TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
το πιο μακρινο ταξιδι που θα πας ειναι μεχρι το νεκροταφειο αμαρουσιου εκει θα σε φυτεψωΠαραξενος θα λεγα!!
Εκλεισα κ τα χοτελια για καλοκαιρι..
το πιο μακρινο ταξιδι που θα πας ειναι μεχρι το νεκροταφειο αμαρουσιου εκει θα σε φυτεψωΠαραξενος θα λεγα!!
Εκλεισα κ τα χοτελια για καλοκαιρι..
δεν ξερει οτι δεν θα παει ο ΨΕΚΑΣ επειδη δεν κανει το BOLI2 κλινο ή διπλο κρεβάτι ?
4κλινο φιλε που θα τα βαλει τοσα προβοσκιδουχα2 κλινο ή διπλο κρεβάτι ?
Διπλο κρεβατι για ν απλωμα αβερτα???2 κλινο ή διπλο κρεβάτι ?
στον ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΥΛΙΑ4κλινο φιλε που θα τα βαλει τοσα προβοσκιδουχα
το καλο ειναι οτι θα παρει δωματιο χωρις μπιντε , δεν τον χρειαζεται η σχεση τουδεν ξερει οτι δεν θα παει ο ΨΕΚΑΣ επειδη δεν κανει το BOLI
το καλο ειναι οτι θα παρει δωματιο χωρις μπιντε , δεν τον χρειαζεται η σχεση του
ειπαμε μονο ενεργητικοςςςςςςςςςςςςςςςς απλος που και που ξεστραβωνει κανα αγγουρι καλυβιωτικοστον ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΥΛΙΑ
πες τους να βγαλουν και το καπακι απο την χεστρα , δεν θα το χρειαστειτεΔιπλο κρεβατι για ν απλωμα αβερτα???
ετσι ο χορηγος που θα κοιματαιΔιπλο κρεβατι για ν απλωμα αβερτα???
στο περιπτερο παει απο πισω στο ρεμα και χεζειπες τους να βγαλουν και το καπακι απο την χεστρα , δεν θα το χρειαστειτε
παντως ειναι και τυχερός ο πουστης, εμεις οταν κλειναμε με γκομενα επρεπε να της πουμε και ημερομηνίες για να δει αν θα εχει περίοδοετσι ο χορηγος που θα κοιμαται
ο αθηναιος φταιει ξερεις τι καριολης ειναι εβαλε και το νιπλη τωραGamieste poustidoi
στο περιπτερο παει απο πισω στο ρεμα και χεζει
εσυ μου είπες , ο Αθηναίος ειναι καλο παιδίο αθηναιος φταιει ξερεις τι καριολης ειναι εβαλε και το νιπλη τωρα
ο αθηναιος φταιει ξερεις τι καριολης ειναι εβαλε και το νιπλη τωρα
καλος πουστης εννοουσαεσυ μου είπες , ο Αθηναίος ειναι καλο παιδί
εσυ μου είπες , ο Αθηναίος ειναι καλο παιδί
με τι ρε ??? με την προβοσκιδα του ταμπο η τις βικαραςΘα σας γαμευσω all together για να σας βγει κ φθηνοτερα!!???