athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.448
- Πόντοι
- 12.756
με πειραζει δεν τρωω γιαουρτοσκορδιον...πιτα αλαδωτη μην ξεχασειςΤζατζίκι θες;
Καλό δείχνει.
με πειραζει δεν τρωω γιαουρτοσκορδιον...πιτα αλαδωτη μην ξεχασειςΤζατζίκι θες;
Καλό δείχνει.
Ποιος τα λέει αυτά;θα μπει κανας σεσημασμενος τωρα και θα υπονοησει οτι ζητιανευεις φαι!!!!
Τυροκαυτερή στις πατάτες;με πειραζει δεν τρωω γιαουρτοσκορδιον...πιτα αλαδωτη μην ξεχασεις
Ο φίλος Νιπλης συχνάζει εκείαπο εμενα ειναι οχι.
Φέτα ελληνική 3.80 λέει...απο εμενα ειναι οχι.
την αλμη σου φερνουν σε σφηνοποτηροΦέτα ελληνική 3.80 λέει...
Πόσα γραμμάρια λες να βάζουν?![]()
Αυτό είδες εσύ ότι έχει πίτα λαχανικών για τον φίλο Βάρο που κάνει διατροφή δεν το πρόσεξεςΦέτα ελληνική 3.80 λέει...
Πόσα γραμμάρια λες να βάζουν?![]()
Και μετά έρχεται στο νήμα λες για τα περαιτέρω?Ο φίλος Νιπλης συχνάζει εκεί![]()
Ρε μπινέ, που είναι το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ;;;;; Με καταχεριασες να σε αφήσω ήσυχο για τη συγγραφή σου.με πειραζει δεν τρωω γιαουρτοσκορδιον...πιτα αλαδωτη μην ξεχασεις
Εκεί οφείλεται και το καθημερινό χέσιμοΚαι μετά έρχεται στο νήμα λες για τα περαιτέρω?![]()
Τυπε θα σε παρακαλούσα να αφήσεις τον συγγραφέα να εμπνεύσει με την ησυχία του το Μανιφέστο μην τον ταραζεις και έχουμε επιπλοκέςΡε μπινέ, που είναι το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ;;;;; Με καταχεριασες να σε αφήσω ήσυχο για τη συγγραφή σου.
Ψέμα παντού καριόλες.
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει.Ρε μπινέ, που είναι το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ;;;;; Με καταχεριασες να σε αφήσω ήσυχο για τη συγγραφή σου.
Ψέμα παντού καριόλες.
Ε άρα έπρεπε να είναι έτοιμο ήδη, 16 φύλλα, ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ και με μικρά γράμματα.παιδια δουλευω κιολας δεν ειμαι ΡΕΜΠΕΣΚΕΣ...
το γραφω λιγο λιγο στα ολιγολεπτα διαλειμματα μου
Σε όποιον βιάζεται να του λες να σου φέρνει και κανένα πιτογυρο...παιδια δουλευω κιολας δεν ειμαι ΡΕΜΠΕΣΚΕΣ...
το γραφω λιγο λιγο στα ολιγολεπτα διαλειμματα μου
ΜΟΝΟ απο Πυρναρι ομωςΣε όποιον βιάζεται να του λες να σου φέρνει και κανένα πιτογυρο...
Προφανώς...ΜΟΝΟ απο Πυρναρι ομως
Ανθέων,απέναντι από κοκκινομάλλα?ΜΟΝΟ απο Πυρναρι ομως
οπως θα ερχεσαι φερε 6 να φαω για 2 μερες και 2 μεριδες πατατες γιατι πιανει ωρες το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μην σου πω ΠΟΛΛΕΣ μερεςΑνθέων,απέναντι από κοκκινομάλλα?
![]()