brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.818
- Πόντοι
- 2.606
Τι μαλακαςνα παρω ενα IWC λεω
Τι μαλακαςνα παρω ενα IWC λεω
φιλε διαβασε πιο μετα , εισαι ακόμα πισω , μην θες μασημένη τροφήΤι ρολοι τυπε ρολεξε η παστέλ φιστικ ;
σε ενα βαρελι μεγαλο θα γινει η φαση που κλεινει ερμητικα...δε θα μυρισει καθολου θα το βαλω αμαξι και θα το φερω σπιτι μου να βλεπω πως θα λιωνει και αναλογα να κανω και προσαρμογες σε οξυ κλποχι στο σπιτι μεσα , εχει σενσορες καπνου θα παρουν προς τα σπρινγκλερ και θα μου το γαμησεις
για πες εσυ να σε δω , μεχρι ενα 15αρι δινω , το θελω για καθημερινόΤι μαλακας
για πες εσυ να σε δω , μεχρι ενα 15αρι δινω , το θελω για καθημερινό
κατσε τωρα εσυ γιατι μπηκε μπραμπ ο μπον βιβερ απο τα Ασπρα Σπιτια Βοιωτίαςσε ενα βαρελι μεγαλο θα γινει η φαση που κλεινει ερμητικα...δε θα μυρισει καθολου θα το βαλω αμαξι και θα το φερω σπιτι μου να βλεπω πως θα λιωνει και αναλογα να κανω και προσαρμογες σε οξυ κλπ
Από που θα ψωνίσεις τυπε ;για πες εσυ να σε δω , μεχρι ενα 15αρι δινω , το θελω για καθημερινό
επι της χιλιοις βαλταΤρία κομμάτια Q&Q παίρνεις με αυτά τα φράγκα.
σου πουλαω το Θορτον 1000 ευρω συλλεκτικο επειδη το φοραω εγωΑπό που θα ψωνίσεις τυπε ;
οποιο μαγαζι εχεις εκπτωση εσυ θα πάω , για πεςΑπό που θα ψωνίσεις τυπε ;
Μετράει την πίεση αυτό τυπε ;σου πουλαω το Θορτον 1000 ευρω συλλεκτικο επειδη το φοραω εγω
οχι ρε γαματο ρολοι με 2 ζωνες ωρας μουρατο και το σημαντικοτερο συλλεκτικο απο τα χερακια μουΜετράει την πίεση αυτό τυπε ;
Πάρε ένα 1675οποιο μαγαζι εχεις εκπτωση εσυ θα πάω , για πες
εχω, πες επόμενοΠάρε ένα 1675
στο αγοραζω 100 ευρωεχω, πες επόμενο
Πες την διάταξη των δεικτών ρε μουνι από το καντράν προς τα πάνωεχω, πες επόμενο
συν το Μοκα που θα παρεις συν την διαφορά απο την μεριά σουστο αγοραζω 100 ευρω
επι της χιλιοις βαλτα
gmt δεν παιρνω μαλακα άλλοΠες την διάταξη των δεικτών ρε μουνι από το καντράν προς τα πάνω