Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.934
- Πόντοι
- 12.756
αμα ειναι αλυσίδα μηπως παιρνουν και επιταγές ?ρε αλυσιδα ειναι λεμε ,ΑΛΥΣΙΔΑ αλλα σοβαρο μαγαζι για υπολογιστες...
αμα ειναι αλυσίδα μηπως παιρνουν και επιταγές ?ρε αλυσιδα ειναι λεμε ,ΑΛΥΣΙΔΑ αλλα σοβαρο μαγαζι για υπολογιστες...
θα τους δαγκωσεις;αμα ειναι αλυσίδα μηπως παιρνουν και επιταγές ?
Τσάρκα με την αμαξα και τρία μωράο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ Ο ΝΙΠΛΗΣ που ειναι;
δεν θα νιωσουν τιποτα, αφου ειναι αλυσίδα , δεν εχουν αναγκηθα τους δαγκωσεις;
να πας κυριος με τα σιδερωμενα ευρω σου και να παρεις το καλυτερο και ασε τα σαπιαδεν θα νιωσουν τιποτα, αφου ειναι αλυσίδα , δεν εχουν αναγκη
θα βαλω κατι παραπανω επειδη θα ειναι επιταγη , σαν μπουρμπουαρνα πας κυριος με τα σιδερωμενα ευρω σου και να παρεις το καλυτερο και ασε τα σαπια
δεν δεχονται ρε μαλακα μετρητα!!!!να πας κυριος με τα σιδερωμενα ευρω σου και να παρεις το καλυτερο και ασε τα σαπια
ποιο εμβολιο εκλεισες ρε;πρεπει να παρω και ενα αυτοκινητο μικρο μεσαιο να μην βαράει στο μάτι για να μην τρωω κλησεις
δεν γινεται αυτο το πραγμα ,βλεπουν τα μουνια οι μπατσοι ακριβο αυτοκινητο και σου κοβουν κληση και παιρνουν πινακίδες,
διπλα ενα μικρα ουτε που το πειραξαν , μπροστα στα ματια μου εγινε αυτο , ΜΠΡΟΣΤΑ
δεν ξερω τυπε τη ρατσα ειναι το εμβολιο , ξερω οτι η δοση διαφορα η μια απο την αλλη σε μερες ειναι 20 περιπουνιπλη ποιο εμβολιο εκλεισες;
κανα πουρτουγκεζ λεω τυπε
πφαιζεριαδεν ξερω τυπε τη ρατσα ειναι το εμβολιο , ξερω οτι η δοση διαφορα η μια απο την αλλη σε μερες ειναι 20 περιπου
θα πεθανω και θα φωναξει η φιλιπινα ολο το σοι να ζουνε στο παλάτι μουπφαιζερια
δεν επαιρναν επιταγες στο λοκνταουν τυπε , μονο καρτα ειχε μεθοδο πληρωμηςτυπε μας εχεις τρελανει στις αγορες...
μονο για καλτσες που δεν μας ρωτησες ακομη...
τιποτα το πφαιζερ ειναι εγγυηση μωρε μαλακα...θες να κανεις διαθηκη ομως και να ερθω να καθαρισω την πινεζα αν τα τιναξεις;το σπιτι πιστευω θα μου το αφησεις εμενα που δεν εχω στον ηλιο μοιραθα πεθανω και θα φωναξει η φιλιπινα ολο το σοι να ζουνε στο παλάτι μου
το σπιτι θα το αφησω στο τσιλιχρηστο να το κανει μπαρακι να ερχετε ο ρουμπακηςτιποτα το πφαιζερ ειναι εγγυηση μωρε μαλακα...θες να κανεις διαθηκη ομως και να ερθω να καθαρισω την πινεζα αν τα τιναξεις;το σπιτι πιστευω θα μου το αφησεις εμενα που δεν εχω στον ηλιο μοιρα
καλα αφησε μου το λαπτοπ,τα ρολογια,τα αμαξια σου και κανα μετρητο...την πινεζα θα την κοψω κομματακια να ξες και θα την λιωσω σε οξυ..αργα θα γινει αυτο θα παρει πολλες μερες σαν τα καπνιστα λουκανικα θα γινει η φαση δε θα βρουνε ουτε την σκονη τηςτο σπιτι θα το αφησω στο τσιλιχρηστο να το κανει μπαρακι να ερχετε ο ρουμπακης
Τι ρολοι τυπε ρολεξε η παστέλ φιστικ ;να παρω ρολοι η να παρω ενα smartaki ?
οχι στο σπιτι μεσα , εχει σενσορες καπνου θα παρουν προς τα σπρινγκλερ και θα μου το γαμησειςκαλα αφησε μου το λαπτοπ,τα ρολογια,τα αμαξια σου και κανα μετρητο...την πινεζα θα την κοψω κομματακια να ξες και θα την λιωσω σε οξυ..αργα θα γινει αυτο θα παρει πολλες μερες σαν τα καπνιστα λουκανικα θα γινει η φαση δε θα βρουνε ουτε την σκονη της