brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.074
- Πόντοι
- 2.606
ας το παει στην αθηναικη λεσχη στη πανεπιστημιουμπαααα...νομιζω ειναι για λιγους και εκλεκτους
ας το παει στην αθηναικη λεσχη στη πανεπιστημιουμπαααα...νομιζω ειναι για λιγους και εκλεκτους
ειπα ρε μουνη ΜΟΝΟ εδω στην γωνια μαςας το παει στην αθηναικη λεσχη στη πανεπιστημιου
Ρε μαλάκα....θα το τυπωσεις και θα το μοιραζεις στο δρομο σαν την σκοπια και το ξυπνα?![]()
ας το βαλει και στο φως των σπορ αν θελει...δικο του ειναιας το παει στην αθηναικη λεσχη στη πανεπιστημιου
Βάλτε πινέζες πάνω σε ένα google maps γιατί έχουμε μπερδευτεί και δεν ξέρουμε που να πρωτοπάμε....φορτωνεις ολη την υπομονη που εχεις και δεν εχεις και πας πλατεια ανοιξης στον κυριακη για φιλετο προβατο κορυφη αθλιο σερβις αθλιο περιβαλλον
Σε λαδωμένη χαρτοπετσέτα, όπως αυτή που έδωσαν στην κριστίν λαγκάρντ με τα μνημόνια...σε ιαμβικο δεκαπεντασυλλαβο τυπε? σε ασσο παπαστρατο κασετινα θα το γραψεις?![]()
αυτή θα ήταν η μεγαλύτερη εφεύρευση μετά τον τροχόΒάλτε πινέζες πάνω σε ένα google maps γιατί έχουμε μπερδευτεί και δεν ξέρουμε που να πρωτοπάμε....![]()
Διαβάζουμε 15 μέρη καθημερινά, κάπως να οργανωθούμε δλδ...αυτή θα ήταν η μεγαλύτερη εφεύρευση μετά τον τροχό
ελα Πυρναρι για χειροποιητο σουβλακιΔιαβάζουμε 15 μέρη καθημερινά, κάπως να οργανωθούμε δλδ...
εδω στην γωνια μας....![]()
Δεν ξερουν...σουρωμενοι ειναι οταν πανε..τωρα λενε χαλανδρι και ανοιξη,αλλα μπορει να τρωγανε και στα ταμπουρια και να νομιζαν οτι ειναι αλλουΒάλτε πινέζες πάνω σε ένα google maps γιατί έχουμε μπερδευτεί και δεν ξέρουμε που να πρωτοπάμε....![]()
Κάτσε, κρατάω σημειώσεις...ελα Πυρναρι για χειροποιητο σουβλακι
ρε γαμησε τους ολους χειροποιητο γαματο σουβλακι λεμε..κρατα μου αυριο 4 ζεστα,μια πατατουλες και μια ζιροΚάτσε, κρατάω σημειώσεις...![]()
Απο που??????????????????ρε γαμησε τους ολους χειροποιητο γαματο σουβλακι λεμε..κρατα μου αυριο 4 ζεστα,μια πατατουλες και μια ζιρο
Πυρναρι φιλτατε.....πολλα χρονια μαγκας εδωΑπο που??????????????????
Να της μοιράσεις μετά , μπορεί να θέλει και ο φίλος ΒάροςΚάτσε, κρατάω σημειώσεις...![]()
Τζατζίκι θες;ρε γαμησε τους ολους χειροποιητο γαματο σουβλακι λεμε..κρατα μου αυριο 4 ζεστα,μια πατατουλες και μια ζιρο
θα μπει κανας σεσημασμενος τωρα και θα υπονοησει οτι ζητιανευεις φαι!!!!Πυρναρι φιλτατε.....πολλα χρονια μαγκας εδω
Απο που??????????????????