alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.538
- Πόντοι
- 17.470
και εγώ γάμησα χθες!μονο Γλομπεαρχης,ΜΟΝΟ
Και ευχαριστήθηκα βυζάρες!!!!
σωστό κι αυτό!αμα γαμαγαμε δεν θα είμασταν εδω μέσα αγορίνα
και εγώ γάμησα χθες!μονο Γλομπεαρχης,ΜΟΝΟ
σωστό κι αυτό!αμα γαμαγαμε δεν θα είμασταν εδω μέσα αγορίνα
δειξε μου τους φιλους σου να σου πω ποιος είσαιμπα δεν νομιζω απλος ειχε σχηματισει καλη γνωμη η κυρια τωρα θα λεει φαντασου αν εχει αυτον φιλο τι ειναι και τουτος
για πες ρε πια ????και εγώ γάμησα χθες!
Και ευχαριστήθηκα βυζάρες!!!!
σωστό κι αυτό!
α ρε κουφαλιτσα για αυτο ηρθες ορεξατος
Τασσουλη ο γκουρου τερμα????α ρε κουφαλιτσα για αυτο ηρθες ορεξατος
ναι ρε τι να πω βλακεια του αλλα ετσι αισθανοντανΤασσουλη ο γκουρου τερμα????
άλλαξε Nickname και αποχώρησεΤασσουλη ο γκουρου τερμα????
εμεινε με το αρχικο spunky 13 νομιζωάλλαξε Nickname και αποχώρησε
ειναι μια χαρα βεβαια ο καριολης συνεχιζει να εκτος απο εδωΤι να πω??!!???
Έτσι..εμεινε με το αρχικο spunky 13 νομιζω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειναι μια χαρα βεβαια ο καριολης συνεχιζει να εκτος απο εδω
εγω θα τον γαμησω και θα τον ταιζω της ληγμενες τουλουμπες που πουλαει στο περιπτεροεφαγα ενα home burger και στανιαρα..ακριβοι οι πουστηδες αλλα πολυ καλονα ερθει ο Γλομπεαρχης τωρα να τον παρουμε νουμεραδα να χωνεψουμε
θα του δωσουμε και ληγμενες πουτσες γιατι ειναι αχορταγοςεγω θα τον γαμησω και θα τον ταιζω της ληγμενες τουλουμπες που πουλαει στο περιπτερο
της πουτσες φιλε της τρωει φρεσκιες θελει να σπαρταραει ο κολιος την ωρα που μπαινειθα του δωσουμε και ληγμενες πουτσες γιατι ειναι αχορταγος
να του πασαλειψεις και τα μαγουλακια του σπερμα αντιρυτιδικη και ενυδατικητης πουτσες φιλε της τρωει φρεσκιες θελει να σπαρταραει ο κολιος την ωρα που μπαινει
η μονη ενυδατικη που βαζει ειναι ψωλοχυμα ζεστονα του πασαλειψεις και τα μαγουλακια του σπερμα αντιρυτιδικη και ενυδατικη
θα τον παρτουζαρουμε μεσα στο Μπρικι του και θα χυσουμε και ΜΕΣΑ στο τουρμποη μονη ενυδατικη που βαζει ειναι ψωλοχυμα ζεστο
εγω προτιμω να του τα ριξω στη μαπαθα τον παρτουζαρουμε μεσα στο Μπρικι του και θα χυσουμε και ΜΕΣΑ στο τουρμπο