athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.709
- Πόντοι
- 12.756
εγω φταιω που σας ανοιγω τα ματια
εγω φταιω που σας ανοιγω τα ματια
υπαρχει ενα μαγαζακι με βοτανια εδω κοντα λες να παρω απο εκει η θα μου κανουν μαγια?σε μαγαζια με μπαχαρια φιλε....
ριχτους σπερμα να τα ξακανλεισουν.εγω φταιω που σας ανοιγω τα ματια
πηγαινε ρε συ παρε δοκιμασε,ρωτα ποικιλιεςυπαρχει ενα μαγαζακι με βοτανια εδω κοντα λες να παρω απο εκει η θα μου κανουν μαγια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ριχτους σπερμα να τα ξακανλεισουν.
υπαρχει ενα μαγαζακι με βοτανια εδω κοντα λες να παρω απο εκει η θα μου κανουν μαγια?
τι ειναι τουτο?Σερνικοβότανο να πάρετε.
Εδω κατι ηπιες και ειδες οτι μαζεψες 2 τονους λαδι μονος σου....τι αλλο να σου κανει ενα τσαι?υπαρχει ενα μαγαζακι με βοτανια εδω κοντα λες να παρω απο εκει η θα μου κανουν μαγια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ριχτους σπερμα να τα ξακανλεισουν.
Εδω κατι ηπιες και ειδες οτι μαζεψες 2 τονους λαδι μονος σου....τι αλλο να σου κανει ενα τσαι?
Τελειώσαμε μαστρο - βάρο, το βγάλαμε κιόλας.τι ωρα θα ξεκινησουμε για τις ελιες?
του κουβα παρακαλωδεν εχει και ταινια να δω και καθομαι να με προσβαλει ο πελατης του στοιχηματος.
φτου εχασα τη φασουλαδα.Τελειώσαμε μαστρο - βάρο, το βγάλαμε κιόλας.
Έγραψε απουσία.
Παρακαλώ τον κο @The Saint* να προσθέσει και τον φίλο βάρο στην λίστα υποψήφιων Mr Μινχαουζεν για την παραπάνω δήλωση...επιστροφη απο την φυση ΜΟΝΟΣ μου μαζεψα 2 τονους λαδι.
@baros - ΕΝΕΚΡΙΘΗ (κατόπιν προτάσεως του κ. @Eraser)Παρακαλώ τον κο @The Saint* να προσθέσει και τον φίλο βάρο στην λίστα υποψήφιων Mr Μινχαουζεν για την παραπάνω δήλωση...
επειδη γαμιεστε θα κατσω να δω λαστ κρισμας με κρασακι.