Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.934
- Πόντοι
- 12.756
ναι αγορινα μου, το θελω για τον κηπο , να αραζω εκει στο σετ που εχω το σαλονακι που εδωσα ενα σκασμο λεφτα γαμω την μανα της πουτανας της αλληςλαπιτοπι θες ;
ναι αγορινα μου, το θελω για τον κηπο , να αραζω εκει στο σετ που εχω το σαλονακι που εδωσα ενα σκασμο λεφτα γαμω την μανα της πουτανας της αλληςλαπιτοπι θες ;
κοσμοντατα φιλε εδω στην Γλυφαδα...μολις πας και τους πεις με ποσα λεφτα θες το καλυτερο λαπιτοπι θα σε κατατοπισουν εξαιρετικα...ναι αγορινα μου, το θελω για τον κηπο , να αραζω εκει στο σετ που εχω το σαλονακι που εδωσα ενα σκασμο λεφτα γαμω την μανα της πουτανας της αλλης
τι ειναι αυτοι ? κλεμμενα εχουν ?κοσμοντατα φιλε εδω στην Γλυφαδα...μολις πας και τους πεις με ποσα λεφτα θες το καλυτερο λαπιτοπι θα σε κατατοπισουν εξαιρετικα...
το σαλονακι της μαρανε της αλλης της κορδελιαστρας...ναι αγορινα μου, το θελω για τον κηπο , να αραζω εκει στο σετ που εχω το σαλονακι που εδωσα ενα σκασμο λεφτα γαμω την μανα της πουτανας της αλλης
η μανα της η πουτανα το ηθελε, θα της τα πετάξω στον ταφο τηςτο σαλονακι της μαρανε της αλλης της κορδελιαστρας...
που την πηρες και την εκανες κυρια....
οχι τυπε...απλα θα σου περασουν τα πακιστανικα windows....τι ειναι αυτοι ? κλεμμενα εχουν ?
λαπτοπ τοσίμπα ή λενοβο. Και μια βάση με ανεμιστηράκια για να σου κρατήσει χρόνια.πρεπει να παρω και ενα λαπτοπ
λαπτοπ απο που να παρω ειναι το θεμα , γιατι ρολόι ξερω απο που
στον κηπο σου να την θαψειςη μανα της η πουτανα το ηθελε, θα της τα πετάξω στον ταφο της
οταν ερχοταν ηθελε να καθεται εξω..
δεν της αρεσε ο κλιματισμος μεσα
εξειδικευμενο μαγαζι ρε μαλακα αλυσιδα πολυ γνωστη..απεναντι απο το πλαισιο στην Παπανδρεου κατω απο την Λαζαρακη...ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΑΓΑΖΙ για υπολογιστες,λαπιτοπια κλπ τετοιατι ειναι αυτοι ? κλεμμενα εχουν ?
ποιο μοντελο εχεις λοκαρει τύπε;να παρω ενα IWC λεω
θα με παρακολουθουν τα μουνια οι πλεμπεςοχι τυπε...απλα θα σου περασουν τα πακιστανικα windows....
θα μου στοιχίσει πολυ ο κηπουρος για το θαψιμο , ασε που θα μου χαλάσει και το γκαζον μετά με την τοξικη την πουταναστον κηπο σου να την θαψεις
κανα πουρτουγκεζ λεω τυπεποιο μοντελο εχεις λοκαρει τύπε;
τιμολόγια κοβουν αυτοι ή ειναι τιποτα απατεωνες ?εξειδικευμενο μαγαζι ρε μαλακα αλυσιδα πολυ γνωστη..απεναντι απο το πλαισιο στην Παπανδρεου κατω απο την Λαζαρακη...ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΑΓΑΖΙ για υπολογιστες,λαπιτοπια κλπ τετοια
θα παρω του τασσουλη το πατίνι που έχει , γαμαει λεμε , γαμαειεντερπραιζ να βαλεις ΕΝΤΕΡΠΡΑΙΖ...
η γαματα ολα και παρε μοτοσακο να κανεις βολτες
ρε μαλακα σοβαρεψου ...πασιγνωστο μαγαζι ειναι και τιμολογια και τα παντα..τιμολόγια κοβουν αυτοι ή ειναι τιποτα απατεωνες ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα παρω του τασσουλη το πατίνι που έχει , γαμαει λεμε , γαμαει
τι θες να παρω κανα AP να ειμαι σαν το Χατζηνικολάου ?λαπτοπ τοσίμπα ή λενοβο. Και μια βάση με ανεμιστηράκια για να σου κρατήσει χρόνια.
Ρολόι είναι καθαρά γούστο, τα IWC προσωπικά δεν μου αρέσουν.
αυτοι ρε μαλακα δεν ηταν Στουρναρη ? που τα βρηκαν τα λεφτα και κατεβηκαν Γλυφαδα ? μηπως ειναι τιποτα γυφτοι ?ρε μαλακα σοβαρεψου ...πασιγνωστο μαγαζι ειναι και τιμολογια και τα παντα..
να πάρεις αυτό που σου αρέσει, είπαμε μόνο το γούστο μετράει. Στα λάπτοπς είμαι κάθετος έχω πάρει όλες τις μάρκες.τι θες να παρω κανα AP να ειμαι σαν το Χατζηνικολάου ?
ρε αλυσιδα ειναι λεμε ,ΑΛΥΣΙΔΑ αλλα σοβαρο μαγαζι για υπολογιστες...τι θες να παρω κανα AP να ειμαι σαν το Χατζηνικολάου ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτοι ρε μαλακα δεν ηταν Στουρναρη ? που τα βρηκαν τα λεφτα και κατεβηκαν Γλυφαδα ? μηπως ειναι τιποτα γυφτοι ?
τοσιμπα δεν παιρνω , θα κανει παρεμβολές με ενα κλιμαστικο που έχω ίδιο στο γκαραζνα πάρεις αυτό που σου αρέσει, είπαμε μόνο το γούστο μετράει. Στα λάπτοπς είμαι κάθετος έχω πάρει όλες τις μάρκες.
Ο athinaios είναι ο παπαζολης?