Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
η αληθεια ειναι οτι το παρουσιαστικο του ειναι καπως στερεοτυπο για επιστημονα αλλα ταυτοχρονα βγαζει μια καλοσυνη.
ποιον θεωρεις πιο λελογισμενο απο τους διαφορους γιατρους-πανελιστες? γακη συμπαθεις?
Ακου τυπε εγω ειμαι υπερ της επιστημης....και η επιστημη ειναι τα εμβολια και οι μελετες που γινονται οχι η καθε ψεκασμενη πορνη της δημοσιοτητας που ψοφαει να βγαινει καθε μερα στη τηλεοραση.

Και αυτο ισχυει για ολους...τις Παγωνηδες,τους Βασιλακοπουλους,τους Κουβελες κτλ....

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Ακου τυπε εγω ειμαι υπερ της επιστημης....και η επιστημη ειναι τα εμβολια και οι μελετες που γινονται οχι η καθε ψεκασμενη πορνη της δημοσιοτητας που ψοφαει να βγαινει καθε μερα στη τηλεοραση.

Και αυτο ισχυει για ολους...τις Παγωνηδες,τους Βασιλακοπουλους,τους Κουβελες κτλ....
σεβαστη η αποψη σου.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Τυποι ποιοι θα κατσουνε εδω μεσα να μπει να τους απαξιωσει ο Ψιψινελ; :confused: :confused: :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reznov

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
και συνεντευξεις του πρωθυπουργου
αλεξ σαν νεος ανθρωπος ψαχνω δεξιο κομμα που να γυρισει τον κοσμο πισω απο τη δυστοπια. απελαση λαθροεπενδυτων, περισσοτεροι μπατσοι για προστασια του κοσμακη μεχρι να απελαθουν λαθρο, ενισχυση ΕΣΥ, κοψιμο μαχαιρι πρασινων μπουρδων αναπτυξης και γενικα να γινουμε ανεξαρτητη χωρα παλι ιδανικα με βιομηχανια. το πιο κοντα σε αυτα ειναι ηλιας. τι λες να κανω?

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.936
Πόντοι
10.411

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.435
Πόντοι
12.756
αλεξ σαν νεος ανθρωπος ψαχνω δεξιο κομμα που να γυρισει τον κοσμο πισω απο τη δυστοπια. απελαση λαθροεπενδυτων, περισσοτεροι μπατσοι για προστασια του κοσμακη μεχρι να απελαθουν λαθρο, ενισχυση ΕΣΥ, κοψιμο μαχαιρι πρασινων μπουρδων αναπτυξης και γενικα να γινουμε ανεξαρτητη χωρα παλι ιδανικα με βιομηχανια. το πιο κοντα σε αυτα ειναι ηλιας. τι λες να κανω?
Μια λεπτομερια τυπε , ο Ηλιας ειναι φυλακη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Να επισκεφθεις εναν ψυχολογο

nikg

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
86
Χρυσαυγιτης μας βγηκες ?
τυπε ειπα ψαχνω πραγματικο δεξιο κομμα που δεν προωθει την πουστοποιηση των παιδιων μου και τα ασπρομαυρα ζευγαρια και θα μας αλλαξει σε βαθος χρονου απο χωρα καφετζηδων σε μια σοβαρη δυναμη οπως αρμοζει στη γεωγραφικη μας θεση. εχεις να προτεινεις?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.435
Πόντοι
12.756
μανιμαλ σελεμπρες και αυγοντολορεθ
τελειωσε ο μπαφος ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τυπε ειπα ψαχνω πραγματικο δεξιο κομμα που δεν προωθει την πουστοποιηση των παιδιων μου και τα ασπρομαυρα ζευγαρια και θα μας αλλαξει σε βαθος χρονου απο χωρα καφετζηδων σε μια σοβαρη δυναμη οπως αρμοζει στη γεωγραφικη μας θεση. εχεις να προτεινεις?
Dpg7000 ειναι ο ανθρωπος σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom