Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.175
- Πόντοι
- 2.606
Έχει John Wick 2 αργότεραεπειδη γαμιεστε θα κατσω να δω λαστ κρισμας με κρασακι.
Έχει John Wick 2 αργότεραεπειδη γαμιεστε θα κατσω να δω λαστ κρισμας με κρασακι.
11 το ξερω θα βαλω pipΈχει John Wick 2 αργότερα
πρεπει να φτιαξουμε βραδινο προγραμμα τι σειρες θα δουμε τα κρισμας.
Τίποτα από όλα αυτάπρεπει να φτιαξουμε βραδινο προγραμμα τι σειρες θα δουμε τα κρισμας.
χριστυογεννατικη ιστορια
χριστουγεννα με το ζορι
το πρασινο τερατακι
λαστ κρισμας τουλαχιστον 3 φορες
γαμανε και τα 2Τίποτα από όλα αυτά
Μόνο αυτό unrated μέχρι να σβήσουμε στα γέλια
Το 2 δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση,στο 1ο έπεσε κλάμα κανονικόγαμανε και τα 2
το 1 καλυτερο ναι και το 2 γαμησε ομως....Το 2 δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση,στο 1ο έπεσε κλάμα κανονικό
ρε συ εχω ενα προβλημα,τρυπησα το δαχτυλο μου εκει που ειναι το αποτυπωμα και εδω και εικοσι μερες το αισθανιμαι σαν νεκρωμενο μια σκληρη αισθηση,τι σκατα χτυπησα νευρο?γαμανε και τα 2
ρε συ εχω ενα προβλημα,τρυπησα το δαχτυλο μου εκει που ειναι το αποτυπωμα και εδω και εικοσι μερες το αισθανιμαι σαν νεκρωμενο μια σκληρη αισθηση,τι σκατα χτυπησα νευρο?
τιποτα δεν ειναι το εχω παθει και εγω σκληρο και δε το νιωθεις...θα παρει λιγο χρονο θα ισιωσειρε συ εχω ενα προβλημα,τρυπησα το δαχτυλο μου εκει που ειναι το αποτυπωμα και εδω και εικοσι μερες το αισθανιμαι σαν νεκρωμενο μια σκληρη αισθηση,τι σκατα χτυπησα νευρο?
θενξ μαν και ανησυχησα οτι δεν θα μπορω να δαχτυλιαζω κοσμο.τιποτα δεν ειναι το εχω παθει και εγω σκληρο και δε το νιωθεις...θα παρει λιγο χρονο θα ισιωσει
Ωπα παππου...με την ιδια λογικη πρεπει να αποσυρθουν το σιχαμα και ο ζανκλωΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σχετικά με τις υποψηφιότητες για τον διαγωνισμό
ΒΑΡΟΝΟΣ ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ 2023
Οι υποψηφιότητες μέχρι στιγμής είναι οι κάτωθι:
1.Kalogero ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ (κάτοχος περσινού τίτλου)
2. Μπαρμπαπήδουλας ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ (τρίτος στην τελική κατάταξη)
3. Gianis Klavdios (κατόπιν προτάσεως του κ. Stockholm syndrome)
4. xenitemenos (κατόπιν προτάσεως του κ. Mpratan)
5. Celebre (κατόπιν προτάσεως του κ. Μπίρλα)
6. troubaman (κατόπιν αιτήσεως των κ.κ. Nubic & Maximilien )
7. tellystalone6969 (κατόπιν αιτήσεως του κ. barock )
8. baros (kατόπιν αιτήσεως του κ. Eraser)
9. shadow (γιατί έτσι γουστάρω)
Η ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ υποψηφιότητα του κ. @Νίπλης ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ
δεδομένου ότι υπάρχει πιθανότητα να εκλεγεί νικητής σε έτερο διαγωνισμό,
και ως εκ τούτου η διοργάνωση δεν επιθυμεί να βάλει σε δίλλημα το εκλογικό σώμα.
Επίσης η διοργάνωση με αυτή την κίνηση ευελπιστεί ότι θα συμβάλλει στο να διαμοιραστούν
πιο δίκαια και σε μεγαλύτερο εύρος μελών οι τίτλοι.