athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.282
- Πόντοι
- 12.756
εγω φταιω που σας ανοιγω τα ματια
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
εγω φταιω που σας ανοιγω τα ματια
υπαρχει ενα μαγαζακι με βοτανια εδω κοντα λες να παρω απο εκει η θα μου κανουν μαγια?σε μαγαζια με μπαχαρια φιλε....
ριχτους σπερμα να τα ξακανλεισουν.εγω φταιω που σας ανοιγω τα ματια![]()
πηγαινε ρε συ παρε δοκιμασε,ρωτα ποικιλιεςυπαρχει ενα μαγαζακι με βοτανια εδω κοντα λες να παρω απο εκει η θα μου κανουν μαγια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ριχτους σπερμα να τα ξακανλεισουν.![]()
υπαρχει ενα μαγαζακι με βοτανια εδω κοντα λες να παρω απο εκει η θα μου κανουν μαγια?
τι ειναι τουτο?Σερνικοβότανο να πάρετε.
Εδω κατι ηπιες και ειδες οτι μαζεψες 2 τονους λαδι μονος σου....τι αλλο να σου κανει ενα τσαι?υπαρχει ενα μαγαζακι με βοτανια εδω κοντα λες να παρω απο εκει η θα μου κανουν μαγια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ριχτους σπερμα να τα ξακανλεισουν.![]()
Εδω κατι ηπιες και ειδες οτι μαζεψες 2 τονους λαδι μονος σου....τι αλλο να σου κανει ενα τσαι?
Τελειώσαμε μαστρο - βάρο, το βγάλαμε κιόλας.τι ωρα θα ξεκινησουμε για τις ελιες?
του κουβα παρακαλωδεν εχει και ταινια να δω και καθομαι να με προσβαλει ο πελατης του στοιχηματος.![]()
φτου εχασα τη φασουλαδα.Τελειώσαμε μαστρο - βάρο, το βγάλαμε κιόλας.
Έγραψε απουσία.
Παρακαλώ τον κο @The Saint* να προσθέσει και τον φίλο βάρο στην λίστα υποψήφιων Mr Μινχαουζεν για την παραπάνω δήλωση...επιστροφη απο την φυση ΜΟΝΟΣ μου μαζεψα 2 τονους λαδι.![]()
@baros - ΕΝΕΚΡΙΘΗ (κατόπιν προτάσεως του κ. @Eraser)Παρακαλώ τον κο @The Saint* να προσθέσει και τον φίλο βάρο στην λίστα υποψήφιων Mr Μινχαουζεν για την παραπάνω δήλωση...![]()
επειδη γαμιεστε θα κατσω να δω λαστ κρισμας με κρασακι.