Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.189
- Πόντοι
- 3.656
Αγαπητε ετσι οπως το πας με το φερε εσυ 4,φερε εσυ 6,φερε εσυ 12,θα εχεις να τρως μεχρι το πασχαοπως θα ερχεσαι φερε 6 να φαω για 2 μερες και 2 μεριδες πατατες
Αγαπητε ετσι οπως το πας με το φερε εσυ 4,φερε εσυ 6,φερε εσυ 12,θα εχεις να τρως μεχρι το πασχαοπως θα ερχεσαι φερε 6 να φαω για 2 μερες και 2 μεριδες πατατες
μονο Μαξιμιλιεν και Ερειζ.....9 συνολοΑγαπητε ετσι οπως το πας με το φερε εσυ 4,φερε εσυ 6,φερε εσυ 12,θα εχεις να τρως μεχρι το πασχα
Το "Πόλεμος και ειρήνη" του Τολστόι γράφεις ρε μάν?οπως θα ερχεσαι φερε 6 να φαω για 2 μερες και 2 μεριδες πατατες γιατι πιανει ωρες το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ μην σου πω ΠΟΛΛΕΣ μερες
Εγινερε γαμησε τους ολους χειροποιητο γαματο σουβλακι λεμε..κρατα μου αυριο 4 ζεστα,μια πατατουλες και μια ζιρο
συμβουλες ομορφιας για κοσμοπολιτανΤο "Πόλεμος και ειρήνη" του Τολστόι γράφεις ρε μάν?
![]()
Μορη γαμιολα έμεις στην απέξω κωλομπαραμονο Μαξιμιλιεν και Ερειζ.....9 συνολο
ποσα θες;θα τα χρεωθει κυριος Μπιρλας αυταΜορη γαμιολα έμεις στην απέξω κωλομπαρα
Εσένα θα σου κλείσω πριβέ Αριστοφάνη.Μορη γαμιολα έμεις στην απέξω κωλομπαρα
ολα τα εχει εκτος τα 2 τελευταια που δεν χρειαζονται![]()
Πρέπει να χρεωθεί και ο φίλος βάρος, τόσα μαύρα έχει να ξεπλύνει...ποσα θες;θα τα χρεωθει κυριος Μπιρλας αυτα
Έχω πάει με αδελφό αθηναιο μου κανε το τραπεζιΕσένα θα σου κλείσω πριβέ Αριστοφάνη.
Σου άρεσε?Έχω πάει με αδελφό αθηναιο μου κανε το τραπεζι
ΤρωγεταιΣου άρεσε?
Μέτριο προς καλά θα έλεγα.
Προς τα εσάς έχει καλύτερα.Τρωγεται
Σου στέλνω iban στείλε τα ψιλαΠρος τα εσάς έχει καλύτερα.
Κάποτε το καλύτερο σε όλα τα νότια προάστια τό είχε στην Βορείου Ηπείρου ψηλά,πλατεία Καραϊσκάκη.
Ο Παράσχος.
Με γυναίκα από Αργεντινή,τρομερή ψήστρια και μια κόρη ξερολούκουμο,ίδια η Τζένιφερ Κόνελι,μπορεί και πιο ωραία....
καλησπερα υγιη φιλε-Μπαρεμελια ροδια καρυδια αμυγδαλα τα παντα ολα και φουλ υγειινα.
Αν μείνεις άστεγος .... θα σου δώσω γκαρσονιέρα λουκάρεως .... φιλέτο ...... θα γαμάς και μποτάνες εκεί ......κουραστικη μερα ημουν και τελευταιος στο πινακιο ολη τη μερα την εφαγα στο δικαστηριο κι αυτη η μανα μου τι επαθε και θελει να με διωξει απ το σπιτι![]()
τα παντα ολα με μετρο.καλησπερα υγιη φιλε-Μπαρε