athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.011
- Πόντοι
- 12.756
ε καντο μου δωρο ρε μαλακα αφου θα παρεις καινουριο και θα σου δωσω και τα 100 ευρω αφου τοσα εχω μονοσυν το Μοκα που θα παρεις συν την διαφορά απο την μεριά σου
ε καντο μου δωρο ρε μαλακα αφου θα παρεις καινουριο και θα σου δωσω και τα 100 ευρω αφου τοσα εχω μονοσυν το Μοκα που θα παρεις συν την διαφορά απο την μεριά σου
Πιάσε το 1675 σου και πες μου την διάταξη των δεικτών γιατί η πρώην στο άλλαξε μαλακαgmt δεν παιρνω μαλακα άλλο
Εικοσαρικα;για δύο πενηνταρικα;ε καντο μου δωρο ρε μαλακα αφου θα παρεις καινουριο και θα σου δωσω και τα 100 ευρω αφου τοσα εχω μονο
Πιάσε το 1675 σου και πες μου την διάταξη των δεικτών γιατί η πρώην στο άλλαξε μαλακα Μικρό η μεγάλο δείκτη τιζι ΕΜτι έχει ; Του ποτε είναι ;
2 πενηνταρικα εννοειται μη τον γεμισω ψιλαΕικοσαρικα;για δύο πενηνταρικα;
μην με τσεκάρεις εμενα γιατι θα σε γαμησωΠιάσε το 1675 σου και πες μου την διάταξη των δεικτών γιατί η πρώην στο άλλαξε μαλακα
Εισαι μαλακας η σωστή διάταξη είναι ώρα δείκτης τζι εμτι λεπτό δευτερόλεπτομην με τσεκάρεις εμενα γιατι θα σε γαμησω
24ωρο
ωρα
λεπτα
δευτερολεπτα
δεν ειναι το 16750
σε γαμαω οποτε θες, κοψε το γκουγκλε ομωςΕισαι μαλακας η σωστή διάταξη είναι ώρα δείκτης τζι εμτι λεπτό δευτερόλεπτο
Τι να ανεβάσει ρε τυπε λέει ότι έχει 1675 και κάτω κάτω είναι ο δείκτης της ώρας είναι 1675 από τα άσπρα σπίτιαα ρε νιαμου που ειναι ο λακαρος να κανει ντου στο τυπο νιπλη και να τον προκαλέσει να ανεβασει φωτο με το ρολεξ.
Του ποτέ είναι και τι δείκτη τζιεμτι έχει μικρό η μεγάλο ;σε γαμαω οποτε θες, κοψε το γκουγκλε ομως
τον μικρό έχει , ανεβασε μου μικρό , παλιό μοντελο με την διαταξη που λες και μιλάμεΤου ποτέ είναι και τι δείκτη τζιεμτι έχει μικρό η μεγάλο ;
Ανά πέσει φωτό θα πέσουμε κάτω από τα γέλιαπρεπει να πεσει φωτο...
τα πραγματα ειναι σοβαρα....
καλα βρες εσυ μια απο το ιντερνετ με την διαταξη που λες και βλεπουμε για τα γελιαΑνά πέσει φωτό θα πέσουμε κάτω από τα γέλια
Μόνο ο Λάκης ανέβαζε πιστόλια Μόνο ο Λάκηςτον μικρό έχει , ανεβασε μου μικρό , παλιό μοντελο με την διαταξη που λες και μιλάμε
ελα να φας ενα κατουρημα στην μαπα αρχοντα του γκουγκλεΜόνο ο Λάκης ανέβαζε πιστόλια Μόνο ο Λάκης