alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Ειμαι βεβαιοςτις ειχαμε δει ΟΛΟΙ
Ειμαι βεβαιοςτις ειχαμε δει ΟΛΟΙ
τι εχουμε ζησει εδω μεσα ρεΕιμαι βεβαιος
Λάθος.Εισαι Ολυμπιακος ομως, τις προαλλες υπονοουσε οτι τα εχει με παικτη του Παναθηναικου
Μα γι’ αυτό είναι γραφτό να μείνουμε απέναντι φίλε μου, γιατί θες να πεις τα δικά σου.Ο αλπούλα μου ζητησε το σχετικο ποσταρισμα και του το εδειξα για να μην ψαχνει
Δεν σου ζητησε κανενας εξηγήσεις.
Α, και μια και το αναφερεις, δεν πιστευω ουτε μια στο εκατομμυριο οτι εχεις την παραμικρη διαθεση να γνωρισεις κανεναν
Ξερω, πούτσα σου για την γνωμη μου
Σημερα δεν ξεκινησα καν να σου μιλαω, γιατι ηρθες να μου κωλοτριφτεις?Λάθος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μα γι’ αυτό είναι γραφτό να μείνουμε απέναντι φίλε μου, γιατί θες να πεις τα δικά σου.
γαμησε τα!Δουλειές δεν έχετε αύριο?
Από που κι ως που;Σημερα δεν ξεκινησα καν να σου μιλαω, γιατι ηρθες να μου κωλοτριφτεις?
Ζηλεύει τυπε που μιλάς στο ιντερνετε με μια κωλομπιΑναΣημερα δεν ξεκινησα καν να σου μιλαω, γιατι ηρθες να μου κωλοτριφτεις
Eλα αλπουλα εδω εισαι
Δεν ξερω γλυκια μου, εγω μιλουσα εδω με τα παιδια και πεταχτηκες σαν την σφηνοπουτσα να συνεχισεις τη συζητηση που ειχαμε πριν ενα μηναΑπό που κι ως που;
Απροσδόκητο. Ευχαριστώ ακόμα κι αν δεν είχες σκοπό να σαπορτάρεις.κλασική - για το επάγγελμα σας- παραποίηση λεγομένων
"από πούτσες είμαι έως εδώ (νεύμα εις το μέτωπο)" είναι έκφραση που ουδόλως σημαίνει ότι τις έχω φάει/τρώω όντως, αλλά αυτές μου προσφέρονται και ακολούθως έχω την όποια αντίδραση επιθυμώ, αλλά βεβαίως πιο πιθανό να τις απορρίπτω, αλλιώς τι ένα σωρό που τρώω ήδη, τι ένα σωρό + μία ακόμα που μου προσφέρετε τώρα (και με αυτήν την απάντηση που σας δίνω, προφανώς την απορρίπτω)
και προφανώς είναι γνωστή έκφραση και πολύ (ψευτο)πνευματώδης για να την σκέφτηκε η winemedinemeflatterme
Ξέχασε να τους ζητήσει λεφτά όπως ζήταγε από τα μέλη εδω για να τους στείλει, ε;Εγω να δεις τι τραβηξα, οταν ανακαλυψε ενα σαιτ που ανεβαζε χωρις την αδεια της καποιες παλιες γυμνες φωτογραφιες της και ηθελε να της βρω τροπο να κατεβουν
Δεν παραποιησα τιποτα, μου ζητηθηκε ενα ποσταρισμα και το ανεβασα οπως ειχε επι λεξηκλασική - για το επάγγελμα σας- παραποίηση λεγομένων
"από πούτσες είμαι έως εδώ (νεύμα εις το μέτωπο)" είναι έκφραση που ουδόλως σημαίνει ότι τις έχω φάει/τρώω όντως, αλλά αυτές μου προσφέρονται και ακολούθως έχω την όποια αντίδραση επιθυμώ, αλλά βεβαίως πιο πιθανό να τις απορρίπτω, αλλιώς τι ένα σωρό που τρώω ήδη, τι ένα σωρό + μία ακόμα που μου προσφέρετε τώρα (και με αυτήν την απάντηση που σας δίνω, προφανώς την απορρίπτω)
και προφανώς είναι γνωστή έκφραση και πολύ (ψευτο)πνευματώδης για να την σκέφτηκε η winemedinemeflatterme
Μα εσύ ανέφερες δικά μου λεγόμενα. Κάθεστε εδώ και με συζητάτε σαν τις θείες. Εν τω μεταξύ κοροϊδεύεστε και μεταξύ σας, ας το πω κι αυτό, γιατί κάτι ξέρω παραπάνω.Δεν ξερω γλυκια μου, εγω μιλουσα εδω με τα παιδια και πεταχτηκες σαν την σφηνοπουτσα να συνεχισεις τη συζητηση που ειχαμε πριν ενα μηνα
Ειπες οτι θα μου ξαναμιλησεις οταν γινω πιο ταπεινός. Δεν εγινα. Γιατι μου μιλας?
Δεν παραποιησα τιποτα, μου ζητηθηκε ενα ποσταρισμα και το ανεβασα οπως ειχε επι λεξη
Ούτε εσυ ξερεις γιατι ποσταρισες τωρα
Ε συγνωμη που δεν πηραμε την αδεια σου για να σχολιασουμε δημοσιως αναρτηθεντα ποσταρισματα σου. Σου εχω νεα, τα ποσταρισματα σε δημοσιο φορουμ σχολιαζονται. Αν δεν αντεχεις δρόμοΜα εσύ ανέφερες δικά μου λεγόμενα. Κάθεστε εδώ και με συζητάτε σαν τις θείες. Εν τω μεταξύ κοροϊδεύεστε και μεταξύ σας, ας το πω κι αυτό, γιατί κάτι ξέρω παραπάνω.
Ακομη και η λευκή ιπποσύνη εχει τα οριά της ρε τύπε.θα με αναγκάσετε να ψάξω το σχετικό ποστ σας που προηγήθηκε
Κρυβε λογιαΞέχασε να τους ζητήσει λεφτά όπως ζήταγε από τα μέλη εδω για να τους στείλει, ε;
Απροσδόκητο. Ευχαριστώ ακόμα κι αν δεν είχες σκοπό να σαπορτάρεις.
Είπα «ακόμα κι αν δεν είχες σκοπό να σαπορτάρεις» και εννοούσα ακριβώς αυτό.το σύμπαν δεν έχει λόγο ύπαρξης απλώς και μόνο να σταθεί δίπλα ή απέναντι σας, μαντάμ
Πάντα αποδίδω τα Καίσαρος Καίσαρι και τα ψευτοανθρωπιστή Ελλεϊνίδος Ελλεϊνίδι
Ακομη και η λευκή ιπποσύνη εχει τα οριά της ρε τύπε.
Σταματα να γινεσαι εμετικος.