iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Και τη Βικάρα τη λες κάτι διαφορετικόΔιαφορετικο εκανα .
Πηγα στη αλλη ακρη του κοσμου μονος.
Να καλυτερευσω τη ζωη μου??
Και τη Βικάρα τη λες κάτι διαφορετικόΔιαφορετικο εκανα .
Πηγα στη αλλη ακρη του κοσμου μονος.
Να καλυτερευσω τη ζωη μου??
Δεν εχω γνωστουςαπο τα ελαχιστα καλα που κανεις ειναι αυτα τα ταξιδια....μαλλον τα μονα καλα..ναι ρε γαμημενε να κοινωνικοποιηθεις,να βγαινεις εξω με κανα γνωστο,να κανεις κανα καμακι,να,να .....
ΑμεΚαι τη Βικάρα τη λες κάτι διαφορετικό
Τσιτσι θέλει να του χτυπάς την μαλαπερδα στην μαπατον συμπαθω μωρε τον μαλακα αφου το ξερεις..εξαλλου αν δεν συμπαθω καποιον ουτε τον πειραζω ουτε βγαινω μαζι του ΑΛΛΑ θελει πεος
Τσιτσι θέλει να του χτυπάς την μαλαπερδα στην μαπα
δεν ειναι μονο τα ποτα και τα ξενυχτια μπορεις να πας για καφε η οποιαδηποτε αλλη βολτα θες...τους μαλακες ολοι τους κανουμε περα αλλα κραταμε τους καλους...τι ε και ρε απροσαρμοστη γαμιολα;Δεν εχω γνωστους
Τους εκανα περα λιγο πριν την ιαπωνια
Τα κανα αυτα καποτε
Κ ποτα(λιγο) κ ξενυχτια κ μλκιες
Ε και???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αμε
Το μόνο καμάκι που ξέρει είναι να τον παίζει στο αυτοκίνητο της παντρεμενηςαπο τα ελαχιστα καλα που κανεις ειναι αυτα τα ταξιδια....μαλλον τα μονα καλα..ναι ρε γαμημενε να κοινωνικοποιηθεις,να βγαινεις εξω με κανα γνωστο,να κανεις κανα καμακι,να,να .....
Μονοι τους ταξιδια κανουν αρκετοι βορειοευρωπαιοι, ειδικα γκομενες..αγεσαι και φερεσαι λες και εισαι παππους,κοιμασαι χωρις να κανεις τιποτα απο τις δεκα και μιση,δεν κανεις κατι διαφορετικο,δε θες να καλυτερευσεις την ζωη σου και εχεις επαναπαυθει να κανεις μονος μπανια και μονος ταξιδια..σου εγραψα λιγα και δε γραφω αλλο γιατι μου ερχεται ορεξη να σου φαω το κουλουρι
Το δοκίμασεαπο τα ελαχιστα καλα που κανεις ειναι αυτα τα ταξιδια....μαλλον τα μονα καλα..ναι ρε γαμημενε να κοινωνικοποιηθεις,να βγαινεις εξω με κανα γνωστο,να κανεις κανα καμακι,να,να .....
ρε συ οκ καποιες φορες αλλα συνεχεια δεν θα το εκαναΜονοι τους ταξιδια κανουν αρκετοι βορειοευρωπαιοι, ειδικα γκομενες..
Btw η κοπελα μου εκλεισε εισητηρια για ελλαδα να κανουμε διακοπες μαζι.. Της ειπα δεν εγγυωμαι οτι θα ειμαι εγω ελλαδα ολες αυτες τις μερες..
Μου απαντησε πως δεν πειραζει, θα αραζει παραλια με κανα βιβλιο μονη της
Εγω ποτε δεν πηγα διακοπες μονος μουρε συ οκ καποιες φορες αλλα συνεχεια δεν θα το εκανα
Για καφε κ βολτα παω κ μονοςδεν ειναι μονο τα ποτα και τα ξενυχτια μπορεις να πας για καφε η οποιαδηποτε αλλη βολτα θες...τους μαλακες ολοι τους κανουμε περα αλλα κραταμε τους καλους...τι ε και ρε απροσαρμοστη γαμιολα;
Η μοναξια ειναι σκληρη κ δεν την αντεχουν-μπορουν ολοιρε συ οκ καποιες φορες αλλα συνεχεια δεν θα το εκανα
οχι ΜΑΛΑΚΑΡΕ ειναι η γνωμη των νορμαλ ανθρωπων..αν ηταν στο χερι μου θα σου εκανα ηλεκτροσοκ,αγωγη με βαρια αντιψυχωσικα και στο τελος λοβοτομηΓια καφε κ βολτα παω κ μονος
Δεν χρειαζεται να χω μλκες μαζι
Αυτη ειναι η γνωμη σου περι ζωης
Δεν ειναι απαραιτητο να την ασπαστω κ γω
Θα έρχομαι εγώ μαζί σου χρυσή μουΓια καφε κ βολτα παω κ μονος
Δεν χρειαζεται να χω μλκες μαζι
Αυτη ειναι η γνωμη σου περι ζωης
Δεν ειναι απαραιτητο να την ασπαστω κ γω
Η μοναξια ειναι σκληρη κ δεν την αντεχουν-μπορουν ολοι
Κραζετε που ειμαι διαφορετικοςοχι ΜΑΛΑΚΑΡΕ ειναι η γνωμη των νορμαλ ανθρωπων..αν ηταν στο χερι μου θα σου εκανα ηλεκτροσοκ,αγωγη με βαρια αντιψυχωσικα και στο τελος λοβοτομη
Γλυκια μου εσυΘα έρχομαι εγώ μαζί σου χρυσή μου
ε θα σεΚραζετε που ειμαι διαφορετικος
Γελαω που ειστε ολοι ιδιοι
Γλυκια μου εσυ
Κραζετε που ειμαι διαφορετικος
Γελαω που ειστε ολοι ιδιοι σωστά γιατί με τα χάλια σου κλαις
Όχι και όλοι ίδιοιΚραζετε που ειμαι διαφορετικος
Κωλοβυθομετρο που σου χρειάζεταιΚραζετε που ειμαι διαφορετικος