλους,τους Κουβελες κτλ....
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Τυποι ποιοι θα κατσουνε εδω μεσα να μπει να τους απαξιωσει ο Ψιψινελ;
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.435
- Πόντοι
- 12.756
εγω θα ειμαι απωνΤυποι ποιοι θα κατσουνε εδω μεσα να μπει να τους απαξιωσει ο Ψιψινελ;
αλεξ σαν νεος ανθρωπος ψαχνω δεξιο κομμα που να γυρισει τον κοσμο πισω απο τη δυστοπια. απελαση λαθροεπενδυτων, περισσοτεροι μπατσοι για προστασια του κοσμακη μεχρι να απελαθουν λαθρο, ενισχυση ΕΣΥ, κοψιμο μαχαιρι πρασινων μπουρδων αναπτυξης και γενικα να γινουμε ανεξαρτητη χωρα παλι ιδανικα με βιομηχανια. το πιο κοντα σε αυτα ειναι ηλιας. τι λες να κανω?και συνεντευξεις του πρωθυπουργου
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.936
- Πόντοι
- 10.411
Σε λίγο και οι ανταλλαγές συνταγών μαγειρικήςπεριοδικο ποικίλης υλης καταντησαμε εδω μεσα
-χοντρες, μπαζα
-επιστημονες
-φουντα αλβανικη
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.435
- Πόντοι
- 12.756
Μια λεπτομερια τυπε , ο Ηλιας ειναι φυλακηαλεξ σαν νεος ανθρωπος ψαχνω δεξιο κομμα που να γυρισει τον κοσμο πισω απο τη δυστοπια. απελαση λαθροεπενδυτων, περισσοτεροι μπατσοι για προστασια του κοσμακη μεχρι να απελαθουν λαθρο, ενισχυση ΕΣΥ, κοψιμο μαχαιρι πρασινων μπουρδων αναπτυξης και γενικα να γινουμε ανεξαρτητη χωρα παλι ιδανικα με βιομηχανια. το πιο κοντα σε αυτα ειναι ηλιας. τι λες να κανω?
τα σιδερα της τιμης εννοειςΜια λεπτομερια τυπε , ο Ηλιας ειναι φυλακη
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
μανιμαλ σελεμπρες και αυγοντολορεθΤυποι ποιοι θα κατσουνε εδω μεσα να μπει να τους απαξιωσει ο Ψιψινελ;
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.435
- Πόντοι
- 12.756
Χρυσαυγιτης μας βγηκες ?τα σιδερα της τιμης εννοεις
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.102
- Πόντοι
- 6.056
Oυτε εσυ θυμασαι καλαΔεν θυμασαι καλα, παρεξηγηθηκα επειδη με ειπες Nτενεκέ
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.459
- Πόντοι
- 25.467
Σε λίγο και οι ανταλλαγές συνταγών μαγειρικής
Πάλι καλά που το θίξατε.
Πάω να βάλω τα κουκιά στο μούσκιο. Παρ ολίγον να το ξεχάσω.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.435
- Πόντοι
- 12.756
Oυτε εσυ θυμασαι καλα
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Μπα εκκολαπτομενο τρολακι.....Χρυσαυγιτης μας βγηκες ?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Να επισκεφθεις εναν ψυχολογοαλεξ σαν νεος ανθρωπος ψαχνω δεξιο κομμα που να γυρισει τον κοσμο πισω απο τη δυστοπια. απελαση λαθροεπενδυτων, περισσοτεροι μπατσοι για προστασια του κοσμακη μεχρι να απελαθουν λαθρο, ενισχυση ΕΣΥ, κοψιμο μαχαιρι πρασινων μπουρδων αναπτυξης και γενικα να γινουμε ανεξαρτητη χωρα παλι ιδανικα με βιομηχανια. το πιο κοντα σε αυτα ειναι ηλιας. τι λες να κανω?
τυπε ειπα ψαχνω πραγματικο δεξιο κομμα που δεν προωθει την πουστοποιηση των παιδιων μου και τα ασπρομαυρα ζευγαρια και θα μας αλλαξει σε βαθος χρονου απο χωρα καφετζηδων σε μια σοβαρη δυναμη οπως αρμοζει στη γεωγραφικη μας θεση. εχεις να προτεινεις?Χρυσαυγιτης μας βγηκες ?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.435
- Πόντοι
- 12.756
τελειωσε ο μπαφος ?μανιμαλ σελεμπρες και αυγοντολορεθ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Dpg7000 ειναι ο ανθρωπος σουτυπε ειπα ψαχνω πραγματικο δεξιο κομμα που δεν προωθει την πουστοποιηση των παιδιων μου και τα ασπρομαυρα ζευγαρια και θα μας αλλαξει σε βαθος χρονου απο χωρα καφετζηδων σε μια σοβαρη δυναμη οπως αρμοζει στη γεωγραφικη μας θεση. εχεις να προτεινεις?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 210