brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.060
- Πόντοι
- 2.606
πες του 2 απο κει και 3 απο καυτερο χαλανδριΦερε αύριο στο κατέβασμα 5
παντως μεριδα ειναι καλυτερα απο τυλιχτο
πες του 2 απο κει και 3 απο καυτερο χαλανδριΦερε αύριο στο κατέβασμα 5
Οκ αφού το λες θα πάρω 2 μερίδεςπες του 2 απο κει και 3 απο καυτερο χαλανδρι
παντως μεριδα ειναι καλυτερα απο τυλιχτο
μεχρι να ερθουν στα χερια σου βεβαια θα εχουν γινει λαστιχο το θεμα ειναι να φας εκειΟκ αφού το λες θα πάρω 2 μερίδες
Όταν λέω εγώ ιγκνορ λιστ ΚΑΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ, δε χαμπαριάζετε. Ο ΜΠΑΡΟΚΟΓΑΜΗΜΕΝΟΣ όχι απλά διαβάζει και το τελευταίο "," που θα πληκτρολογήσω αλλά πλέον παρακολουθεί μανιωδώς και τις αντιδράσεις και τα like των άλλων μελών στα ποσταρίσματα μου και μαρτυράει χωρίς να τον προγκήξω.Το ότι κάνεις like σε ποστ που κάνει ο κατουρημένος στραπονιάρης σώγαμπρος .... πως το βλέπεις ;
Άρχισαν να σου αρέσουν ..... οι χρυσές σαμπάνιες ;;;
δεν μπορω τωρα συντασσω συνεχεια ΜΑΝΙΦΕΣΤΟΥ ΜΟΥ ρε...
Για να κιτι εμμα πρέπει να εμφανιστεί ο ΧΕΣΤΗΣ.τα κιτι εμα να μεινω?![]()
Πρόσεξε τι θα γράψεις για τον κύριο Κυριακούλη, μη φύγεις εκτός κοινοβουλευτικής γραμμής.δεν μπορω τωρα συντασσω συνεχεια ΜΑΝΙΦΕΣΤΟΥ ΜΟΥ ρε...![]()
σε ιαμβικο δεκαπεντασυλλαβο τυπε? σε ασσο παπαστρατο κασετινα θα το γραψεις?δεν μπορω τωρα συντασσω συνεχεια ΜΑΝΙΦΕΣΤΟΥ ΜΟΥ ρε...![]()
Να βάλεις και εμένα μεσαδεν μπορω τωρα συντασσω συνεχεια ΜΑΝΙΦΕΣΤΟΥ ΜΟΥ ρε...![]()
Βαλε λιγο φθινοπωρινο ρομαντισμο και ερωτικη διαθεση μεσα..δεν μπορω τωρα συντασσω συνεχεια ΜΑΝΙΦΕΣΤΟΥ ΜΟΥ ρε...![]()
αγαπητε μου δεν γινεται...φωτια και τσεκουρι για να σωθει η ΠΑΤΡΙΣΒαλε λιγο φθινοπωρινο ρομαντισμο και ερωτικη διαθεση μεσα..
Θέλω 10 αντίγραφα ,να τα κάνω δώρο δεν με ενδιαφέρει το κόστος όσο μου πειςαγαπητε μου δεν γινεται...φωτια και τσεκουρι για να σωθει η ΠΑΤΡΙΣ
βαλε αγαπη στην ψυχουλα σου φιλτατεαγαπητε μου δεν γινεται...φωτια και τσεκουρι για να σωθει η ΠΑΤΡΙΣ
με αγαπη συντασσω το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ...βαλε αγαπη στην ψυχουλα σου φιλτατε
θα το τυπωσεις και θα το μοιραζεις στο δρομο σαν την σκοπια και το ξυπνα?αγαπητε μου δεν γινεται...φωτια και τσεκουρι για να σωθει η ΠΑΤΡΙΣ
εδω στην γωνια μας....θα το τυπωσεις και θα το μοιραζεις στο δρομο σαν την σκοπια και το ξυπνα?![]()
μπαααα...νομιζω ειναι για λιγους και εκλεκτουςθα το τυπωσεις και θα το μοιραζεις στο δρομο σαν την σκοπια και το ξυπνα?![]()