athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.878
- Πόντοι
- 12.756
Κου κου????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ποσο με νιωθειςδεν μπορεις να αντεξεις τοσο πόνο μέσα σου..
Κου κου????
ποσο με νιωθειςδεν μπορεις να αντεξεις τοσο πόνο μέσα σου..
σε προστατευω εγω , μην φοβάσαι τίποταΚου κου????
καλως τον προβοσκιδολαγνο..τι εχεις να πεις για τον ελεφαντα επι της λ.βουλιαγμενης??Κου κου????
δεν θα κάνει φουλ πρόγραμμακαλως τον προβοσκιδολαγνο..τι εχεις να πεις για τον ελεφαντα επι της λ.βουλιαγμενης??
εσυ κανονισε γιατι ο γκλομπεαρχης ψαχνει βοηθο και ολο γυρω του σε βλεπωδεν θα κάνει φουλ πρόγραμμα
εσυ κανονισε γιατι ο γκλομπεαρχης ψαχνει βοηθο και ολο γυρω του σε βλεπω
κανει διαφορικη διαγνωση ψυχιατρικης φυσεως ο Δρ.Νιπληςεσυ κανονισε γιατι ο γκλομπεαρχης ψαχνει βοηθο και ολο γυρω του σε βλεπω
αυτο κανει η τον εβαλες συνεταιρο να γονιασεται τον γκλομπεαρχηκανει διαφορικη διαγνωση ψυχιατρικης φυσεως ο Δρ.Νιπλης
μολις βγαλει διαγνωση θα τον κουμπωσω τον moynh τον Γλομπεαρχη στα αντιψυχωσικα να στανιαρειαυτο κανει η τον εβαλες συνεταιρο να γονιασεται τον γκλομπεαρχη
ειδες το μουνι δεν ειπε καλο μηνα ... μονο κουκου η παλιορομπα που να του σκασουν 3 λαστιχα απο το αμαξιμολις βγαλει διαγνωση θα τον κουμπωσω τον moynh τον Γλομπεαρχη στα αντιψυχωσικα να στανιαρει
αφου ειναι ακοινωνητο moynh ....εννοια σου ομως εχουν γνωσην οι φυλακες...ειδες το μουνι δεν ειπε καλο μηνα ... μονο κουκου η παλιορομπα που να του σκασουν 3 λαστιχα απο το αμαξι
μια μερα να ξερεις θα τον βρεις σε κανα χαντακι ...επειδη ειναι τοσο καλος και κοινωνικως ανθρωποςαφου ειναι ακοινωνητο moynh ....εννοια σου ομως εχουν γνωσην οι φυλακες...
καλως τον προβοσκιδολαγνο..τι εχεις να πεις για τον ελεφαντα επι της λ.βουλιαγμενης??
tsakv proboskidaΔεν εχω αποψη..
ειδες το μουνι δεν ειπε καλο μηνα ... μονο κουκου η παλιορομπα που να του σκασουν 3 λαστιχα απο το αμαξι
θα σχηματισεις αυριο που θα βαλω στον ελεφαντα διπλα μια φωτογραφια σου απο το fb να την βλεπουν ολοι ..θα σε κανω διασημοΔεν εχω αποψη..
μαλακας δηλαδη ...παραδεξου τοΕτσι ειμαι εγω
Τι να καμουμε??☠☠☠☠
εχει ανεβάσει καμιά κριτική απο προβοσκιδουχα ?θα σχηματισεις αυριο που θα βαλω στον ελεφαντα διπλα μια φωτογραφια σου απο το fb να την βλεπουν ολοι ..θα σε κανω διασημο
μαλακας δηλαδη ...παραδεξου το
θα σχηματισεις αυριο που θα βαλω στον ελεφαντα διπλα μια φωτογραφια σου απο το fb να την βλεπουν ολοι ..θα σε κανω διασημο
μαλακας δηλαδη ...παραδεξου το
εννοειτε 3-4εχει ανεβάσει καμιά κριτική απο προβοσκιδουχα ?
2 κλινο ή διπλο κρεβάτι ?Παραξενος θα λεγα!!
Εκλεισα κ τα χοτελια για καλοκαιρι..