Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.828
- Πόντοι
- 12.756
για τον Αθηναίο το ηξερα , ο Τασσουλης ειναι η εκπληξηΜπουστηδοι κ οι 2 να ξες....
για τον Αθηναίο το ηξερα , ο Τασσουλης ειναι η εκπληξηΜπουστηδοι κ οι 2 να ξες....
Kalo mpousti k autoγια τον Αθηναίο το ηξερα , ο Τασσουλης ειναι η εκπληξη
σε ξεχασαμε ηδηκαλό μήνα , 6 και σήμερα για ραντεβου με τον θάνατο
φιλε φταιω εγω που οταν ηταν μικρος ενω μου ζηταγε γλιφιτζουρι να του παρω δεν τον εβαλα να μου παρει μια πιταγια τον Αθηναίο το ηξερα , ο Τασσουλης ειναι η εκπληξη
εγω ρε καριολακο πηγε να γαμησεις την ελενα 110 και αμα δεν στο φορεσει το στραπον δεν θα με λενε τασοKalo mpousti k auto
καλως τ αρχίδια μας τα 2σε ξεχασαμε ηδη
εγω ρε καριολακο πηγε να γαμησεις την ελενα 110 και αμα δεν στο φορεσει το στραπον δεν θα με λενε τασο
θα σε φτιαξω καλα πουστη στελνω ηδη ραπορτο και φατσα να ξερει με τι αντρα εχει να κανειKarioliiiiii
στειλε μια τον κωλαρινο του καλυτεραθα σε φτιαξω καλα πουστη στελνω ηδη ραπορτο και φατσα να ξερει με τι αντρα εχει να κανει
θα σε φτιαξω καλα πουστη στελνω ηδη ραπορτο και φατσα να ξερει με τι αντρα εχει να κανει
και αυτοστειλε μια τον κωλαρινο του καλυτερα
θα σε φτιαξω καλα πουστη στελνω ηδη ραπορτο και φατσα να ξερει με τι αντρα εχει να κανει
μολις σε δει απο κοντα φαντασου δεν πιστευω να της ειπες οτι γνωριζομαστεExoume μιλησει viber
Την ξερει την μουτσουνα μου
νουμεραδα θα σε παρουν ολες εκειExoume μιλησει viber
Την ξερει την μουτσουνα μου
σου ερχετε στραπονάκι και εσενα μάλλονμολις σε δει απο κοντα φαντασου δεν πιστευω να της ειπες οτι γνωριζομαστε
μπα δεν νομιζω απλος ειχε σχηματισει καλη γνωμη η κυρια τωρα θα λεει φαντασου αν εχει αυτον φιλο τι ειναι και τουτοςσου ερχετε στραπονάκι και εσενα μάλλον
μονο Γλομπεαρχης,ΜΟΝΟμαλάκες μην γαμάτε τόσο πολύ!
αμα γαμαγαμε δεν θα είμασταν εδω μέσα αγορίναμαλάκες μην γαμάτε τόσο πολύ!
ο τζιμμυς δεν εχει αφησει προβοσκιδα για προβοισκιδα.. τωρα την επεσε για δουλεια στο medrano εφερε νεαρα προβοσκιδουχαμαλάκες μην γαμάτε τόσο πολύ!