ave.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2020
- Like
- 2.837
- Πόντοι
- 456
Σιγα μην τον ξαναραψουνκαι με ενα νεφρο ζεις....
Σιγα μην τον ξαναραψουνκαι με ενα νεφρο ζεις....
Αυτην θελωΒρισκεις παρομοιες εδω, γιατι να τρεχεις λατινικη αμερικη η να την φερνεις?
Μπορεις να παιξεις με πιο δυνατες στην Ουκρανια κλπ που ειναι και πιο προσιτο να ερθουν η να πας και ειναι και ασφαλες
Στο θρεντ του Αρχηγου kman θα βρεις πληροφοριες
Κολομβια και γενικα λατινικη αμερικη εχει παει μονη της μερικες φορες μια βαρεμενη γκομενα ελβετιδα που ειχα..Αυτην θελω
Πίσω όψη έχουμε;Αυτην θελω
Τι να της πω ρε τύπε μου? Στησου στην καμερα με τον κωλο για να εχουν αποψη οι φιλοι μου? Δυσκολα πραγματα ζητας.Πίσω όψη έχουμε;
Ναι. Γουρούνι στο σακί θα πάρεις;Τι να της πω ρε τύπε μου? Στησου στην καμερα με τον κωλο
Αν σου βγει αδυνατη?Τι να της πω ρε τύπε μου? Στησου στην καμερα με τον κωλο για να εχουν αποψη οι φιλοι μου? Δυσκολα πραγματα ζητας.
Α το χα ξεχάσει αυτό. Ο συγκεκριμένος θέλει κυριολεκτικά γουρούνι στο σακί.Αν σου βγει αδυνατη?
είχα μια γκόμενα απο εκεί!Μύκονο.
σε αυτό ναι! Αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτά τα βαλάντια!Σε αυτο το θρεντ πινουμε εκλεκτα ουισκια?
Ουτε εγω, απλα τα φωτογραφιζωείχα μια γκόμενα απο εκεί!
σε αυτό ναι! Αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτά τα βαλάντια!
Έλα για λέγεΟ ? είναι μαζί μας
Για καφε κ βολτα παω κ μονος
Δεν χρειαζεται να χω μλκες μαζι
Αυτη ειναι η γνωμη σου περι ζωης
Δεν ειναι απαραιτητο να την ασπαστω κ γω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η μοναξια ειναι σκληρη κ δεν την αντεχουν-μπορουν ολοι
Φίλε χειρότερο από το να εισαι μόνος κατ ανάγκη η και κατ επιλογή Είναι να εισαι με άλλους και να αισθάνεσαι μόνος ζήσε τη ζωή που θες εσυ Μόνο αυτό θα σε κάνει ευτυχισμένο Παρόλα αυτά στο χαρίζω.Για καφε κ βολτα παω κ μονος
Δεν χρειαζεται να χω μλκες μαζι
Αυτη ειναι η γνωμη σου περι ζωης
Δεν ειναι απαραιτητο να την ασπαστω κ γω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η μοναξια ειναι σκληρη κ δεν την αντεχουν-μπορουν ολοι
Τυπε αυτή θα έρθει εδώ φαντάζομαι Όποτε τι φοβάσαι ;Τύποι ειπα στην Κολομβιανη οτι οι φιλοι μου λενε οτι μπορει να βρεθω χωρις νεφρα εξαιτιας της ή σε κανενα χαντακι, κι εκεινη μου απαντησε "i am just a simple girl...trust me as i trust you"
Γνωμη σας
Συνομιλω μεσω σκαιπ με 24χρονη κολομβιανη.θελετε να με βάλετε στο κλίμα?
Θα ερθει Κολομβιανή και ο Αλεχ φοβάται τι?
Αν είναι να πάμε και εμείς για παρέα!
η λογική λέει να ΜΗΝ πας, ιδίως Κολομβία!!Συνομιλω μεσω σκαιπ με 24χρονη κολομβιανη.
Συζηταμε να ερθει εδω αν καταστεί δυνατο με τους εμβολιασμους, ή να παω εγω εκει να την βρω.
Το να παω εκει δεν εχει νοημα, ο σκοπος ειναι να ερθει για διακοπες το καλοκαιρι.
Οι διαφοροι μουνήδες ομως εδω μεσα με τρομοκρατουν οτι ειναι μελος σπειρας που θελει τα νεφρα μου
Ειπα στον Νιπλη να μου νοικιασει κανενα διαμερισμα να την στεγασω, αλλά φοβαμαι οτι θα την βαλει να του πλενει τα σωβρακα και θα της κρατησει και το διαβατηριο, για να μην σκεφθω τιποτα χειροτεροη λογική λέει να ΜΗΝ πας, ιδίως Κολομβία!!
Η λογική λέει να την φέρεις εδώ ,στην δική σου έδρα και να παίξεις μπαλίτσα!
αυτός θα σας πάρει και τα στρινγκ ρε.Ειπα στον Νιπλη να μου νοικιασει κανενα διαμερισμα να την στεγασω, αλλά φοβαμαι οτι θα την βαλει να του πλενει τα σωβρακα και θα της κρατησει και το διαβατηριο, για να μην σκεφθω τιποτα χειροτερο
Eλα αλπουλα εδω εισαιΛοιπόν άκου να δεις τι γίνεται, θα σου απαντούσα σε όλα αλλά έχεις μπουκάρει με ύφος και αέρα σα να μου έτυχε λαχείο που σε γνωρίζω, αλλά εγώ επειδή από π?τσα είμαι μέχρι το ταβάνι και τα βαριέμαι αυτά, θα ξαναμιλήσουμε όταν έρθεις πιο ταπεινός. Φιλάκια