TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Άντε ντε σκιστου την δαντελενια κυλοταε θα σε
Άντε ντε σκιστου την δαντελενια κυλοταε θα σε
Τοτε να μην συναναστρεφεσαι με μαλακεςΓια καφε κ βολτα παω κ μονος
Δεν χρειαζεται να χω μλκες μαζι
Αυτη ειναι η γνωμη σου περι ζωης
Δεν ειναι απαραιτητο να την ασπαστω κ γω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η μοναξια ειναι σκληρη κ δεν την αντεχουν-μπορουν ολοι
Δεν παιζουν μ αυτα..Τύποι ειπα στην Κολομβιανη οτι οι φιλοι μου λενε οτι μπορει να βρεθω χωρις νεφρα εξαιτιας της ή σε κανενα χαντακι, κι εκεινη μου απαντησε "i am just a simple girl...trust me as i trust you"
Γνωμη σας
Εμένα λες προβοσκιδολαγνεΘα σε απαξιωσω παλι κ θα φουντωσεις
Τοτε να μην συναναστρεφεσαι με μαλακες
Σε ορισμενα μερη που ημουν στην Ελλαδα η συνηθης επιλογη που ειχα για καφε ηταν με συναδελφους.. Προτιμουσα να βγαινω μονος μου ορισμενες φορες γιατι δεν γουσταρα την παρεα τους
Στην πολη μου ομως που εχω κανονικους φιλους παντα προτιμουσα να βγαινω παρεα
Εμπιστεύσου την αλλά κάνε και μία διαθήκη...Τύποι ειπα στην Κολομβιανη οτι οι φιλοι μου λενε οτι μπορει να βρεθω χωρις νεφρα εξαιτιας της ή σε κανενα χαντακι, κι εκεινη μου απαντησε "i am just a simple girl...trust me as i trust you"
Γνωμη σας
Δεν παρακολουθησα αλλα εγω θα πηγαινα..Τύποι ειπα στην Κολομβιανη οτι οι φιλοι μου λενε οτι μπορει να βρεθω χωρις νεφρα εξαιτιας της ή σε κανενα χαντακι, κι εκεινη μου απαντησε "i am just a simple girl...trust me as i trust you"
Γνωμη σας
Αν δεν σε παρω νουμεραδα με βικαρα κ δεσποινα!!???Εμένα λες προβοσκιδολαγνε
Οκ ετοιμάσου για τρελό μπουλινγκ. Που πιάνεις τα καλαμπαλικια του κάθε προβοσκιδουχουΑν δεν σε παρω νουμεραδα με βικαρα κ δεσποινα!!???
Το να παω εκει ειναι εξ ορισμου και δυσκολο και επικινδυνο, ειδικα οπως ειναι τωρα η Κολομβια.Δεν παρακολουθησα αλλα εγω θα πηγαινα..
Μονο στο Ιραν ειχα κωλοσει να βρεθω με καποια μεσω tinder που με ειχε καλεσει καπου εξω απο την πολη
Οκ ετοιμάσου για τρελό μπουλινγκ
Αν ειναι να ρθει οκΤο να παω εκει ειναι εξ ορισμου και δυσκολο και επικινδυνο, ειδικα οπως ειναι τωρα η Κολομβια.
Ειπα μηπως την φερω εδω εστω για καλοκαιρι.
Αλλά μου ειπε οτι στην χώρα της δεν εχει σειρα ακομη για εμβολιο, και οποιος βιαζεται να εμβολιασθεί πρέπει να το πληρωσει.
Ουτε ο kman δεν θα ασχολουτανΤο να παω εκει ειναι εξ ορισμου και δυσκολο και επικινδυνο, ειδικα οπως ειναι τωρα η Κολομβια.
Ειπα μηπως την φερω εδω εστω για καλοκαιρι.
Αλλά μου ειπε οτι στην χώρα της δεν εχει σειρα ακομη για εμβολιο, και οποιος βιαζεται να εμβολιασθεί πρέπει να το πληρωσει.
Ετοιμάσου αυτό λέω και δεν ξαναμιλήσω
Ετοιμάσου αυτό λέω και δεν ξαναμιλήσω
Εχω ανεβασει και φωτογραφια της, αν θελεις δες την και μου λεςΟυτε ο kman δεν θα ασχολουταν
Σε ποιο θρεντ? ?Εχω ανεβασει και φωτογραφια της, αν θελεις δες την και μου λες
Για να μην ψαχνετε οσοι το ειχατε χασει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
H κολομβιανη. Γνωμη σας.
και με ενα νεφρο ζεις....Τύποι ειπα στην Κολομβιανη οτι οι φιλοι μου λενε οτι μπορει να βρεθω χωρις νεφρα εξαιτιας της ή σε κανενα χαντακι, κι εκεινη μου απαντησε "i am just a simple girl...trust me as i trust you"
Γνωμη σας
Βρισκεις παρομοιες εδω, γιατι να τρεχεις λατινικη αμερικη η να την φερνεις?Για να μην ψαχνετε οσοι το ειχατε χασει...
Προχώρα μια χαρά κοπέλα φαίνεται, άλλωστε δεν έχεις να χάσεις και πολλά ίσως χρήματα, νεφρό κανά αμφιβληστροειδή προχώρα.Για να μην ψαχνετε οσοι το ειχατε χασει...